مقالات در نشریات
- ۱. مجید جامی الاحمدی,مهدیه عسکری ملک آباد,سهیل پارسا,محمدعلی بهدانی,سهراب محمودی،Evaluation of Quantitative Yield of Two Thyme Species Affected as Different Levels of Drought Stress and the Manure Application،Journal of Medicinal Plants and By-products-JMPB،مجلد ۱،شماره ۱۲،شماره صفحات ۱۱-۲۷،۲۰۲۳،JCR،isc.
- ۲. حمیدرضا فلاحی,صادق صالحی نیا,محمدعلی بهدانی,محمدحسن سیاری زهان،تأثیر سطوح کود دامی و سولفات منگنز بر عملکرد و اجزای عملکرد ارزن دم روباهی Setaria italic،تولیدات گیاهی،مجلد ۱،شماره ۴۶،شماره صفحات ۹۱-۱۰۳،۲۰۲۳،isc.
- ۳. حمیدرضا فلاحی,سجاد مرادی مقدم,محمدعلی بهدانی,سهراب محمودی،پاسخ رشدی بنه های دختری زعفران به شرایط نگهداری بنه مادری طی رکود تابستانه،زراعت و فناوری زعفران،مجلد ۴،شماره ۱۱،شماره صفحات ۳۴۵-۳۷۰،۲۰۲۴،isc.
- ۴. سهراب محمودی,علیجان سالاریان,محمدعلی بهدانی,حامد کاوه،تاثیر کیفیت آب آبیاری، کود زیستی و نانو ذرات آهن بر عملکرد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک زعفران (Crocus sativus L)،پژوهش های زعفران،مجلد ۱،شماره ۱۱،شماره صفحات ۳۱-۴۷،۲۰۲۳،isc.
- ۵. محمدعلی بهدانی,زهرا رضایی,عباس خاشعی سیوکی,علیرضا صمدزاده،تأثیر نوع و میزان مصرف زئولیت طبیعی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارزن معمولی (.Panicum miliaceaum L)،بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology،مجلد ۲،شماره ۱۵،شماره صفحات ۲۲۳-۲۳۸،۲۰۲۳،isc.
- 6. Soheil Parsa,Surur KHORAMDEL,Evaluation of yield and water use efficiency of quinoa under irrigation regimes, gamma aminobutyric acid, and vermicompost application,Acta Agriculturae Slovenica,Vol. 1,No. 119,pp. 1-15,2023,ISI،isc،Scopus.
- ۷. عباس خاشعی سیوکی,محمدعلی بهدانی,علی شهیدی,فاطمه شیرزادی,فاطمه حاجی آبادی،تعیین نیاز آبی و ضرایب گیاهی یک جزئی و دوجزئی گیاه زعفران (Crocus sativus L.) در سال اول کشت،پژوهش های زعفران،مجلد ۱،شماره ۱۱،شماره صفحات ۱۰۸-۱۲۳،۲۰۲۳،isc.
- ۸. محمدعلی بهدانی,مرجان سعیدی نژاد,محمدحسن سیاری زهان,سهراب محمودی،تأثیر کود گاوی و گوگرد بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام کنجد .Sesamum indicum L،دانش کشاورزی و تولید پایدار،مجلد ۱،شماره ۳۲،شماره صفحات ۷۹-۹۵،۲۰۲۲،isc.
- ۹. محمد حسین امینی فرد,مهدی گرامی صادقیان,محمدعلی بهدانی,سیدوحید اسلامی،تأثیر غلظتهای عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران Crocus sativus L.،پژوهش های زعفران،مجلد ۱،شماره ۱۰،شماره صفحات ۱۴-۲۷،۲۰۲۲،isc.
- ۱۰. محمد حسین امینی فرد,معصومه شاکری,محمدعلی بهدانی,سید جلال طباطبایی،تاثیر کشت پرتراکم و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای رنگدانه های فتوسنتزی زعفران،پژوهش های زعفران،مجلد ۱،شماره ۱۰،شماره صفحات ۱-۱۳،۲۰۲۲،isc.
