Papers in Journals

#Paper TitleAuthorsJournalPublished At
 
1Evaluation of Quantitative Yield of Two Thyme Species Affected as Different Levels of Drought Stress and the Manure Applicationمجید جامی الاحمدی,مهدیه عسکری ملک آباد,سهیل پارسا,محمدعلی بهدانی,سهراب محمودیJournal of Medicinal Plants and By-products-JMPB2023
2تأثیر سطوح کود دامی و سولفات منگنز بر عملکرد و اجزای عملکرد ارزن دم روباهی Setaria italicحمیدرضا فلاحی,صادق صالحی نیا,محمدعلی بهدانی,محمدحسن سیاری زهانتولیدات گیاهی2023
3پاسخ رشدی بنه های دختری زعفران به شرایط نگهداری بنه مادری طی رکود تابستانهحمیدرضا فلاحی,سجاد مرادی مقدم,محمدعلی بهدانی,سهراب محمودیزراعت و فناوری زعفران2024
4تاثیر کیفیت آب آبیاری، کود زیستی و نانو ذرات آهن بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (Crocus sativus L)سهراب محمودی,علیجان سالاریان,محمدعلی بهدانی,حامد کاوهپژوهش های زعفران2023
5تأثیر نوع و میزان مصرف زئولیت طبیعی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارزن معمولی (.Panicum miliaceaum L)محمدعلی بهدانی,زهرا رضایی,عباس خاشعی سیوکی,علیرضا صمدزادهبوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology2023
6Evaluation of yield and water use efficiency of quinoa under irrigation regimes, gamma aminobutyric acid, and vermicompost applicationSoheil Parsa,Surur KHORAMDELActa Agriculturae Slovenica2023
7تعیین نیاز آبی و ضرایب گیاهی یک جزئی و دوجزئی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در سال اول کشتعباس خاشعی سیوکی,محمدعلی بهدانی,علی شهیدی,فاطمه شیرزادی,فاطمه حاجی آبادیپژوهش های زعفران2023
8تأثیر کود گاوی و گوگرد بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام کنجد .Sesamum indicum Lمحمدعلی بهدانی,مرجان سعیدی نژاد,محمدحسن سیاری زهان,سهراب محمودیدانش کشاورزی و تولید پایدار2022
9تأثیر غلظتهای عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران Crocus sativus L.محمد حسین امینی فرد,مهدی گرامی صادقیان,محمدعلی بهدانی,سیدوحید اسلامیپژوهش های زعفران2022
10تاثیر کشت پرتراکم و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای رنگدانه های فتوسنتزی زعفرانمحمد حسین امینی فرد,معصومه شاکری,محمدعلی بهدانی,سید جلال طباطباییپژوهش های زعفران2022
11واکنش رشد و عملکرد ارزن (Panicum miliaceum L.) معمولی به مصرف سطوح مختلف کود دامی و سولفات ‌رویحمیدرضا فلاحی,منیره هاسمی,محمدعلی بهدانی,مجید جامی الاحمدیبوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology2022
12تأثیر منابع مختلف کودی و تراکم کاشت بر صفات مورفولوژیک و محتوی رنگدانه‌های فتوسنتزی اسفرزه (Plantago ovata Forsk)حمیدرضا فلاحی,میثم خاوری,محمدعلی بهدانیپژوهشهای زراعی ایران2022
13اثر غلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیتهای ثانویه زعفرانمحمد حسین امینی فرد,معصومه شاکری,محمدعلی بهدانی,سید جلال طباطباییپژوهش های زعفران2021
14کمی‌سازی جوانه‌زنی بذر گوآر (Cyamopsis tetragonoloba) نسبت به دماسید حمید رضا رمضانی,فریبا آرمون,محمدعلی بهدانیپژوهش های بذر ایران2021
15کارایی مدلهای ماشینبردار پشتیبان و برنامهریزی بیان ژن در پیشبینی عملکرد زعفرانعباس خاشعی سیوکی,محدثه کاوسی گیوشاد,محمدعلی بهدانیپژوهش های زعفران2021
16اصول استانداردسازی تولید زعفران ارگانیک در ایرانحمیدرضا فلاحی,محمدعلی بهدانی,پرویز رضوانی مقدم,مجید جامی الاحمدیزراعت و فناوری زعفران2021
17بررسی اثر محلول پاشی برگی عصاره جلبک دریایی و کود مایع مرغی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران(.Crocus sativus L)محمدعلی بهدانی,مهدی گرامی صادقیان,سیدوحید اسلامی,محمد حسین امینی فردزراعت و فناوری زعفران2020
18ارزیابی کارایی الگوریتم تنبل در تخمین عملکرد محصول زعفران بر اساس پارامترهای اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند)عباس خاشعی سیوکی,فهیمه خادم پور,محمدعلی بهدانیزراعت و فناوری زعفران2020
19تأثیر سطوح ورمی کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد مؤثره گلبرگ و کلاله زعفرانمحمد حسین امینی فرد,علی افتاده فدافن,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانیپژوهش های زعفران2020
20بررسی تاثیر ورمی کمپوست و نیتروکسین بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد گل زعفران سال دوممحمد حسین امینی فرد,علی افتاده فدافن,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانیزراعت و فناوری زعفران2019
Showing 1-20 of 101 items.