CV


Majid Jami Al-Ahmadi

Majid Jami Al-Ahmadi

Professor

عضو هیئت علمی تمام وقت

Faculty: Agriculture

Department: Plant Production and Genetics

Degree: Ph.D

CV
Majid Jami Al-Ahmadi

Professor Majid Jami Al-Ahmadi

عضو هیئت علمی تمام وقت
Faculty: Agriculture - Department: Plant Production and Genetics Degree: Ph.D |

بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی

Authorsسید حمید رضا رمضانی,مبینا مکتب داران,محمدحسن سیاری زهان,مجید جامی الاحمدی,غلامرضا زمانی
Conference Titleهفتمین همایش ملی زعفران
Holding Date of Conference2024-11-13
Event Placeبیرجند
Page number0-0
PresentationPOSTER
Conference LevelInternal Conferences

Abstract

تحقیق حاضر با هدف بررسی ارتباط عنصر غذایی آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در تعدادی از اگرواکوسیستمهای خراسان جنوبی )قائن و نهبندان( در سال 13۳4 انجام شد. اطلاعات مورد نیاز از دو منطقه قائن و نهبندان از مزارع سه، پنج و هفت ساله تهیه گردید و از هر یک از مزارع فوق سه مزرعه انتخاب و سپس از هر مزرعه، سه کرت و از هر کرت یک نمونه بنه 2۳× انتخاب و نمونههای بنه در پایان مهرماه و ابتدای آبان ماه در سال 13۳4 از عمق صفر تا 3۳ سانتیمتر و به ابعاد 2۳ سانتیمتر به همراه بوته زعفران و در مجموع 54 نمونه بنه از دو منطقه جمعآوری شد. غلظت عنصر غذایی آهن در بنه گیاه / زعفران بر اساس روشهای استاندارد اندازهگیری گردید. نتایج این تحقیق بیانگر همبستگی مثبت و معنیدار ) ۳1 ۳ P≤ ) عملکرد ماده خشک زعفران با غلظت آهن بنههای زعفران است. نتایج این تحقیق نشان داد در مزارع زعفران پارامتر مؤثر بر افزایش عملکرد غلظت عنصر غذایی آهن بنه بود که در روابط رگرسیونی با افزایش مقدار این شاخص، عملکرد به طور معنیداری افزایش پیدا کرده است. از آنجا که آهن یکی از عناصر کم مصرف بسیار مهم برای گیاهان به حساب میآید چنین میتوان نتیجه گرفت که افزایش غلظت آهن بنه زعفران منجر به افزایش عملکرد ماده خشک زعفران شده است .

Paper URL