رزومه


علی اله رسانی

علی اله رسانی

دانشیار

مرحوم

دانشکده: علوم

گروه: شیمی

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

رزومه
علی اله رسانی

دانشیار علی اله رسانی

مرحوم
دانشکده: علوم - گروه: شیمی مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی |

ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب سیس و ترانس کوهان گوشت شتر در شهرستان های بیرجند و نهبندان

نویسندگانسید جواد حسینی واشان,ملکانه محمد,علی اله رسانی
نشریهدانشگاه علوم پزشکی بیرجند
شماره صفحات175-182
شماره سریال۲
شماره مجلد۲۰
نوع مقالهFull Paper
تاریخ انتشار۲۰۱۳
رتبه نشریهعلمی - پژوهشی
نوع نشریهچاپی
کشور محل چاپایران
نمایه نشریهisc

چکیده مقاله