1 | پیش بینی عملکرد زعفران با استفاده از داده های هواشناسی بوسیله شبکه عصبی مصنوعی در استان های خراسان رضوی و جنوبی، ایران | ناهید نکوئی,محمدعلی بهدانی,عباس خاشعی سیوکی | پژوهش های زعفران | 2014 |
2 | تغییرات شاخص کلروفیل، محتوای نسبی آب، نشت الکترولیت و عملکرد دانه در سه ژئوتیپ گلرنگ بهاره تحت تاثیر قطع آبیاری | موسوی فر بی بی الهه,محمدعلی بهدانی,مجید جامی الاحمدی,محمد سعید حسینی بجد | پژوهشهای زراعی ایران | 2011 |
3 | اثر کاربرد برخی منابع کودی و وزن بنه مادری بر خصوصیات رویشی و صفات کیفی زعفران(Crocus sativus L.) | مهتاب گلذاری جهان ابادی,محمدعلی بهدانی,محمدحسن سیاری زهان,خرم دل سرور | پژوهش های زعفران | 2017 |
4 | مطالعه تاثیر اسید جیبرلیک و وزن بنه بر صفات رویشی و عملکرد زعفران | معصومه شاکری,محمد حسین امینی فرد,محمدعلی بهدانی,طباطبایی سیدجلال | پژوهش های تولید گیاهی | 2018 |
5 | پهنه بندی توان اکولوژیک کشت ذرت با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی در شهرستان بوکان | محمود فال سلیمان,ابوالفضل اکبرپور,محمدعلی بهدانی,جمشیدی کمال | تحقیقات غلات | 2017 |
6 | ارزیابی اثر کودهای آلی و شیمیایی بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و رزاعی بنه زعفران در تربت حیدریه | محمدقادر قادری,صبورا تیموری,محمدعلی بهدانی,بهزاد صادقی | پژوهش های زعفران | 2013 |
7 | بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی و عملکرد ارقام سویا (Glycin maxl.) در نسبت های مختلف کشت مخلوط | محمدعلی بهدانی,میثم نامداری,عرب غلامحسین | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2010 |
8 | اثر کم آبیاری بر انتقال مجدد و وزن خشک اندام های گیاهی سه زئوتیپ گلرنگ بهاره | محمدعلی بهدانی,موسوی فر بی بی الهه | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2011 |
9 | بررسی اثر محلول پاشی برگی عصاره جلبک دریایی و کود مایع مرغی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران(.Crocus sativus L) | محمدعلی بهدانی,مهدی گرامی صادقیان,سیدوحید اسلامی,محمد حسین امینی فرد | زراعت و فناوری زعفران | 2020 |
10 | تأثیر کود گاوی و گوگرد بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام کنجد .Sesamum indicum L | محمدعلی بهدانی,مرجان سعیدی نژاد,محمدحسن سیاری زهان,سهراب محمودی | دانش کشاورزی و تولید پایدار | 2022 |
11 | بررسی و تعیین مقدار عناصر میکرو(منگنز،آهن و روی و عناصر سنگین(کبالت، کادمیوم و کروم موجود در خاک برخی مزارع چندساله زعفران استان خراسان جنوبی | محمدعلی بهدانی,محمدحسن سیاری زهان,علی اله رسانی,علیرضا نخعی | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2015 |
12 | تاثیرکود دامی و اسید هیومیک بر تجمع یونها در پنبه (Gossypim hirsutum L.) در شرایط شوری آب آبیاری | محمدعلی بهدانی,محبوبه سردار,سیدوحید اسلامی,غلامرضا زمانی | تولیدات گیاهی | 2024 |
13 | ارزیابی خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران تحت تاثیر نظام های کشاورزی رایج و ارگانیک | محمدعلی بهدانی,غلامرضا زمانی,حمیدرضا فلاحی,محمدحسن سیاری زهان,علیرضا صمدزاده | زراعت و فناوری زعفران | 2017 |
14 | اثرکشت مخلوط ارقام سویا بر اجزای عملکرد،عملکردو خصوصیات کیفی آن تحت شرایط آب و هوایی شهرستان قائم شهر | محمدعلی بهدانی,عرب غلامحسین,میثم نامداری | مجله علمی کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز | 2012 |
15 | تأثیر نوع و میزان مصرف زئولیت طبیعی بر عملکرد و اجزای عملکرد ارزن معمولی (.Panicum miliaceaum L) | محمدعلی بهدانی,زهرا رضایی,عباس خاشعی سیوکی,علیرضا صمدزاده | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2023 |
16 | اثر قارچ پلوروتوس فلوریدا بر ترکیب شیمیایی، تجزیه پذیری شکمبه ای و تولید گاز بقایای علوفه ای زعفران | محمدحسن فتحی نسری,وحید کاردان مقدم,محمدعلی بهدانی,کاردان مقدم حمید | پژوهش های زعفران | 2015 |
17 | بررسی تاثیر کودهای نیتروژن و فسفر بر ارزش غذایی علوفه و سیلاژ گلرنگ | محمدحسن فتحی نسری,فاطمه اصغرزاده,محمدعلی بهدانی | علوم دامی ایران | 2015 |
18 | بررسی اثر تلفیق پرایمینگ و کود بیولوژیک بر پارامترهای رشدی و غلظت عناصر فسفر و پتاسیم در گیاه دارویی سیاهدانه | محمدحسن سیاری زهان,محمدعلی بهدانی,فاطمه چراغی,حجت اله آذرپیوند | علوم و فنون کشت های گلخانه ای | 2015 |
19 | تأثیر غلظتهای عصاره جلبک دریایی آکادین و کود مرغی مایع بیومکس بر صفات کیفی، مواد موثره و زعفران Crocus sativus L. | محمد حسین امینی فرد,مهدی گرامی صادقیان,محمدعلی بهدانی,سیدوحید اسلامی | پژوهش های زعفران | 2022 |
20 | تاثیر کشت پرتراکم و وزن بنه مادری بر رشد رویشی، گلدهی و محتوای رنگدانه های فتوسنتزی زعفران | محمد حسین امینی فرد,معصومه شاکری,محمدعلی بهدانی,سید جلال طباطبایی | پژوهش های زعفران | 2022 |