مقالات در همایش ها

#عنوان مقالهنویسندگانهمایشتاریخ برگزاری همایش
 
۱بررسی برخی صفات فیزیولوژیکی گیاه مرزه تحت شرایط تنش بورفرید مرادی نژاد,سهیلا حاجی زادگان,محمدحسن سیاری زهان,مهدی خیاطاولین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره ملی علوم زراعت و اصلاح نباتات و سومین همایش علوم و تکنولوژی2014-08-26
۲پاسخ جوانه زنی بذور مرزه به شرایط تنش بورفرید مرادی نژاد,سهیلا حاجی زادگان,محمدحسن سیاری زهان,مهدی خیاطاولین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره ملی علوم زراعت و اصلاح نباتات و سومین همایش علوم و تکنولوژی2014-08-26
۳بررسی کیفیت میوه خشک زرشک بی دانه برداشت شده از مناطق مختلفمحمد حسین امینی فرد,زهرا براتی,مهدی خیاط,علیرضا صمدزادهاولین همایش فرصت های نوین تولید و اشتغال، بخش کشاورزی در شرق کشور(در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومت2018-02-14
۴تاثیر محلول پاشی برگی اسید بوریک و اسید جیبرلیک بر عملکرد میوه انارفرید مرادی نژاد,مینا محمدیان مقدم,مهدی خیاطاولین همایش فرصت های نوین تولید و اشتغال، بخش کشاورزی در شرق کشور(در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومت2018-02-14
۵تاثیر پاکت گذاری قبل از برداشت بر کیفیت و کلسیم میوه انار پس از دوره انبار سردفرید مرادی نژاد,مهدی خیاط,فرزانه حامدی سرکمیاولین همایش فرصت های نوین تولید و اشتغال، بخش کشاورزی در شرق کشور(در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومت2018-02-14
۶اثر بلوغ در برداشت و شرایط خشک کردن بر چروکیدگیسید همایون فرهنگ فر,علی کاظمی,فرید مرادی نژاد,مهدی خیاطاولین همایش ملی عناب2019-08-25
۷اثر بلوغ در برداشت و شرایط خشک کردن بر چروکیدگی و کیفیت ظاهری میوه عنابفرید مرادی نژاد,علی کاظمی,مهدی خیاط,سید همایون فرهنگ فراولین همایش ملی عناب2019-08-25
۸تاثیر تیمارهای شیمیایی پس از برداشت بر افزایش ماندگاری و کیفیت گل بریده نرگسفرید مرادی نژاد,نسیم صفری,سیده فاطمه نظری,مهدی خیاطاولین همایش ملی فیزیولوژی پس از برداشت2013-01-30
۹بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری قارچ دکمه ای با استفاده از تیمارهای شیمیاییفرید مرادی نژاد,سیده فاطمه نظری,نسیم صفری,مهدی خیاطاولین همایش ملی فیزیولوژی پس از برداشت2013-01-30
۱۰افزایش ظرفیت آنتی اکسیدانی و بهبود رنگ آریل میوه انار با کاربرد پس از برداشت نیتریک اکسیدفرید مرادی نژاد,فاطمه رنجبری,مهدی خیاطاولین همایش ملی و اولین همایش بین المللی علوم محیط زیست، کشاورزی و منابع طبیعی2016-12-17
۱۱تاثیر غلظت و نوع مواد شیمیایی در محلولپاشی برگی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انارفرید مرادی نژاد,مینا محمدیان مقدم,مهدی خیاطدومین کنفرانس بین المللی گیاهان دارویی، کشاورزی ارگانیک، مواد طبیعی و دارویی2019-03-13
۱۲Quality improvment and shelf life extension of fresh seedless barberry a medicinal fruitفرید مرادی نژاد,داود عطائی چرمی,مهدی خیاطدومین کنگره ملی گیاهان دارویی2013-05-15
۱۳Influence of vacuum packaging and different storage conditions on quality and ascorbic acid of fresh seedless barberry fruitMehdi Khayyatدومین کنگره ملی گیاهان دارویی2013-05-15
۱۴Germination response of pomegranate seeds to potassium nitrate sulfuric acid and hot water pretreatmentsMehdi Khayyatدومین کنگره ملی گیاهان دارویی2013-05-15
۱۵اثر کاربرد نیتریک اکسید و پوشش سولفان بر میزان آنتوسیانین و خصوصیات کیفی میوه انار رقم شیشه کبفرید مرادی نژاد,فاطمه رنجبری,مهدی خیاطدومین همایش ملی گیاهان دارویی و داروهای گیاهی2016-06-02
۱۶تاثیر کیسه کردن قبل از برداشت بر برخی خصوصیات شیمیایی میوه انارفرید مرادی نژاد,فرزانه حامدی سرکمی,مهدی خیاطدومین همایش ملی گیاهان دارویی و داروهای گیاهی2016-06-02
۱۷تاثیر غلظت های مختلف نیترات و آمونیوم بر رشد، شاخص کلروفیل و میزان فلورسانس کلروفیل در گیاه نعناع فلفلیفرید مرادی نژاد,سجادی نیا عبدالرضا,مهدی خیاطسومین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی2014-05-07
۱۸ارزیابی مقاومت به تنش قلیائیت در گیاه نعناع فلفلی با استفاده از خصوصیات اکوفیزیولوژیکیفرید مرادی نژاد,سجادی نیا عبدالرضا,مهدی خیاطسومین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی2014-05-07
۱۹بررسی تغییرات شیمیایی و کیفی عناب در طی رسیدگی میوهفرید مرادی نژاد,فاطمه ستایش,سهراب محمودی,مهدی خیاطسومین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی2014-05-07
۲۰تغییرات میزان آنتوسیانین میوه تازه زرشک بی دانه در طی نمو و رسیدگیفرید مرادی نژاد,زهرا مرکی,مهدی خیاطسومین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی2014-05-07
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۳۲ مورد.