رزومه


محمود حاجیانی

محمود حاجیانی

دانشیار

دانشکده: مهندسی

گروه: عمران

مقطع تحصیلی: دکتری

رزومه
محمود حاجیانی

دانشیار محمود حاجیانی

دانشکده: مهندسی - گروه: عمران مقطع تحصیلی: دکتری |

محمود حاجیانی دانشیار گروه مهندسی عمران دانشگاه بیرجند است. دارای کارشناسی ارشد مهندسی عمران–آب از دانشگاه علم و صنعت ایران و دکتری عمران آب و محیط‌زیست از استرالیا می‌باشد. فعالیت‌های پژوهشی او بر حذف آلاینده‌های نوظهور با سنتز نانوذرات، به‌کارگیری فناوری‌های پیشرفته مانند فتوکاتالیست‌ها، و استفاده از رویکردهای نانوزیست‌فناوری برای حذف آلاینده‌های محیط‌زیستی متمرکز است. از دیگر زمینه‌های تخصصی او می‌توان به بررسی و حذف میکروپلاستیک‌ها از منابع آبی با روش‌های نوین، ساخت و توسعه پیل‌های زیستی برای تصفیه فاضلاب و تولید هیدروژن، مدلسازی پراکنش آلاینده‌های نوظهور مانند میکروپلاستیک‌ها در محیط‌های آبی، و بهره‌گیری از سامانه‌های سنجش‌ازدور برای پایش کیفی منابع آب اشاره کرد. وی تاکنون مقالات متعددی در مجلات معتبر بین‌المللی از جمله نشریات تحت نمایه JCR منتشر کرده است.

My affiliation

عضو هیات علمی گروه مهندسی عمران، دانشکده مهندسی دانشگاه بیرجند

نمایش بیشتر

بررسی کارایی حذف زیستی علف‌کش پاراکوات از محلول‌ آبی توسط عصاره گیاه خرفه (Portulaca oleracea)

نویسندگانحسین حمامی,مریم مظفرجلالی,محمود حاجیانی
همایشهشتمین همایش ملی علوم علف های هرز ایران
تاریخ برگزاری همایش2019-08-27
محل برگزاری همایشمشهد
شماره صفحات0-0
نوع ارائهپوستر
سطح همایشداخلی

چکیده مقاله

یکی از عوامل مهم آلودگی اکوسیستم‌های آبی سموم کشاورزی هستند، که برای مقابله با آفات، علف‌های هرز و بیماری‌های‌گیاهی استفاده می‌شوند و دارای پیامدهای زیستی هستند. پاراکوات علف‌کشی بسیار پرمصرف می‌باشد که پس از ورود به سلول با تولید رادیکال فعال ایجاد آسیب به سلول‌های گیاهی و جانوری می‌شود. لذا این مطالعه با هدف بررسی کارایی عصاره گیاه خرفه در حذف زیستی علف‌کش پاراکوات از محلول‌های آبی انجام شد. جهت بررسی تاثیر غلظت عصاره گیاه خرفه در حذف پاراکوات غلظت‌های مختلفی از این عصاره (2/0 ، 1/0 و 05/0 سی سی) به 10 سی سی محلول پاراکوات (1 سی سی پاراکوات 100پی پی ام+9 سی سی آب مقطر) اضافه شد. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت عصاره گیاهی، راندمان حذف پاراکوات افزایش یافت. به طوری‌که میزان حذف پاراکوات در حضور غلظت‌های 05/0، 1/0 و 2/0سی سی از عصاره به ترتیب از 08/0 درصد بدون عصاره به 78/8، 71/15 و 42/33 درصد رسید. بنابراین استفاده از عصاره گیاه خرفه می‌تواند بعنوان رویکردی محیط زیستی در جهت حذف علف‌کش پاراکوات از محلول‌های آبی مورد توجه قرار گیرد.

لینک ثابت مقاله