پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۲۹ مورد.
#عنواننام نویسنده (دانشجو)مقطع تحصیلیسمت استاد در پایان‌نامهمحل دفاعتاریخ دفاع
  
۱تاثیر بنه و سطوح مختلف کمپوست زباله شهری بر صفات رویشی، زایشی و عملکرد گیاه دارویی زعفرانزهره قلی زادهکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۸ دی ۱۳۹۵
۲بررسی اثر اسید هیومیک و تراکم بنه بر روی صفات رویشی، زایشی و عملکرد زعفرانفریده احمدی صنوبریکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۶ دی ۱۳۹۵
۳تاثیر کاربرد نیترو کسین و ورمی کمپوست بر روی صفات رویشی، زایشی و عملکرد گیاه زعفرانعلی افتاده فدافنکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۸ دی ۱۳۹۵
۴تآثیر تاریخ کاشت و محلول پاشی سولفات آهن بر اسانس و اجزای عملکرد زیره سبزرحمان قزلکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۵ بهمن ۱۳۹۵
۵بررسی اثرات ضد قارچی اسانس های برخی گیاهان دارویی علیه عوامل پوسیدگی میوه انگور (vitis vinifera)مهدیه بهشتیکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۶ بهمن ۱۳۹۵
۶بررسی عملکرد، خصوصیات بیوشیمیایی و دارویی میوه زرشک بی دانه در چند منطقه مختلف از خراسان جنوبی با توجه به دریافت واحد حرارتیزهرا براتیکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۵ دی ۱۳۹۶
۷ارزیابی تاثیر کشت پر تراکم ، اسید جیبرلیک و وزن بنه بر روی صفات رویشی، زایشی و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L)معصومه شاکریکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۱ بهمن ۱۳۹۶
۸اثر اسید آمینه، عصاره جلبک و وزن بنه بر صفات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.)سکینه خندان ده اربابکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۵ مهر ۱۳۹۷
۹اثر کاربردبیوپتاس و سولفات آهن بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی شنبلیله تحت شرایط تنش خشکیحمیرا قادری زهکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۷ آذر ۱۳۹۷
۱۰تأثیر اسید فولویک و اسید آمینه بر خصوصیات رویشی، عملکرد و بیوشیمیایی گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum)مژگان غلامی بمرودکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۶ دی ۱۳۹۷
۱۱بررسی پاسخ‌های موژفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمایی گل نرگس(Narcissus tazetta L.) به تنش‌های شوری و خشکیعلی ناصری مقدمکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۵ دی ۱۳۹۷
۱۲تاثیر اسانس برخی از گیاهان دارویی بر پوسیدگی قارچی میوه انارمعصومه پیراکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۰ دی ۱۳۹۷
۱۳بررسی ویروس پژمردگی لکه ای گوجه فرنگی(TSWV) در مزارع زعفران استان خراسان جنوبیسالار فرخوندکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۶ بهمن ۱۳۹۷
۱۴بررسی اثر سطوح مختلف محلول پاشی جلبک دریایی آکادین و کود مایع مرغی بیومیکس بر رشد و عملکرد زعفران (Croucus sativus L)مهدی گرامی صادقیانکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۱ شهریور ۱۳۹۸
۱۵اثر جمعیت و کودهای آلی (کود مرغی و عصاره جلبک) بر رشد، گلدهی و برخی صفات بیوشیمیایی گل نرگس (Narcissus tazetta L.)سمیه اشرفیانکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۶ اسفند ۱۳۹۹
۱۶شناسایی و تعیین راهبردهای مدیریت تولید و بازاریابی زرشک در استان خراسان جنوبی با استفاده از تحلیل SWOTعلیرضا اسماعیلیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۵ بهمن ۱۴۰۰
۱۷بررسی برهم کنش عنصر آهن و ویروس پژمردگی لکه ای گوجه فرنگی روی دو رقم گوجه فرنگی در شرایط گلخانه اینیلوفر حارث آبادیکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۳ اسفند ۱۴۰۰
۱۸بررسی برهمکنش عنصر روی و ویروس موزاییک خیار روی دو رقم فلفل در شرایط گلخانهدنیا رحمانیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱
۱۹بررسی پاسخ های کمی و کیفی اسفرزه (Plantago ovata Forsk) به برخی منابع تغذیه ای ارگانیک تحت سطوح مختلف فراهمی آبعلی نوکیکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۸ خرداد ۱۴۰۱
۲۰بررسی پاسخ های کمی و کیفی اسفرزه (Plantago ovata Forsk) به برخی منابع تغذیه ای ارگانیک تحت سطوح مختلف فراهمی آبعلی نوکیکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۸ خرداد ۱۴۰۱