رزومه وب سایت شخصی


سیداحسان غیاثی

سیداحسان غیاثی

دانشیار

دانشکده: کشاورزی

گروه: علوم دامی

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

سال تولد: ۱۳۶۳

رزومه وب سایت شخصی
سیداحسان غیاثی

دانشیار سیداحسان غیاثی

دانشکده: کشاورزی - گروه: علوم دامی مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی | سال تولد: ۱۳۶۳ |

My affiliation

گروه علوم دامی- دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند - بیرجند - ایران

گروه پژوهشی تنش های محیطی در علوم دامی - دانشکده کشاورزی- دانشگاه بیرجند - بیرجند - ایران

نمایش بیشتر

بررسی تغییرات شاخصهای ریخت شناسی روده و گوارشپذیری مواد مغذی جوجه های گوشتی تغذیه شده با دانه فرآوری شده کینوا

نویسندگانسید جواد حسینی واشان,عاطفه نوکندی,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی
همایشپنجمین کنگره ملی علوم پایه دامپزشکی
تاریخ برگزاری همایش2020-11-11
محل برگزاری همایشکرمان
شماره صفحات0-0
نوع ارائهپوستر
سطح همایشداخلی

چکیده مقاله

هدف از این تحقیق بررسی استفاده از سطوح مختلف دانه شسته و پوستکنده کینوا بر ریختشناسی روده در جوجههای گوشتی بود. در این آزمایش از تعداد 280 قطعه جوجه یکروزه نر سویه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی با 7 تیمار و 4 تکرار و 10 قطعه در هر تکرار استفاده شد. گروههای آزمایشی شامل گروه شاهد )فاقد کینوا(، سه گروه تغذیهشده با سطوح 4 ، 8 و 12 درصد دانه شسته کینوا و سه گروه تغذیهشده با سطوح 4 ، 8 و 12 درصد دانه پوستکنده کینوا بودند. نتایج نشان داد که استفاده از دانه فرآوری شده کینوا در سطح 4 درصد سبب افزایش عمق کریپت و ارتفاع پرز میشود ) 05 / 0P< ( ولی تأثیری بر عرض پرزهای ژژنوم جوجههای گوشتی ندارد؛ افزودن دانه فرآوری شده کینوا به جیره جوجههای گوشتی در گوارشپذیری پروتئین و چربی تأثیری نداشت. بنابراین استفاده از کینوآ فرآوری شده تا سطح 12 درصد اثر منفی بر گوارشپذیری مواد مغذی نخواهد داشت و باعث بهبود ریخت شناسی ناحیه ژژنوم میشود.

لینک ثابت مقاله