مقالات در نشریات
- ۱. سید همایون فرهنگ فر,نوید قوی پنجه,محمدحسن فتحی نسری,مجتبی افشین,سید احمد حسینی،اثر جای گزینی جزئی و کامل یونجه خشک جیره با علوفه خارشتر بر عملکرد رشد شترهای پرواری،نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)،مجلد ۱۳۹،شماره ۳۶،شماره صفحات ۵۷-۶۹،۲۰۲۳،isc.
- 2. Seyyed Homayoun Farhangfar,,Inclusion of Berberis vulgaris leaf in the diet of fattening lambs: effects on performance, nutrient intake, rumen fermentation, and carcass traits,Journal of Animal Science,No. 101,pp. 1-10,2023,JCR،Scopus.
- ۳. سید همایون فرهنگ فر,فاطمه اصغرزاده,نظر افضلی,امیر کریمی ترشیزی،اثر منابع مختلف عناصر روی و سلنیوم بر عملکرد، فراسنجه های خونی، وضعیت آنتی اکسیدانی، پاسخ ایمنی و خصوصیات کیفی تخم مرغ مرغان تخمگذار تجاری در زمان اوج تولید،نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)،مجلد ۱۴۱،شماره ۳۶،شماره صفحات ۹۱-۱۰۴،۲۰۲۴،isc.
- ۴. سید همایون فرهنگ فر,مهتاب عزیزی,حسین نعیمی پوریونسی,مسلم باشتنی،مقایسه عملکرد شبکه عصبی بیزی با برخی توابع ریاضی در پیش بینی منحنی شیردهی گاوهای شیری ایران،نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)،مجلد ۱۴۱،شماره ۳۶،شماره صفحات ۱۳۳-۱۴۲،۲۰۲۴،isc.
- 5. Seyyed Homayoun Farhangfar,Effect of grape by-products inclusion on ruminal fermentation, blood metabolites, and milk fatty acid composition in lactating Saanen goats,Iranian Journal of Applied Animal Science,Vol. 4,No. 13,pp. 731-742,2023,isc،Scopus.
- ۶. سید همایون فرهنگ فر,فاطمه بحری بیناباج,محمدرضا شیخلو،برآورد اجزاء (کو) واریانس و پارامترهای ژنتیکی برخی صفات مرتبط با رشد در گوسفند نژاد بلوچی با در نظر گرفتن اثر ژن های وابسته به جنس،اصلاح و به نژادی دام،مجلد ۱،شماره ۳،شماره صفحات ۱۷-۳۲،۲۰۲۳.
- ۷. سید همایون فرهنگ فر,مرتضی نامجو،بررسی منحنی تغییرات درصد چربی و درصد پروتئین، و نسبت چربی به پروتئین در رکوردهای شیر روز آزمون گاوهای شیری ایران با استفاده از رگرسیون کوآنتایل،پژوهش های علوم دامی،مجلد ۴،شماره ۳۲،شماره صفحات ۱۵-۲۹،۲۰۲۳،isc.
- ۸. محمدباقر منتظرتربتی,سید همایون فرهنگ فر,عباس شیبک،اثر تولید شیر روزانه و دمای هوا بر عملکرد تولیدمثل گاوهای هلشتاین،Journal of Animal Environment-محیط زیست جانوری،مجلد ۲،شماره ۱۵،شماره صفحات ۳۱-۴۰،۲۰۲۳،isc.
- ۹. سید همایون فرهنگ فر,محدثه السادات رشیدی طغرالجردی,محمدباقر منتظرتربتی,محمد باقر صیاد نژاد،مطالعه ویژگی های منحنی شیردهی گاوهای زینه و اصیل هلشتاین ایران با استفاده از رکوردهای روز آزمون شیر خام و شیر تصحیح شده برای چربی و انرژی،تحقیقات تولیدات دامی،مجلد ۲،شماره ۱۲،شماره صفحات ۷۱-۸۴،۲۰۲۳،isc.
- ۱۰. سید همایون فرهنگ فر,ستاره عابدی,سید جواد حسینی واشان,سیداحسان غیاثی،ارزیابی اثر عصاره پوست انار بر عملکرد رشد، ریخت شناسی روده و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی،نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)،مجلد ۱۳۴،شماره ۳۵،شماره صفحات ۱۱۵-۱۳۰،۲۰۲۲،isc.
