مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانه‌های فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.)حمیدرضا فلاحی,محمد حسین امینی فرد,علی خاکساری مقدم,حسن بیاتپژوهش های زعفران2024
۲تأثیر محلولپاشی کلرید کلسیم و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه عناب (Ziziphus jujuba Mill)فرهاد آذرمی آتاجان,محمدعلی احمدی,سعید دقیقی,حسن بیاتعلوم باغبانی2023
۳Potential of cold plasma pretreatment for preserving biochemical attributes and ensuring the microbiological safety of saffron stigmazohre birjandi,Razieh Niazmand,Hasan BayatFood Science and Nutrition2024
۴Effects of Foliar Application of Selenium and Nano- Selenium on Growth, Flowering, and Antioxidant Activity of Pot Marigold (Calendula officinalis L.) Under Salinity Stress ConditionsHasan Bayat,Mohmmad Hossein Aminifard,Farhad Azarmi-AtajanCommunications in Soil Science and Plant Analysis2022
۵تأثیر بسته بندی فعال و خلاء بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی کلاله خشک زعفران (Crocus sativus L.)زهره بیرجندی طرقی,فرید مرادی نژاد,راضیه نیازمند,حسن بیاتزراعت و فناوری زعفران2024
۶تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندام های مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.)حسن بیات,مرتضی علیرضایی نقندر,محمد حسین امینی فردنوآوری در علوم و فناوری غذایی2021
۷اثر تنش¬های خشکی و شوری بر کیفیت گل، تغییرات بیوشیمیایی و غلظت یون¬ها در گل نرگس شهلا (Narcissus tazzeta cv. ‘Shahla’)حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژادپژوهش های تولید گیاهی2020
۸تأثیر دگرآسیبی عصاره نرگس (Narcissus tazetta L.) برخصوصیات جوانه‌زنی، رشدی و فیزیولوژیک اگروپیرون (Agropyron repens) و یولاف وحشی (Avena fatua)حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فردعلوم و تحقیقات بذر ایران2020
۹تأثیر تنش های خشکی و شوری بر برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل نرگس (Narsicuss tazetta L)حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژادعلوم باغبانی ایران2020
۱۰تأثیر کاربرد کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ویژگیهای فیزیولوژیکی، رشدی و عملکرد (Coriandrum sativum L.) گشنیزمحمد حسین امینی فرد,مژگان غلامی بمرود,حسن بیات,فرید مرادی نژادبوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology2020
۱۱بررسی خصوصیات جوانه‌زنی بذر فلفل شیرین (Capsicum annuum) تحت تیمار شوری و خشکیمحمد حسین امینی فرد,حسن بیاتپژوهش های بذر ایران2020
۱۲اثر دگرآسیبی عصاره آبی نرگس شیراز (Narcissus tazetta L.) بر ویژگی‌های جوانه‌زنی بذر و رشد علف‌های هرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus L.) و خرفه (Portulaca oleracea L.)حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,علی رحیمیفناوری تولیدات گیاهی2020
۱۳بررسی تاثیر کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ترکیبات فنلی ، فلاونوئیدی، فعالیت آنتی اکسیدانی و رنگیزه های فتوسنتزی گیاه دارویی (.Coriandrum sativum L)محمد حسین امینی فرد,مژگان غلامی بمرود,حسن بیات,فرید مرادی نژاداکو فیتو شیمی گیاهان دارویی2019
۱۴بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخمحمد حسین امینی فرد,راحله دهقان تنها,الهام مهدیان,حسن بیات,رضا کاراژیاننوآوری در علوم و فناوری غذایی2019
۱۵تأثیر کودهای شیمیایی نیتروژن، فسفر و پتاسیم بر برخی خصوصیات رویشی، زینتی و عملکرد بنه در گونه وحشی گل حسرت (Colchicum kotschyi Bioss)حسن بیات,محمد حسین امینی فرد,مرتضی علیرضایی نقندرعلوم باغبانی ایران2019
۱۶تأثیر گلیسرول و سالیسیلیک‌‌ اسید بر تحمل به تنش یخ‌‌زدگی گل اطلسی ایرانی (.Petunia hybrida L)حسن بیات,مرتضی علیرضایی نقندرتولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی2019
۱۷تأثیر تنش‌های خشکی و شوری بر رشد، گلدهی و برخی از ویژگی‌های بیوشیمیایی گیاه نرگس (Narsicuss tazetta L)حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژادآب و خاک2019
۱۸تأثیر امواج فراصوت بر استخراج کارتنوئیدهای بتاکاروتن و لیکوپن از فلفل قرمز و بهینه سازی شرایط استخراج به روش سطح پاسخمحمد حسین امینی فرد,حسن بیات,دهقان تنها راحلهعلوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران2018
۱۹تأثیر تنشهای خشکی و شوری بر خصوصیات جوانهزنی بذر، رشد و محتوای پرولین گیاهچه مینا چمنی (Bellis perennis L. "Bellissima Mixture")حسن بیات,محمد حسین امینی فردعلوم و تحقیقات بذر ایران2018
۲۰اثیر تیمارهای پس از برداشت (آب گرم، اسید آسکوربیک و اسید سالیسیلیک) و بسته بندی بر خصوصیات کیفی میوه تازه زرشک بی دانهفرید مرادی نژاد,معصومه عبدالهی,محمدحسن سیاری زهان,حسن بیاتعلوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران2018
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۴۴ مورد.