پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۱۰ مورد از کل ۱۰ مورد.
#عنواننام نویسنده (دانشجو)مقطع تحصیلیسمت استاد در پایان‌نامهمحل دفاعتاریخ دفاع
  
۱تأثیر بیوچارهای عناب و زرشک بر خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاهان دارویی بومادران و همیشه بهارعبدالغیاث رادانکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۶ اسفند ۱۴۰۲
۲اثر تاریخ کاشت ، اندازه سوخ و کودهای زیستی بر رشد، گلدهی و برخی از پارامترهای بیوشیمیایی گل نرگس (Narcissus tazetta L.احمد اکرمیکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۷ بهمن ۱۴۰۲
۳تأثیر پیش تیمار پلاسمای سرد و بسته بندی اتمسفر تغییریافته بر ماندگاری و برخی از مواد موثره کلاله زعفران (Crocus sativus L )زهره بیرجندی طرقیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۸ دی ۱۴۰۱
۴بررسی تأثیر کود مرغی و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی شنبلیهسجاد ندافانکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۰ دی ۱۴۰۱
۵بررسی تاثیر محلول پاشی کلرید کلسیم و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه گیاه دارویی عناب (Ziziphus jujuba Mill.)محمدعلی احمدیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۸ شهریور ۱۴۰۱
۶اثر جمعیت و کودهای آلی (کود مرغی و عصاره جلبک) بر رشد، گلدهی و برخی صفات بیوشیمیایی گل نرگس (Narcissus tazetta L.)سمیه اشرفیانکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۶ اسفند ۱۳۹۹
۷بررسی پاسخ‌های موژفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمایی گل نرگس(Narcissus tazetta L.) به تنش‌های شوری و خشکیعلی ناصری مقدمکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۵ دی ۱۳۹۷
۸تأثیر اسید فولویک و اسید آمینه بر خصوصیات رویشی، عملکرد و بیوشیمیایی گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum)مژگان غلامی بمرودکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۶ دی ۱۳۹۷
۹اثر کاربردبیوپتاس و سولفات آهن بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی شنبلیله تحت شرایط تنش خشکیحمیرا قادری زهکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۷ آذر ۱۳۹۷
۱۰اثر تیمارهای پس از برداشت(آب گرم، اسید سالیسیلیک و اسید آسکوربیک) و نوع بسته بندی بر خصوصیات کیفی و بیوشیمایی میوه تازه زرشک بی دانهمعصومه عبدالهیکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۱ بهمن ۱۳۹۶