- ۱۱. حمیدرضا فلاحی,منیره هاسمی,محمدعلی بهدانی,مجید جامی الاحمدی،واکنش رشد و عملکرد ارزن (Panicum miliaceum L.) معمولی به مصرف سطوح مختلف کود دامی و سولفات روی،بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology،مجلد ۱،شماره ۱۴،شماره صفحات ۹۵-۱۱۳،۲۰۲۲،isc.
- ۱۲. حمیدرضا فلاحی,میثم خاوری,محمدعلی بهدانی،تأثیر منابع مختلف کودی و تراکم کاشت بر صفات مورفولوژیک و محتوی رنگدانههای فتوسنتزی اسفرزه (Plantago ovata Forsk)،پژوهشهای زراعی ایران،مجلد ۴،شماره ۱۹،شماره صفحات ۳۲۷-۳۴۱،۲۰۲۲،isc.
- ۱۳. محمد حسین امینی فرد,معصومه شاکری,محمدعلی بهدانی,سید جلال طباطبایی،اثر غلظتهای اسید جیبرلیک و وزن بنه مادری بر فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان متابولیتهای ثانویه زعفران،پژوهش های زعفران،مجلد ۱،شماره ۹،شماره صفحات ۱-۱۰،۲۰۲۱،isc.
- ۱۴. سید حمید رضا رمضانی,فریبا آرمون,محمدعلی بهدانی،کمیسازی جوانهزنی بذر گوآر (Cyamopsis tetragonoloba) نسبت به دما،پژوهش های بذر ایران،مجلد ۲،شماره ۷،شماره صفحات ۱۲۱-۱۳۳،۲۰۲۱،isc.
- ۱۵. عباس خاشعی سیوکی,محدثه کاوسی گیوشاد,محمدعلی بهدانی،کارایی مدلهای ماشینبردار پشتیبان و برنامهریزی بیان ژن در پیشبینی عملکرد زعفران،پژوهش های زعفران،مجلد ۲،شماره ۸،شماره صفحات ۱۴۵-۱۶۰،۲۰۲۱،isc.
- ۱۶. حمیدرضا فلاحی,محمدعلی بهدانی,پرویز رضوانی مقدم,مجید جامی الاحمدی،اصول استانداردسازی تولید زعفران ارگانیک در ایران،زراعت و فناوری زعفران،مجلد ۱،شماره ۹،شماره صفحات ۴۳-۷۹،۲۰۲۱،isc.
- ۱۷. محمدعلی بهدانی,مهدی گرامی صادقیان,سیدوحید اسلامی,محمد حسین امینی فرد،بررسی اثر محلول پاشی برگی عصاره جلبک دریایی و کود مایع مرغی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران(.Crocus sativus L)،زراعت و فناوری زعفران،مجلد ۳،شماره ۸،شماره صفحات ۳۰۷-۳۲۳،۲۰۲۰،isc.
- ۱۸. عباس خاشعی سیوکی,فهیمه خادم پور,محمدعلی بهدانی،ارزیابی کارایی الگوریتم تنبل در تخمین عملکرد محصول زعفران بر اساس پارامترهای اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند)،زراعت و فناوری زعفران،مجلد ۲،شماره ۸،شماره صفحات ۲۹۵-۳۰۴،۲۰۲۰،isc.
- ۱۹. محمد حسین امینی فرد,علی افتاده فدافن,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانی،تأثیر سطوح ورمی کمپوست حیوانی بر خصوصیات بیوشیمیایی و مواد مؤثره گلبرگ و کلاله زعفران،پژوهش های زعفران،مجلد ۱،شماره ۸،شماره صفحات ۱-۹،۲۰۲۰،isc.
- ۲۰. محمد حسین امینی فرد,علی افتاده فدافن,فرید مرادی نژاد,محمدعلی بهدانی،بررسی تاثیر ورمی کمپوست و نیتروکسین بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد گل زعفران سال دوم،زراعت و فناوری زعفران،مجلد ۷،شماره ۲،شماره صفحات ۱۳۹-۱۵۴،۲۰۱۹،isc.
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۱۰۱ مورد.