- ۱۱. سید همایون فرهنگ فر,مرتضی نامجو,علیرضا اقبال،برآورد اثر شمار سلول های سوماتیک بر مقدار شیر روزانه گامه های مختلف شیردهی گاوهای شیری ایران با استفاده از رگرسیون چندکی،اصلاح و به نژادی دام،مجلد ۲،شماره ۲،شماره صفحات ۴۳-۵۲،۲۰۲۲.
- ۱۲. سید همایون فرهنگ فر,مهران تکه خلف,محمدحسن فتحی نسری,لادن رشیدی،اثر کنجاله زیتون بر تولید و ترکیب شیر و وضعیت آنتی اکسیدانی شترهای تک کوهانه ترکمنی،تولیدات دامی،مجلد ۴،شماره ۲۴،شماره صفحات ۴۶۳-۴۷۶،۲۰۲۲،isc.
- ۱۳. سید همایون فرهنگ فر,رضا گنجوی,مسلم باشتنی,عباسعلی ناصریان,هادی سریر،اثر سطوح مختلف سرخارگل بر عملکرد، مصرف خوراک، متابولیت های خونی و پارامترهای سیستم ایمنی گوساله های شیری،پژوهش های علوم دامی،مجلد ۱،شماره ۳۲،شماره صفحات ۱۱۳-۱۲۳،۲۰۲۲،isc.
- ۱۴. سید همایون فرهنگ فر,محدثه جعفری,محمدباقر منتظرتربتی,محمد باقر صیاد نژاد،تجزیه ژنتیکی صفت تولید شیر دوره ی اول شیردهی و ارزیابی اثر انتخاب برای آن بر ارزش فنوتیپی سن نخستین زایش گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رگرسیون کوآنتایل،تحقیقات تولیدات دامی،مجلد ۴،شماره ۱۰،شماره صفحات ۶۱-۷۲،۲۰۲۲،isc.
- ۱۵. سید همایون فرهنگ فر,علی توانا,الهام بهدانی،برازش شبکه ی برهمکنش عوامل رونویسی مؤثر بر نرخ تخمک گذاری و ژن های شناسایی شده با استفاده از تحلیل پروموتردر گاو،پژوهش های علوم دامی،مجلد ۲،شماره ۳۱،شماره صفحات ۴۵-۵۶،۲۰۲۱،isc.
- ۱۶. سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی،بررسی و مقایسه ارزش تغذیه ای، فعالیت آنتی اکسیدانی و فراسنجه های هضم برون تنی دانه و کنجاله پسته کوهی،پژوهش های تولیدات دامی،مجلد ۳۲،شماره ۱۲،شماره صفحات ۶۱-۷۱،۲۰۲۱،isc.
- ۱۷. سید همایون فرهنگ فر,نوید قوی پنجه,محمدحسن فتحی نسری,مسلم باشتنی،تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز،تولیدات دامی،مجلد ۱،شماره ۲۳،شماره صفحات ۳۵-۴۵،۲۰۲۱،isc.
- ۱۸. سید همایون فرهنگ فر,سهیلا شبخوان شوکت آباد,مسلم باشتنی،اثر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی در بره های پرواری،پژوهش های علوم دامی،مجلد ۳،شماره ۳۰،شماره صفحات ۱-۱۲،۲۰۲۱،isc.
- ۱۹. سید همایون فرهنگ فر,سید احمد حسینی,محمدحسن فتحی نسری,مسعود دیدارخواه،ارزیابی گیاهان مرتعی مورد چرای شتر در خراسان جنوبی و بررسی تأثیر جایگزینی یونجه با اشنان بر عملکرد شترهای شیری،تولیدات دامی،مجلد ۴،شماره ۲۲،شماره صفحات ۵۵۹-۵۶۹،۲۰۲۱،isc.
- ۲۰. محمدرضا بخشی,سید همایون فرهنگ فر,پویان مالکی نژاد،ارزیابی مقایسهای کارایی فنّی و بازدهی نسبت به مقیاس واحدهای پرورش مرغ گوشتی(مطالعه موردی: شهرستان های بیرجند و درمیان)،راهبردهای توسعه روستایی،مجلد ۳،شماره ۸،شماره صفحات ۳۳۹-۳۵۲،۲۰۲۱،isc.
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۱۷۶ مورد.