اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتی

Authorsسیدمحمد حسینی,فهیمه دانش یار,یعغوب فر اکبر
Journalنشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)
Page number۲۰۵-۲۱۸
Serial number۴
Volume number۱۲۵
Paper TypeFull Paper
Published At۲۰۲۰
Journal GradeISI
Journal TypeTypographic
Journal CountryIran, Islamic Republic Of
Journal Indexisc

Abstract

اثرات سبوس گندم، پوسته سویا و مخمر ساکارومایسیس سرویزیه به عنوان منابع آلی پلی‌ساکاریدهای دیواره سلولی بر عملکرد و بازده انرژی و پروتئین جوجه‌های گوشتی

Paper URL

tags: سبوس گندم، پوسته سویا و مخمر ساکارومایسیس سرویزیه، جوجه‌های گوشتی