۱ | اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانههای فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.) | حمیدرضا فلاحی,محمد حسین امینی فرد,علی خاکساری مقدم,حسن بیات | پژوهش های زعفران | 2024 |
۲ | تأثیر محلولپاشی کلرید کلسیم و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه عناب (Ziziphus jujuba Mill) | فرهاد آذرمی آتاجان,محمدعلی احمدی,سعید دقیقی,حسن بیات | علوم باغبانی | 2023 |
۳ | Potential of cold plasma pretreatment for preserving biochemical attributes and ensuring the microbiological safety of saffron stigma | zohre birjandi,Razieh Niazmand,Hasan Bayat | Food Science and Nutrition | 2024 |
۴ | Effects of Foliar Application of Selenium and Nano- Selenium on Growth, Flowering, and Antioxidant Activity of Pot Marigold (Calendula officinalis L.) Under Salinity Stress Conditions | Hasan Bayat,Mohmmad Hossein Aminifard,Farhad Azarmi-Atajan | Communications in Soil Science and Plant Analysis | 2022 |
۵ | تأثیر بسته بندی فعال و خلاء بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی کلاله خشک زعفران (Crocus sativus L.) | زهره بیرجندی طرقی,فرید مرادی نژاد,راضیه نیازمند,حسن بیات | زراعت و فناوری زعفران | 2024 |
۶ | تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندام های مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.) | حسن بیات,مرتضی علیرضایی نقندر,محمد حسین امینی فرد | نوآوری در علوم و فناوری غذایی | 2021 |
۷ | اثر تنش¬های خشکی و شوری بر کیفیت گل، تغییرات بیوشیمیایی و غلظت یون¬ها در گل نرگس شهلا (Narcissus tazzeta cv. ‘Shahla’) | حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد | پژوهش های تولید گیاهی | 2020 |
۸ | تأثیر دگرآسیبی عصاره نرگس (Narcissus tazetta L.) برخصوصیات جوانهزنی، رشدی و فیزیولوژیک اگروپیرون (Agropyron repens) و یولاف وحشی (Avena fatua) | حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد | علوم و تحقیقات بذر ایران | 2020 |
۹ | تأثیر تنش های خشکی و شوری بر برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل نرگس (Narsicuss tazetta L) | حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد | علوم باغبانی ایران | 2020 |
۱۰ | تأثیر کاربرد کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ویژگیهای فیزیولوژیکی، رشدی و عملکرد (Coriandrum sativum L.) گشنیز | محمد حسین امینی فرد,مژگان غلامی بمرود,حسن بیات,فرید مرادی نژاد | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2020 |
۱۱ | بررسی خصوصیات جوانهزنی بذر فلفل شیرین (Capsicum annuum) تحت تیمار شوری و خشکی | محمد حسین امینی فرد,حسن بیات | پژوهش های بذر ایران | 2020 |
۱۲ | اثر دگرآسیبی عصاره آبی نرگس شیراز (Narcissus tazetta L.) بر ویژگیهای جوانهزنی بذر و رشد علفهای هرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus L.) و خرفه (Portulaca oleracea L.) | حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,علی رحیمی | فناوری تولیدات گیاهی | 2020 |
۱۳ | بررسی تاثیر کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ترکیبات فنلی ، فلاونوئیدی، فعالیت آنتی اکسیدانی و رنگیزه های فتوسنتزی گیاه دارویی (.Coriandrum sativum L) | محمد حسین امینی فرد,مژگان غلامی بمرود,حسن بیات,فرید مرادی نژاد | اکو فیتو شیمی گیاهان دارویی | 2019 |
۱۴ | بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ | محمد حسین امینی فرد,راحله دهقان تنها,الهام مهدیان,حسن بیات,رضا کاراژیان | نوآوری در علوم و فناوری غذایی | 2019 |
۱۵ | تأثیر کودهای شیمیایی نیتروژن، فسفر و پتاسیم بر برخی خصوصیات رویشی، زینتی و عملکرد بنه در گونه وحشی گل حسرت (Colchicum kotschyi Bioss) | حسن بیات,محمد حسین امینی فرد,مرتضی علیرضایی نقندر | علوم باغبانی ایران | 2019 |
۱۶ | تأثیر گلیسرول و سالیسیلیک اسید بر تحمل به تنش یخزدگی گل اطلسی ایرانی (.Petunia hybrida L) | حسن بیات,مرتضی علیرضایی نقندر | تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی | 2019 |
۱۷ | تأثیر تنشهای خشکی و شوری بر رشد، گلدهی و برخی از ویژگیهای بیوشیمیایی گیاه نرگس (Narsicuss tazetta L) | حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد | آب و خاک | 2019 |
۱۸ | تأثیر امواج فراصوت بر استخراج کارتنوئیدهای بتاکاروتن و لیکوپن از فلفل قرمز و بهینه سازی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ | محمد حسین امینی فرد,حسن بیات,دهقان تنها راحله | علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران | 2018 |
۱۹ | تأثیر تنشهای خشکی و شوری بر خصوصیات جوانهزنی بذر، رشد و محتوای پرولین گیاهچه مینا چمنی (Bellis perennis L. "Bellissima Mixture") | حسن بیات,محمد حسین امینی فرد | علوم و تحقیقات بذر ایران | 2018 |
۲۰ | اثیر تیمارهای پس از برداشت (آب گرم، اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک) و بسته بندی بر خصوصیات کیفی میوه تازه زرشک بی دانه | فرید مرادی نژاد,معصومه عبدالهی,محمدحسن سیاری زهان,حسن بیات | علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران | 2018 |