۱ | Evaluation of Quantitative Yield of Two Thyme Species Affected as Different Levels of Drought Stress and the Manure Application | مجید جامی الاحمدی,مهدیه عسکری ملک آباد,سهیل پارسا,محمدعلی بهدانی,سهراب محمودی | Journal of Medicinal Plants and By-products-JMPB | 2023 |
۲ | تأثیر سطوح کود دامی و سولفات منگنز بر عملکرد و اجزای عملکرد ارزن دم روباهی Setaria italic | حمیدرضا فلاحی,صادق صالحی نیا,محمدعلی بهدانی,محمدحسن سیاری زهان | تولیدات گیاهی | 2023 |
۳ | اثر شرایط نگهداری بنه در طی دورة رکود تابستانه، بر رشد رویشی و زایشی زعفران | حمیدرضا فلاحی,سجاد مرادی مقدم,محمدعلی بهدانی,سهراب محمودی | پژوهش های زعفران | 2024 |
۴ | پاسخ رشدی بنه های دختری زعفران به شرایط نگهداری بنه مادری طی رکود تابستانه | حمیدرضا فلاحی,سجاد مرادی مقدم,محمدعلی بهدانی,سهراب محمودی | زراعت و فناوری زعفران | 2024 |
۵ | تاثیر کیفیت آب آبیاری، کود زیستی و نانو ذرات آهن بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (Crocus sativus L) | سهراب محمودی,علیجان سالاریان,محمدعلی بهدانی,حامد کاوه | پژوهش های زعفران | 2023 |
۶ | تأثیر نوع و میزان مصرف زئولیت طبیعی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارزن معمولی (.Panicum miliaceaum L) | محمدعلی بهدانی,زهرا رضایی,عباس خاشعی سیوکی,علیرضا صمدزاده | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2023 |
۷ | Bioactive compounds and apoptotic effects of saffron (Crocus sativus L.) in different fertilizer conditions | Hamid-Reza Fallahi,Farhad Azarmi-Atajan,homeyra mokhtari masinayi | Biochemical Systematics and Ecology | 2024 |
۸ | Evaluation of yield and water use efficiency of quinoa under irrigation regimes, gamma aminobutyric acid, and vermicompost application | Soheil Parsa,Surur KHORAMDEL | Acta Agriculturae Slovenica | 2023 |
۹ | تاثیرکود دامی و اسید هیومیک بر تجمع یونها در پنبه (Gossypim hirsutum L.) در شرایط شوری آب آبیاری | محمدعلی بهدانی,محبوبه سردار,سیدوحید اسلامی,غلامرضا زمانی | تولیدات گیاهی | 2024 |
۱۰ | تعیین نیاز آبی و ضرایب گیاهی یک جزئی و دوجزئی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در سال اول کشت | عباس خاشعی سیوکی,محمدعلی بهدانی,علی شهیدی,فاطمه شیرزادی,فاطمه حاجی آبادی | پژوهش های زعفران | 2023 |
۱۱ | تأثیر کود گاوی و گوگرد بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام کنجد .Sesamum indicum L | محمدعلی بهدانی,مرجان سعیدی نژاد,محمدحسن سیاری زهان,سهراب محمودی | دانش کشاورزی و تولید پایدار | 2022 |
۱۲ | تأثیر غلظتهای عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران Crocus sativus L. | محمد حسین امینی فرد,مهدی گرامی صادقیان,محمدعلی بهدانی,سیدوحید اسلامی | پژوهش های زعفران | 2022 |
۱۳ | تاثیر کشت پرتراکم و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای رنگدانه های فتوسنتزی زعفران | محمد حسین امینی فرد,معصومه شاکری,محمدعلی بهدانی,سید جلال طباطبایی | پژوهش های زعفران | 2022 |
۱۴ | واکنش رشد و عملکرد ارزن (Panicum miliaceum L.) معمولی به مصرف سطوح مختلف کود دامی و سولفات روی | حمیدرضا فلاحی,منیره هاسمی,محمدعلی بهدانی,مجید جامی الاحمدی | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2022 |
۱۵ | تأثیر منابع مختلف کودی و تراکم کاشت بر صفات مورفولوژیک و محتوی رنگدانههای فتوسنتزی اسفرزه (Plantago ovata Forsk) | حمیدرضا فلاحی,میثم خاوری,محمدعلی بهدانی | پژوهشهای زراعی ایران | 2022 |
۱۶ | کارایی مدلهای ماشینبردار پشتیبان و برنامهریزی بیان ژن در پیشبینی عملکرد زعفران | عباس خاشعی سیوکی,محدثه کاوسی گیوشاد,محمدعلی بهدانی | پژوهش های زعفران | 2021 |
۱۷ | کمیسازی جوانهزنی بذر گوآر (Cyamopsis tetragonoloba) نسبت به دما | سید حمید رضا رمضانی,فریبا آرمون,محمدعلی بهدانی | پژوهش های بذر ایران | 2021 |
۱۸ | اثر غلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیتهای ثانویه زعفران | محمد حسین امینی فرد,معصومه شاکری,محمدعلی بهدانی,سید جلال طباطبایی | پژوهش های زعفران | 2021 |
۱۹ | اصول استانداردسازی تولید زعفران ارگانیک در ایران | حمیدرضا فلاحی,محمدعلی بهدانی,پرویز رضوانی مقدم,مجید جامی الاحمدی | زراعت و فناوری زعفران | 2021 |
۲۰ | تأثیر سطوح ورمی کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد مؤثره گلبرگ و کلاله زعفران | محمد حسین امینی فرد,علی افتاده فدافن,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانی | پژوهش های زعفران | 2020 |