استاد
دانشکده: کشاورزی
گروه: مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی
مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی
سال تولد: ۱۳۴۳
| مقطع تحصیلی | سال اخذ مدرک | رشته و گرایش تحصیلی | دانشگاه |
|---|---|---|---|
| کارشناسی | ۱۳۷۰ | زراعت و اصلاح نباتات | فردوسی مشهد |
| کارشناسی ارشد | ۱۳۷۴ | زراعت | فردوسی مشهد |
| دکترای تخصصی | ۱۳۸۴ | زراعت-اکولوژی گیاهان زراعی | فردوسی مشهد |
| محل خدمت | عنوان سمت | نوع استخدام | نوع همکاری | پایه |
|---|---|---|---|---|
| گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی -دانشکده کشاورزی | عضو هیات علمی | رسمی قطعی | تمام وقت | ۳۶ |
12.پژوهشگر نمونه دانشگاه بیرجند سال 1397
عضو کمیته علمی کنگره ملی گیاهان دارویی ایران(ادواری)
مسئول کمیته علمی پنجمین همایش ملی زعفران ایران(دانشگاه تربت حیدریه1397)
عضو کمیته علمی ششمین همایش ملی زعفران ایران (دانشگاه گناباد1400)
دبیر هفتمین همایش ملی زعفران ایران (دانشگاه بیرجند 1403)
عضو هیات تحریریه مجله ترویجی زرشک و عناب (سازمان تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی)
1- راشد محصل. محمدحسن، بهدانی. محمدعلی. 1372. بررسی اثر رقم و تراکم بر روی رشد و عملکرد گیاه گلرنگ (طرح تحقیقاتی). دانشگاه فردوسی مشهد.
2- بهدانی. محمدعلی، راشد محصل. محمد حسن. 1374. بررسی رقابت بین ژنوتیپ¬های سویا و اثر آن بر عملکرد و اجزاء عملکرد (طرح تحقیقاتی پایان نامه). دانشگاه فردوسی مشهد.
3- کریمپور، محمدحسن.، مکانیکی، ج و بهدانی، محمدعلی. 1374. بررسی سیمای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شهرستان بیرجند و نهبندان (طرح تحقیقاتی). دانشگاه بیرجند.
4- بهدانی، محمدعلی؛ ظاهری، غ.، فلکی، م. 1375. بررسی اثر رقم و تراکم برعملکرد و اجزاء عملکرد گیاه کنجد (طرح تحقیقاتی). دانشگاه بیرجند.
5- اسعدیان،ا.ح ؛قربانی، م. و بهدانی، محمدعلی. 1375 .ارزیابی عملکرد، اجزای عملکرد و خصوصیات موفولوژیک پنبه و گیاه دارویی شاهدانه همراه با محلول پاشی کودی و هیومیک اسید در کشت مخلوط سریهای افزایشی و تاثیر آن بر جمعیت میکروبی و مایکوریزی ریزوسفر. (طرح پژوهشی مصوب دانشگاه بیرجند).
6- منتظر، علیاصغر. نجفی، م.ح. و بهدانی، محمدعلی. 1376. بررسی و امکان توسعه آبیاری تحت فشار در جنوب خراسان (طرح تحقیقاتی خارج دانشگاهی). دانشگاه بیرجند و سازمان کشاورزی خراسان.
7- اسلامی، سیدوحید و بهدانی، محمدعلی. 1377. اثر محلولپاشیبرگی عناصر پرمصرف و کممصرف در مراحل مختلف رشد بر روی رشد، عملکرد و اجزاءعملکرد ارقام پنبه (طرح تحقیقاتی). دانشگاه بیرجند.
8- بهدانی، محمدعلی. طاهری، غ و فلکی، م. 1378. بررسی تغییرات عملکرد و اجزاء عملکرد ارقام گلرنگ در تاریخ¬های مختلف کاشت (طرح تحقیقاتی). دانشگاه بیرجند
9- بهدانی، محمدعلی؛ کوچکی، علیرضا؛ و نصیری محلاتی، مهدی. 1384. پهنهبندی اکولوژیکی و پایش نوسانات عملکرد زعفران در استان خراسان . (طرح تحقیقاتی پایان نامه). دانشگاه فردوسی مشهد.
10- خلیلی، خلیل و بهدانی، محمدعلی. (1384-1380) بررسی امکان مکانیزاسیون مراحل جداسازی گلبرگها و استخراج کلاله زعفران (طرح ملی). دانشگاه بیرجند.1380-1384.
11- بهدانی، محمدعلی.، جامی الاحمدی. م. و ناصری، ا. 1385. بررسی رژیم¬های آبیاری بر عملکرد و اجزاء عملکرد ارقام گلرنگ. (طرح تحقیقاتی). دانشگاه بیرجند.
12- بهدانی، محمدعلی و همکاران .1385. رهیافت ناحیه¬بندی اکولوزیکی جهت بهینه¬سازی تولید زعفران در خراسان جنوبی. (طرح خارج دانشگاهی) به سفارش سازمان مدیریت وبرنامه ریزی کشور، با همکاری دانشگاه بیرجند و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی.
