۱ | بررسی تاثیرسطوح مختلف بیوچار و گوگرد بر برخی خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.) | وحید محمدزاده کاخکی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۰۱ آذر ۱۴۰۲ |
۲ | اثر اسانس¬های زنجبیل، ترخون، اکالیپتوس و کندر در کنترل قارچ Penicillium italicum عامل پوسیدگی میوه پرتقال | ساجده ذاکریان | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۷ شهریور ۱۴۰۲ |
۳ | اثر اسانس¬های دارچین, هل , باریجه و زنیان در کنترل قارچ Penecillium digitatum عامل پوسیدگی پرتقال | کوثر مودی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۷ شهریور ۱۴۰۲ |
۴ | اثر اسانس برخی از گیاهان دارویی بر قارچ Penicillium sp. در میوه زرشک | مهین ضیاء | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۷ دی ۱۴۰۱ |
۵ | اثر اسانس برخی از گیاهان دارویی بر قارچ .Penicillium sp در میوه انار | مینا بهرامی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۷ دی ۱۴۰۱ |
۶ | بررسی تأثیر کود مرغی و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی شنبلیه | سجاد ندافان | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۰ دی ۱۴۰۱ |
۷ | اثر اسانسهای برخی گیاهان دارویی در کنترل عوامل قارچی پوسیدگی میوه انگور | سیدحسن جلالی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ |
۸ | بررسی اثر بازدارندگی اسانس های برخی گیاهان دارویی در کنترل عوامل قارچی پوسیدگی میوه گوجه فرنگی | رضا شهریاری منش | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ |
۹ | تاثیراسانس گیاهان دارویی کندر، زنجبیل، دارچین و ترخون بر قارچ Aspergillus sp. درمیوه توت فرنگی | الهام عدل | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ |
۱۰ | بررسی پاسخ های کمی و کیفی اسفرزه (Plantago ovata Forsk) به برخی منابع تغذیه ای ارگانیک تحت سطوح مختلف فراهمی آب | علی نوکی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ |
۱۱ | بررسی پاسخ های کمی و کیفی اسفرزه (Plantago ovata Forsk) به برخی منابع تغذیه ای ارگانیک تحت سطوح مختلف فراهمی آب | علی نوکی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ |
۱۲ | بررسی برهمکنش عنصر روی و ویروس موزاییک خیار روی دو رقم فلفل در شرایط گلخانه | دنیا رحمانی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ |
۱۳ | بررسی برهم کنش عنصر آهن و ویروس پژمردگی لکه ای گوجه فرنگی روی دو رقم گوجه فرنگی در شرایط گلخانه ای | نیلوفر حارث آبادی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ |
۱۴ | شناسایی و تعیین راهبردهای مدیریت تولید و بازاریابی زرشک در استان خراسان جنوبی با استفاده از تحلیل SWOT | علیرضا اسماعیلی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ |
۱۵ | اثر جمعیت و کودهای آلی (کود مرغی و عصاره جلبک) بر رشد، گلدهی و برخی صفات بیوشیمیایی گل نرگس (Narcissus tazetta L.) | سمیه اشرفیان | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ |
۱۶ | بررسی اثر سطوح مختلف محلول پاشی جلبک دریایی آکادین و کود مایع مرغی بیومیکس بر رشد و عملکرد زعفران (Croucus sativus L) | مهدی گرامی صادقیان | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ |
۱۷ | بررسی ویروس پژمردگی لکه ای گوجه فرنگی(TSWV) در مزارع زعفران استان خراسان جنوبی | سالار فرخوند | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ |
۱۸ | تاثیر اسانس برخی از گیاهان دارویی بر پوسیدگی قارچی میوه انار | معصومه پیرا | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۳۰ دی ۱۳۹۷ |
۱۹ | بررسی پاسخهای موژفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمایی گل نرگس(Narcissus tazetta L.) به تنشهای شوری و خشکی | علی ناصری مقدم | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۵ دی ۱۳۹۷ |
۲۰ | تأثیر اسید فولویک و اسید آمینه بر خصوصیات رویشی، عملکرد و بیوشیمیایی گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum) | مژگان غلامی بمرود | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۱۶ دی ۱۳۹۷ |