مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱Evaluation of Quantitative Yield of Two Thyme Species Affected as Different Levels of Drought Stress and the Manure Applicationمجید جامی الاحمدی,مهدیه عسکری ملک آباد,سهیل پارسا,محمدعلی بهدانی,سهراب محمودیJournal of Medicinal Plants and By-products-JMPB2023
۲تأثیر سطوح کود دامی و سولفات منگنز بر عملکرد و اجزای عملکرد ارزن دم روباهی Setaria italicحمیدرضا فلاحی,صادق صالحی نیا,محمدعلی بهدانی,محمدحسن سیاری زهانتولیدات گیاهی2023
۳اثر شرایط نگهداری بنه در طی دورة رکود تابستانه، بر رشد رویشی و زایشی زعفرانحمیدرضا فلاحی,سجاد مرادی مقدم,محمدعلی بهدانی,سهراب محمودیپژوهش های زعفران2024
۴پاسخ رشدی بنه های دختری زعفران به شرایط نگهداری بنه مادری طی رکود تابستانهحمیدرضا فلاحی,سجاد مرادی مقدم,محمدعلی بهدانی,سهراب محمودیزراعت و فناوری زعفران2024
۵تاثیر کیفیت آب آبیاری، کود زیستی و نانو ذرات آهن بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (Crocus sativus L)سهراب محمودی,علیجان سالاریان,محمدعلی بهدانی,حامد کاوهپژوهش های زعفران2023
۶تأثیر نوع و میزان مصرف زئولیت طبیعی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارزن معمولی (.Panicum miliaceaum L)محمدعلی بهدانی,زهرا رضایی,عباس خاشعی سیوکی,علیرضا صمدزادهبوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology2023
۷Bioactive compounds and apoptotic effects of saffron (Crocus sativus L.) in different fertilizer conditionsHamid-Reza Fallahi,Farhad Azarmi-Atajan,homeyra mokhtari masinayiBiochemical Systematics and Ecology2024
۸Evaluation of yield and water use efficiency of quinoa under irrigation regimes, gamma aminobutyric acid, and vermicompost applicationSoheil Parsa,Surur KHORAMDELActa Agriculturae Slovenica2023
۹تاثیرکود دامی و اسید هیومیک بر تجمع یون‌ها در پنبه (Gossypim hirsutum L.) در شرایط شوری آب آبیاریمحمدعلی بهدانی,محبوبه سردار,سیدوحید اسلامی,غلامرضا زمانیتولیدات گیاهی2024
۱۰تعیین نیاز آبی و ضرایب گیاهی یک جزئی و دوجزئی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در سال اول کشتعباس خاشعی سیوکی,محمدعلی بهدانی,علی شهیدی,فاطمه شیرزادی,فاطمه حاجی آبادیپژوهش های زعفران2023
۱۱تأثیر کود گاوی و گوگرد بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام کنجد .Sesamum indicum Lمحمدعلی بهدانی,مرجان سعیدی نژاد,محمدحسن سیاری زهان,سهراب محمودیدانش کشاورزی و تولید پایدار2022
۱۲تأثیر غلظتهای عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران Crocus sativus L.محمد حسین امینی فرد,مهدی گرامی صادقیان,محمدعلی بهدانی,سیدوحید اسلامیپژوهش های زعفران2022
۱۳تاثیر کشت پرتراکم و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای رنگدانه های فتوسنتزی زعفرانمحمد حسین امینی فرد,معصومه شاکری,محمدعلی بهدانی,سید جلال طباطباییپژوهش های زعفران2022
۱۴واکنش رشد و عملکرد ارزن (Panicum miliaceum L.) معمولی به مصرف سطوح مختلف کود دامی و سولفات ‌رویحمیدرضا فلاحی,منیره هاسمی,محمدعلی بهدانی,مجید جامی الاحمدیبوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology2022
۱۵تأثیر منابع مختلف کودی و تراکم کاشت بر صفات مورفولوژیک و محتوی رنگدانه‌های فتوسنتزی اسفرزه (Plantago ovata Forsk)حمیدرضا فلاحی,میثم خاوری,محمدعلی بهدانیپژوهشهای زراعی ایران2022
۱۶کارایی مدلهای ماشینبردار پشتیبان و برنامهریزی بیان ژن در پیشبینی عملکرد زعفرانعباس خاشعی سیوکی,محدثه کاوسی گیوشاد,محمدعلی بهدانیپژوهش های زعفران2021
۱۷کمی‌سازی جوانه‌زنی بذر گوآر (Cyamopsis tetragonoloba) نسبت به دماسید حمید رضا رمضانی,فریبا آرمون,محمدعلی بهدانیپژوهش های بذر ایران2021
۱۸اثر غلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیتهای ثانویه زعفرانمحمد حسین امینی فرد,معصومه شاکری,محمدعلی بهدانی,سید جلال طباطباییپژوهش های زعفران2021
۱۹اصول استانداردسازی تولید زعفران ارگانیک در ایرانحمیدرضا فلاحی,محمدعلی بهدانی,پرویز رضوانی مقدم,مجید جامی الاحمدیزراعت و فناوری زعفران2021
۲۰تأثیر سطوح ورمی کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد مؤثره گلبرگ و کلاله زعفرانمحمد حسین امینی فرد,علی افتاده فدافن,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانیپژوهش های زعفران2020
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۱۰۴ مورد.