رزومه


علی اله رسانی

علی اله رسانی

دانشیار

مرحوم

دانشکده: علوم

گروه: شیمی

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

رزومه
علی اله رسانی

دانشیار علی اله رسانی

مرحوم
دانشکده: علوم - گروه: شیمی مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی |

ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب سیس و ترانس چربی گوشت مرغ مصرفی در استان خراسان جنوبی

نویسندگانسید جواد حسینی واشان,ملکانه محمد,علی اله رسانی,نخعی عاطفه
همایشدومین کنفرانس علمی تخصصی صنعت طیور ایران
تاریخ برگزاری همایش2013-02-15
محل برگزاری همایشقم
شماره صفحات215-
نوع ارائهپوستر
سطح همایشداخلی