۱ | تأثیر کود گاوی و گوگرد بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام کنجد .Sesamum indicum L | محمدعلی بهدانی,مرجان سعیدی نژاد,محمدحسن سیاری زهان,سهراب محمودی | دانش کشاورزی و تولید پایدار | 2022 |
۲ | تأثیر غلظتهای عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران Crocus sativus L. | محمد حسین امینی فرد,مهدی گرامی صادقیان,محمدعلی بهدانی,سیدوحید اسلامی | پژوهش های زعفران | 2022 |
۳ | تاثیر کشت پرتراکم و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای رنگدانه های فتوسنتزی زعفران | محمد حسین امینی فرد,معصومه شاکری,محمدعلی بهدانی,سید جلال طباطبایی | پژوهش های زعفران | 2022 |
۴ | واکنش رشد و عملکرد ارزن (Panicum miliaceum L.) معمولی به مصرف سطوح مختلف کود دامی و سولفات روی | حمیدرضا فلاحی,منیره هاسمی,محمدعلی بهدانی,مجید جامی الاحمدی | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2022 |
۵ | تأثیر منابع مختلف کودی و تراکم کاشت بر صفات مورفولوژیک و محتوی رنگدانههای فتوسنتزی اسفرزه (Plantago ovata Forsk) | حمیدرضا فلاحی,میثم خاوری,محمدعلی بهدانی | پژوهشهای زراعی ایران | 2022 |
۶ | اثر غلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیتهای ثانویه زعفران | محمد حسین امینی فرد,معصومه شاکری,محمدعلی بهدانی,سید جلال طباطبایی | پژوهش های زعفران | 2021 |
۷ | کمیسازی جوانهزنی بذر گوآر (Cyamopsis tetragonoloba) نسبت به دما | سید حمید رضا رمضانی,فریبا آرمون,محمدعلی بهدانی | پژوهش های بذر ایران | 2021 |
۸ | کارایی مدلهای ماشینبردار پشتیبان و برنامهریزی بیان ژن در پیشبینی عملکرد زعفران | عباس خاشعی سیوکی,محدثه کاوسی گیوشاد,محمدعلی بهدانی | پژوهش های زعفران | 2021 |
۹ | اصول استانداردسازی تولید زعفران ارگانیک در ایران | حمیدرضا فلاحی,محمدعلی بهدانی,پرویز رضوانی مقدم,مجید جامی الاحمدی | زراعت و فناوری زعفران | 2021 |
۱۰ | ارزیابی کارایی الگوریتم تنبل در تخمین عملکرد محصول زعفران بر اساس پارامترهای اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند) | عباس خاشعی سیوکی,فهیمه خادم پور,محمدعلی بهدانی | زراعت و فناوری زعفران | 2020 |
۱۱ | تأثیر سطوح ورمی کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد مؤثره گلبرگ و کلاله زعفران | محمد حسین امینی فرد,علی افتاده فدافن,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانی | پژوهش های زعفران | 2020 |
۱۲ | بررسی اثر محلول پاشی برگی عصاره جلبک دریایی و کود مایع مرغی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران(.Crocus sativus L) | محمدعلی بهدانی,مهدی گرامی صادقیان,سیدوحید اسلامی,محمد حسین امینی فرد | زراعت و فناوری زعفران | 2020 |
۱۳ | تأثیر مصرف گوگرد و کود دامی بر ویژگی های کمی و کیفی ارقام کنجد (Sesamum indicum) | سهراب محمودی,مرجان سعیدی نژاد,محمدعلی بهدانی,محمدحسن سیاری زهان | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2019 |
۱۴ | غنی سازی زیستی ارقام گندم نان (Triticum aestivum) قدیمی و جدید توسط محلول پاشی فرم های مختلف روی و آهن | سهراب محمودی,الیاس آرزم جو,محمدعلی بهدانی,بهزاد صادق زاده | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2019 |
۱۵ | اثرات تنش رطوبتی و کاربرد کود دامی بر شاخص های رشدی و تجمع وزن خشک دو گونه آویشن باغی (Thymus vulgaris) و دنایی (Thymus deanensis) | سهراب محمودی,مهدیه عسکری ملک آباد,محمدعلی بهدانی,سهیل پارسا,مجید جامی الاحمدی | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2019 |
۱۶ | ارزیابی اثر گوگرد گرانوله و تاریخ کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد کدوی پوست کاغذی (Cucurbita pepo L.) | مجید جامی الاحمدی,فاطمه میرزائی,محمدعلی بهدانی | تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران | 2019 |
۱۷ | اثر تراکم بوته و مصرف منفرد و تلفیقی کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد بذر و موسیلاژ در گیاه دارویی اسفرزه (Plantago ovata forssk). | حمیدرضا فلاحی,میثم خاوری,محمدعلی بهدانی | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2019 |
۱۸ | اثرات تنش رطوبتی و کاربرد کود دامی بر شاخص های رشدی و تجمع وزن خشک دو گونه آویشن باغی (.Thymus vulgaris L) و دنایی (Thymus daenensis celak) | مجید جامی الاحمدی,مهدیه عسکری ملک آباد,محمدعلی بهدانی,سهیل پارسا,سهراب محمودی | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2019 |
۱۹ | بررسی تاثیر ورمی کمپوست و نیتروکسین بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد گل زعفران سال دوم | محمد حسین امینی فرد,علی افتاده فدافن,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانی | زراعت و فناوری زعفران | 2019 |
۲۰ | اثرات تنش خشکی و کود دامی بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیک و عملکرد Thymus daenensis Celak و Thymus vulgaris L. | مجید جامی الاحمدی,مهدیه عسکری ملک آباد,محمدعلی بهدانی,سهیل پارسا,سهراب محمودی | تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران | 2018 |