۱ | اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانههای فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.) | حمیدرضا فلاحی,محمد حسین امینی فرد,علی خاکساری مقدم,حسن بیات | پژوهش های زعفران | 2024 |
۲ | تأثیر محلولپاشی کلرید کلسیم و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه عناب (Ziziphus jujuba Mill) | فرهاد آذرمی آتاجان,محمدعلی احمدی,سعید دقیقی,حسن بیات | علوم باغبانی | 2023 |
۳ | Potential of cold plasma pretreatment for preserving biochemical attributes and ensuring the microbiological safety of saffron stigma | zohre birjandi,Razieh Niazmand,Hasan Bayat | Food Science and Nutrition | 2024 |
۴ | Salinity tolerance of five ornamental species from the Asteraceae family in seed germination and early seedling growth stages | Hassan Bayat,Maryam Davoodi | JOURNAL OF HORTICULTURE AND POSTHARVEST RESEARCH | 2024 |
۵ | Effects of Foliar Application of Selenium and Nano- Selenium on Growth, Flowering, and Antioxidant Activity of Pot Marigold (Calendula officinalis L.) Under Salinity Stress Conditions | Hasan Bayat,Mohmmad Hossein Aminifard,Farhad Azarmi-Atajan | Communications in Soil Science and Plant Analysis | 2022 |
۶ | بررسی تأثیر کود مرغی و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد گیاه شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) | محمد حسین امینی فرد,سجاد ندافان,حسن بیات,مهدی جهانی | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2025 |
۷ | بررسی تأثیر سطوح مختلف کود گوسفندی و گوگرد بر رشد رویشی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) | محمد حسین امینی فرد,علی خاکساری مقدم,حسن بیات,حمیدرضا فلاحی | پژوهش های زعفران | 2025 |
۸ | تأثیر بسته بندی فعال و خلاء بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی کلاله خشک زعفران (Crocus sativus L.) | زهره بیرجندی طرقی,فرید مرادی نژاد,راضیه نیازمند,حسن بیات | زراعت و فناوری زعفران | 2024 |
۹ | بررسی تأثیر سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران | محمد حسین امینی فرد,علی خاکساری مقدم,حسن بیات,حمیدرضا فلاحی | پژوهش های زعفران | 2023 |
۱۰ | تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندام های مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.) | حسن بیات,مرتضی علیرضایی نقندر,محمد حسین امینی فرد | نوآوری در علوم و فناوری غذایی | 2021 |
۱۱ | تأثیر تنش های خشکی و شوری بر برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل نرگس (Narsicuss tazetta L) | حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد | علوم باغبانی ایران | 2020 |
۱۲ | اثر دگرآسیبی عصاره آبی نرگس شیراز (Narcissus tazetta L.) بر ویژگیهای جوانهزنی بذر و رشد علفهای هرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus L.) و خرفه (Portulaca oleracea L.) | حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,علی رحیمی | فناوری تولیدات گیاهی | 2020 |
۱۳ | تأثیر کاربرد کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ویژگیهای فیزیولوژیکی، رشدی و عملکرد (Coriandrum sativum L.) گشنیز | محمد حسین امینی فرد,مژگان غلامی بمرود,حسن بیات,فرید مرادی نژاد | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2020 |
۱۴ | بررسی خصوصیات جوانهزنی بذر فلفل شیرین (Capsicum annuum) تحت تیمار شوری و خشکی | محمد حسین امینی فرد,حسن بیات | پژوهش های بذر ایران | 2020 |
۱۵ | اثر تنش¬های خشکی و شوری بر کیفیت گل، تغییرات بیوشیمیایی و غلظت یون¬ها در گل نرگس شهلا (Narcissus tazzeta cv. ‘Shahla’) | حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد | پژوهش های تولید گیاهی | 2020 |
۱۶ | تأثیر دگرآسیبی عصاره نرگس (Narcissus tazetta L.) برخصوصیات جوانهزنی، رشدی و فیزیولوژیک اگروپیرون (Agropyron repens) و یولاف وحشی (Avena fatua) | حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد | علوم و تحقیقات بذر ایران | 2020 |
۱۷ | بررسی تاثیر کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ترکیبات فنلی ، فلاونوئیدی، فعالیت آنتی اکسیدانی و رنگیزه های فتوسنتزی گیاه دارویی (.Coriandrum sativum L) | محمد حسین امینی فرد,مژگان غلامی بمرود,حسن بیات,فرید مرادی نژاد | اکو فیتو شیمی گیاهان دارویی | 2019 |
۱۸ | بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ | محمد حسین امینی فرد,راحله دهقان تنها,الهام مهدیان,حسن بیات,رضا کاراژیان | نوآوری در علوم و فناوری غذایی | 2019 |
۱۹ | تأثیر کودهای شیمیایی نیتروژن، فسفر و پتاسیم بر برخی خصوصیات رویشی، زینتی و عملکرد بنه در گونه وحشی گل حسرت (Colchicum kotschyi Bioss) | حسن بیات,محمد حسین امینی فرد,مرتضی علیرضایی نقندر | علوم باغبانی ایران | 2019 |
۲۰ | تأثیر گلیسرول و سالیسیلیک اسید بر تحمل به تنش یخزدگی گل اطلسی ایرانی (.Petunia hybrida L) | حسن بیات,مرتضی علیرضایی نقندر | تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی | 2019 |