رزومه


ناصر ولی پور مطلق

ناصر ولی پور مطلق

استادیار

دانشکده: علوم

گروه: شیمی

مقطع تحصیلی: دکتری

رزومه
ناصر ولی پور مطلق

استادیار ناصر ولی پور مطلق

دانشکده: علوم - گروه: شیمی مقطع تحصیلی: دکتری |

تاثیر بسته های محتوی نانوذرات نقره بر کیفیت و ماندگاری زرشک در مقایسه با بسته های معمولی پلی اتیلن

نویسندگانناصر ولی پورمطلق,حامد موسویان محمد تقی,مرتضوی سید علی
همایشهجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تاریخ برگزاری همایش2008-10-15
محل برگزاری همایشمشهد
شماره صفحات-
نوع ارائهسخنرانی
سطح همایشداخلی