13- بهدانی، محمدعلی و همکاران. 1386. مدلسازی روند تخصیص مواد فتوسنتزی در زعفران. دانشگاه بیرجند. (طرح تحقیقاتی)
14- بهدانی، محمدعلی؛ اسلامی، سید وحید و مهران صفایی. 1388. مطالعات جامع تولید و صادرات گیاهان دارویی خراسان جنوبی مرحله اول بررسی قابلیتها. (طرح پژوهشی به سفارش سازمان بازرگانی خراسان جنوبی).
15- بهدانی، محمدعلی و همکاران. 1391-1392. ممیزی توسعه علوم (ممیزی علم زعفران). (طرح پژوهشی به سفارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری).
16- بهدانی، محمدعلی و همکاران. 1391-1392. مطالعه شاخص های خشکسالی وتحلیل خشکسالی های گذشته در استان خراسان جنوبی طی 20 سال اخیر. (طرح پژوهشی به سفارش سازمان هواشناسی خراسان جنوبی).
17- فلکی، ملیحه و بهدانی، محمدعلی. 1391-1393. بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی هدفمندی یارانه¬ها بر خانوارهای عشایری استان خراسان جنوبی. طرح به سفارش استانداری خراسان جنوبی.
18- بهدانی، محمدعلی و همکاران. 1391-1393. بررسی و تعیین مقدار عناصر میکرو و عناصر سنگین موجود در خاک برخی مزارع چندساله زعفران (طرح پژوهشی مصوب دانشگاه بیرجند).
19- بهدانی، محمدعلی و همکاران 1392-1394 تولید دانش فنی حاصل از طرح های پژوهشی خاتمه یافته و تحویل آن به شرکت های دانش بنیان. (طرح پژوهشی به سفارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ستاد توسعه گیاهان دارویی).
20- بهدانی، محمدعلی و همکاران 1392-1395 مطالعه تاریخی بوم¬شناسی زعفران ایران. (طرح پژوهشی به سفارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ستاد توسعه گیاهان دارویی).
21- بهدانی، محمدعلی و همکاران 1392-1395 استانداردسازی و تدوین دانش فنی زعفران ارگانیک ایران. (طرح پژوهشی به سفارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ستاد توسعه گیاهان دارویی).
22- ایزانلو، علی و بهدانی، محمدعلی. 1396-1393. کشت بافت زعفران جهت تکثیر و القاء تنوع های ژنتیکی. طرح پژوهشی به سفارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری.
23- بهدانی، محمدعلی و همکاران 1398-1393. بررسی اکولوژیکی و کمی متابولیت¬های عمده (کروسین و پیکروکروسین) گیاه زعفران ارگانیک و غیر ارگانیک. (طرح پژوهشی به سفارش معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری).
24-خاشعی سیوکی، ع؛ شهیدی، ع؛ بهدانی، محمدعلی؛ حاجی آبادی. ف و شیرزادی،ف. 1399.تعیین نیاز آبی و ضرایب یگانه و دو گانه گیاهی زعفران با استفاده از روش لایسیمتری(مطالعه موردی:دشت بیرجند).(طرح پژوهشی مصوب دانشگاه بیرجند).
25-وحیدی، محمد جواد؛ بهدانی، محمدعلی؛ثروتی،مسلم؛نادری،مهدی. 1402-1400 بررسی عملکرد مدل¬های فازی در ارزیابی کمی تناسب اراضی برای محصول پنبه در استان خراسان جنوبی (مطالعه موردی: شهرستان¬های سرایان و بشرویه). طرح پژوهشی مصوب دانشگاه بیرجند.
26-بهدانی، محمدعلی و همکاران1402- 1398. ارزیابی عملکرد، سلامت خاک و تنوع گونه¬ای علف¬های هرز نظام های کم نهاده ،متوسط نهاده و پر نهاده رایج و ارگانیک زعفران. طرح پژوهشی مصوب دانشگاه بیرجند.
| ایام هفته | 8-10 | 10-12 | 12-14 | 14-16 |
| شنبه | مشاوره -رفع اشکال | امور نشریه پژوهشهای زعفران | مدیریت پایدار بوم نظام های کشاورزی(دکتری) | امور نشریه پژوهش های زعفران |
| یکشنبه | اکولوژی چشم انداز(ارشد) | تغییر اقلیم و تولید گیاهی(دکتری) | جلسات گروه و ... | امور آزمایشگاه تحقیقات عالی زعفران |
| دوشنبه | کشاورزی ارگانیک(ارشد) | اکولوژی غذا و تغذیه(ارشد) | امور گروه پژوهشی زعفران | طرح های دانش بنیان |
| سه شنبه | پایداری بوم نظام های کشاورزی(ارشد) | پایداری بوم نظام های کشاورزی(ارشد) | مشاوره و رفع اشکال دانشجویان | مشاوره پروپوزال دانشجویان |
| چهارشنبه | طرح های پژوهشی | مشاوره و رفع اشکال دانشجویان | جلسات شورای دانشگاه و دفاع و گزارش 6 ماه دانشجویان | مطالعه مقالات و تحقیقات جدید |
| پنجشنبه |