مقالات در نشریات

#عنوان مقالهنویسندگاننشریهتاریخ انتشار
 
۱In Vitro and In Vivo Control of Alternaria alternata in Barberry (Berberis vulgaris) by Some Essential OilsMehdi Jahani,Mohmmad Hossein AminifardErwerbs-Obstbau2022
۲ارزیابی اثر دگرآسیبی و قارچکشی عصاره آبی برگ و بنه زعفران (. )Crocus sativus Lبر خردل وحشی و قارچ آلترناریاحسین حمامی,زهرا توکلی,مهدی جهانیپژوهش های زعفران2023
۳اثرات دگرآسیبی و ضد قارچی عصاره آبی اندام های زعفران )sativus Crocus)بر خصوصیات جوانهزنی و رشد گیاهچه خاکشیر تلخ )irio Sisymbrium )و رشد قارچ فوزاریوم ) Fusarium )solaniحسین حمامی,زهرا توکلی,مهدی جهانیزراعت و فناوری زعفران2023
۴Investigating the antifungal effects of essential oils on Aspergillus sp. in strawberry (Fragaria ananassa Duchesne) fruitMohmmad Hossein Aminifard,elham adl,Mehdi JahaniJOURNAL OF HORTICULTURE AND POSTHARVEST RESEARCH2024
۵بررسی قارچهای عامل و همراه بیماری لکهبرگی گیاه گل نرگس در استان خراسان جنوبیمهدی جهانی,سعیده متولی حبیبی,هادی محمودی,محمدرضا میرزاییپژوهش های حفاظت گیاهان ایران2023
۶ردیابی مولکولی ویروس موزاییک خیار (CMV) در مزارع زعفران شهرستان بشرویهعلیرضا حمامی,سیده عاطفه حسینی,مهدی جهانیپژوهش های زعفران2024
۷رزیابی اثر دگرآسیبی و ضدقارچی غلظتهای مختلف عصاره آبی برگ و بنه زعفران ).L sativus Crocus (بر گیاه خرفه و قارچ پنیسیلیومحسین حمامی,مهدی جهانی,محمد شوشتری,فاطمه نوفرستیپژوهش های زعفران2021
۸ارزیابی پارامترهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان (‏Ocimum basilicum L.‎‏) در واکنش ‏به اسید فولویک و کود کامل (‏NPK‏)‏محمد حسین امینی فرد,محبوبه عسکریان داغی,مهدی خیاط,مهدی جهانیعلوم باغبانی ایران2020
۹بررسی تأثیر سطوح مختلف کود کامل NPK و اسید فولویک بر خصوصیات مورفولوژیکی، عملکرد و اجزا عملکرد گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.)محمد حسین امینی فرد,محبوبه عسکریان داغی,مهدی جهانی,مهدی خیاطبوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology2020
۱۰شىاسایی مولکولی، بررسی تبارزایی و تنوع ژنتیکی ویروس موزاییک شلغم در مزارع کلزا استان خراسان جنوبیسیده عاطفه حسینی,حمیده حسن پور,مهدی جهانیدانش گیاه پزشکی ایران2020
۱۱اثر پیش تیمار متابی سولفیت سدیم و دمای خشک کردن بر خصوصیات کیفی زرشک بیدانهفرید مرادی نژاد,مهدی خیاط,فرشته صفی خانی,مهدی جهانیعلوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران2018
۱۲ارزیابی مقاومت نسبی ارقام پنبه در برابر گونه Aiternaria alternataآزاد دیسفانی فاطمه,هادی خسروی,مهدی جهانی,عباس محمدیپژوهش های پنبه ایران2016
۱۳First record of cunninghamella echinulata Var. Nodosa as a new entomopathogenicFungus infecting Melon Weevil Acytopeus curvirostris persicus Curculionidae)نرگس سپاسی,مهدی جهانی,میرزایی محمدرضا,محمدپور کاظمInternational Journal Of Agriculture And Biosciences2015
۱۴بررسی آلودگی باکتریایی و قارچی در عرقیات عرضه شده در سطح بیرجندخدادادی مریم,معتمد رضایی ام البنین,مهدی جهانی,دری حدیقهدانشگاه علوم پزشکی بیرجند2012
۱۵Effects of essential oils to control Penicillium Sp. in in Vitro and in in Vivo on Grapevine(visits vinifera L.) fruitMehdi Jahani,Mohmmad Hossein AminifardInternational Journal of Fruit Science2020
۱۶PHYSICOCHEMICAL TRAITS OF SEEDLESS BARBERRY (BERBERIS VULGARIS L.) FRUITS STORED UNDER REFRIGERATION AS AFFECTED BY HEAT AND CALCIUM CHLORIDE TREATMENTSMehdi JahaniAgronomical Research in Moldavia2019
۱۷Effect of potassium permanganate, 1-Methylcyclopropene and modified atmosphere packaging on postharvest losses and quality of fresh apricot cv. ShahroudiMehdi JahaniJOURNAL OF HORTICULTURE AND POSTHARVEST RESEARCH2019
۱۸Effect of pre- and postharvest application of salicylic acid on quality attributes and decay of pomegranate fruit (cv. Shishe- Kab)Mehdi JahaniJournal of Applied Horticulture2018
۱۹A comparative virulence analysis of Bipolaris sorokiniana based on host pathogen interaction and its toxinSAPNA SHARMA,Mehdi Jahani,RASHMI AGGARWALPhytopathology2017
۲۰A noteworthy record of endophytic Quambalaria cyanescens from Punica granatum in IranMehdi Jahani,mirzaee mohammadreza,Asgari BitaCZECH MYCOLOGY2017
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۳۵ مورد.