۱ | Evaluation of innovative growing techniques for organic saffron production in the Mediterranean countries | Hamid-Reza Fallahi,S. Treccarichi,G.M. Infurna,A. Ciulla,A. Rossitto,S. Argento,F. Branca | Acta Horticulturae | 2022 |
۲ | Evaluation of a core collection of Crocus sativus L. and Crocus spp. for tolerance to salinity stress | Hamid-Reza Fallahi,S. Argento,M.G. Melilli,M.G. Infurna,A. Rossitto,G. Timpanaro,F. Branca | Acta Horticulturae | 2022 |
۳ | اثر محلول پاشی عصاره جلبک دریایی و برخی عناصر غذایی بر گلدهی و محتوای آپوکارتنوئیدهای کلاله زعفران | حمیدرضا فلاحی,سید محمد موسوی پور,حسن فیضی,حسین صحابی | زراعت و فناوری زعفران | 2024 |
۴ | اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانههای فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.) | حمیدرضا فلاحی,محمد حسین امینی فرد,علی خاکساری مقدم,حسن بیات | پژوهش های زعفران | 2024 |
۵ | تأثیر سطوح کود دامی و سولفات منگنز بر عملکرد و اجزای عملکرد ارزن دم روباهی Setaria italic | حمیدرضا فلاحی,صادق صالحی نیا,محمدعلی بهدانی,محمدحسن سیاری زهان | تولیدات گیاهی | 2023 |
۶ | Yield and Quality of Sesame (Sesamum indicum L.) Improve by Water Preservative Materials under Normal and Deficit Irrigation in Birjand | Hamid-Reza Fallahi,Abbas Khashei Siuki,Ali Shahidi,Mehdi Dastourani | Agrotechniques in Industrial Crops | 2023 |
۷ | ارزیابی شاخصهای فیزیولوژیکی رشد ارقام کینوا (Chenopodium quinoa Willd.) تحت تأثیر سطوح مختلف رطوبتی در کشت بهاره و تابستانه در منطقه خراسان جنوبی | حمیدرضا فلاحی,فرزانه گلستانی فر,سهراب محمودی,علی شهیدی | پژوهشهای زراعی ایران | 2024 |
۸ | اثر محلولپاشی سایکوسل بر ویژگیهای کمّی مرتبط با عملکرد ژنوتیپهای ماش (Vigna radiata) در شرایط تنش رطوبتی | حمیدرضا فلاحی,الهه دانائی راد,غلامرضا زمانی | پژوهش های حبوبات ایران | 2024 |
۹ | پاسخ رشدی بنه های دختری زعفران به شرایط نگهداری بنه مادری طی رکود تابستانه | حمیدرضا فلاحی,سجاد مرادی مقدم,محمدعلی بهدانی,سهراب محمودی | زراعت و فناوری زعفران | 2024 |
۱۰ | امکان سنجی تولید کینوا در شرایط کم آبیاری تحت تأثیر محلولپاشی گلایسین بتائین | حمیدرضا فلاحی,مرتضی قربانی,مهسا اقحوانی شجری,سهراب محمودی,سید حمید رضا رمضانی | تنش های محیطی در علوم زراعی | 2023 |
۱۱ | امکان سنجی تولید کینوا در شرایط کم آبیاری تحت تأثیر محلول پاشی گلایسین بتائین | مرتضی قربانی,حمیدرضا فلاحی,مهسا اقحوانی شجری,سهراب محمودی,سید حمید رضا رمضانی | تنش های محیطی در علوم زراعی | 2023 |
۱۲ | ارزیابی توان گلدهی بنه های زعفران در گروههای وزنی مختلف در محیط آبکشت | حمیدرضا فلاحی | پژوهش های زعفران | 2023 |
۱۳ | مقایسه گلدهی و شاخصهای رنگ کلالة زعفران (.Crocus sativus L) بین دو سیستم کاشت هیدروپونیک و مزرعهای | حمیدرضا فلاحی,مهسا اقحوانی شجری,مهری صباحی بجستانی,مهسا میثمی زاده,نرگس زیبا,محدثه ابگرمی,سجاد مرادی مقدم,سهیلا عباسی اول بهلولی,سید امیرحسین حسینی | پژوهش های زعفران | 2023 |
۱۴ | تحلیل و توصیف مهمترین عوامل زراعی مؤثر بر خلاء عملکرد مزارع زعفران | حمیدرضا فلاحی,علیجان سالاریان | زراعت و فناوری زعفران | 2023 |
۱۵ | ارزیابی مدیریت آبیاری و تغذیه ای زعفران در بین گروه های مختلف تولیدکننده در مقایسه با توصیه های کارشناسان | حمیدرضا فلاحی,علیجان سالاریان | زراعت و فناوری زعفران | 2023 |
۱۶ | مطالعه اثر سطوح مختلف اسید آمینه و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد مؤثره زعفران (Crocus sativus L.) | حمیدرضا فلاحی,محمد حسین امینی فرد,سکینه خندان ده ارباب,حامد کاوه | پژوهش های زعفران | 2023 |
۱۷ | تأثیر منابع مختلف کودی و تراکم کاشت بر صفات مورفولوژیک و محتوی رنگدانههای فتوسنتزی اسفرزه (Plantago ovata Forsk) | حمیدرضا فلاحی,میثم خاوری,محمدعلی بهدانی | پژوهشهای زراعی ایران | 2022 |
۱۸ | تأثیر سطوح عصاره جلبک و وزن بنه مادری بر محتوای رنگدانه های فتوسنتزی و رشد رویشی و زایشی زعفران | محمد حسین امینی فرد,سکینه خندان ده ارباب,حمیدرضا فلاحی,حامد کاوه | پژوهش های زعفران | 2022 |
۱۹ | واکنش رشد و عملکرد ارزن (Panicum miliaceum L.) معمولی به مصرف سطوح مختلف کود دامی و سولفات روی | حمیدرضا فلاحی,منیره هاسمی,محمدعلی بهدانی,مجید جامی الاحمدی | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2022 |
۲۰ | اصول استانداردسازی تولید زعفران ارگانیک در ایران | حمیدرضا فلاحی,محمدعلی بهدانی,پرویز رضوانی مقدم,مجید جامی الاحمدی | زراعت و فناوری زعفران | 2021 |