مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱مقایسه عملکرد شبکه عصبی بیزی با برخی توابع ریاضی در پیش بینی منحنی شیردهی گاوهای شیری ایرانسید همایون فرهنگ فر,مهتاب عزیزی,حسین نعیمی پوریونسی,مسلم باشتنینشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)2024
۲Effect of grape by-products inclusion on ruminal fermentation, blood metabolites, and milk fatty acid composition in lactating Saanen goatsSeyyed Homayoun FarhangfarIranian Journal of Applied Animal Science2023
۳Tannase-producing bacteria isolated from the rumen of Fallow deer (Dama dama): Livestock potential feed additivesS.Ehsan Ghiasi,Hossein Motamediزیست شناسی میکروارگانیسم ها2023
۴تأثیر تغذیه بیوچار معدنی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه های خونی و تخمیری‏ گوساله های ‏از ‏شیرگرفته هلشتاینحسین نعیمی پوریونسی,سارا سعیدی گراغانی,مسلم باشتنی,پیروز شاکریپژوهش در نشخوارکنندگان2023
۵اثر سطوح مختلف سرخارگل بر عملکرد، مصرف خوراک، متابولیت های خونی و پارامترهای سیستم ایمنی گوساله های شیریسید همایون فرهنگ فر,رضا گنجوی,مسلم باشتنی,عباسعلی ناصریان,هادی سریرپژوهش های علوم دامی2022
۶The potential of tannin degrading bacteria isolated from rumen of Iranian Urial ram as silage additivesS.Ehsan Ghiasi,Hossein MotamediBioresource Technology Reports2022
۷بررسی و مقایسه ارزش تغذیه ای، فعالیت آنتی اکسیدانی و فراسنجه های هضم برون تنی دانه و کنجاله پسته کوهیسید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسیپژوهش های تولیدات دامی2021
۸جایگزینی بخشی از یونجه جیره با برگ درخت عناب و تأثیر آن بر قابلیت هضم، برخی پارامترهای خونی و تخمیری شکمبهای در برههای نر بلوچیمسلم باشتنی,حسین حسن پور تقی آباد,محمد رضا اصغریپژوهشهای علوم دامی ایران2021
۹تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گازسید همایون فرهنگ فر,نوید قوی پنجه,محمدحسن فتحی نسری,مسلم باشتنیتولیدات دامی2021
۱۰اثر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی در بره های پرواریسید همایون فرهنگ فر,سهیلا شبخوان شوکت آباد,مسلم باشتنیپژوهش های علوم دامی2021
۱۱اثر عصاره گیاه خرفه بر عملکرد رشد، شاخص‌های بیوشیمیایی خون، پاسخ ایمنی و ریخت شناسی ژژنوم جوجه‌ گوشتی در شرایط تنش گرماییسید جواد حسینی واشان,مهدی کاظمی شورغین,مسلم باشتنی,محسن مجتهدینشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)2021
۱۲تأثیر کنجاله کنجد بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و قابلیت هضم در بره های نژاد بلوچیسید همایون فرهنگ فر,سهیلا شبخوان شوکت آباد,مسلم باشتنیپژوهشهای علوم دامی ایران2020
۱۳ارزیابی شاخص تولید، راندمان انرژی و پروتئین، شاخص‌های بیوشیمیایی خون و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح و اندازه ذرات مختلف پلی‌ساکاریدهای نامحلول پوسته برنج و پوسته یولافسید جواد حسینی واشان,امیر سالاری نیا,افضلی نظر,مسلم باشتنیتحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک2019
۱۴Evaluation of nutritive value of wild almond seed (Amygdalus scoparia) and its effect on performance, milk fatty acid composition and antioxidant activity in lactating goatsSeyyed Homayoun FarhangfarJournal of Livestock Science and Technologies2019
۱۵Grape seed oil supplementation in lamb diet: effect on meat oxidation stability and muscle fatty acidsSeyyed Homayoun Farhangfar,,Italian Journal of Animal Science2019
۱۶اثرات تعداد وعده های خوراک دهی بر رفتارهای تغذیه ای، تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری براون سوئیسسید همایون فرهنگ فر,محمدحسن حیدرزاده قرقوزار,مسلم باشتنی,علیرضا فروغی,فاطمه گنجیپژوهش های علوم دامی2019
۱۷ر سطح و اندازه ذرات پلی ساکاریدهای نامحلول پوسته برنج و پوسته یولاف جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتیسید جواد حسینی واشان,امیر سالاری نیا,افضلی نظر,مسلم باشتنیتولیدات دامی2019
۱۸تعیین خصوصیات آنتی اکسیدانی، ارزش غذایی و قابلیت هضم شکمبه ای - روده ای برگ بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه های نایلونیسید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثیپژوهشهای علوم دامی ایران2019
۱۹برآورد پارامترهای ژنتیکی برای صفت نسبت چربی به پروتئین شیر در گاوهای شیری ایرانسید همایون فرهنگ فر,مسلم باشتنی,محمد پناه مهشید,اقبال علیرضااصلاح و به نژادی دام2018
۲۰تاثیر فرآیند پلت بر ترکیب شیمیایی، بخش های نیتروژن دار و خصوصیات تجزیه پذیری کنسانتره تجاری با استفاده از دو روش برون تنیسید همایون فرهنگ فر,مسلم باشتنی,فاطمه گنجیپژوهش های علوم دامی2018
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۷۵ مورد.