پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۱۸ مورد از کل ۱۸ مورد.
#عنواننام نویسنده (دانشجو)مقطع تحصیلیسمت استاد در پایان‌نامهمحل دفاعتاریخ دفاع
  
۱بررسی وضعیت برخی از عناصر ریز مغذی، پتاسیم و کلسیم گیاه زرشک بیدانه در مناطق آنیک، خوان و ماسنان شهرستان درمیانمحدثه اکبریکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۶ دی ۱۴۰۲
۲بررسی تأثیر باکتری تیوباسیلوس و گوگرد بر خصوصیات خاک، رشد و نمو و تحمل به سرمازدگی درختان انارزهرا زارعکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۹ دی ۱۴۰۰
۳بررسی برهم کنش عنصر منگنز و ویروس موزاییک یونجه بر روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی در دو رقم فلفل دلمه ای (کالیفورنیا واندر و پی اس 301) در شرایط گلخانه.مهدیه قائمیکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۰ شهریور ۱۴۰۰
۴تغییرات نیتروژن، پتاسیم، فسفر وآهن در شاخه‌های ON و OFF گیاه زرشک طی فصل رشدزینب عارف نژادکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۵ دی ۱۳۹۷
۵اثر غلظت و زمان محلو ل پاشی کائولین بر محتوای آنتوسیانین و کیفیت میوه انار،رقم شیشه کبمحدثه وحیدیانکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۷ دی ۱۳۹۶
۶بررسی اثر کلرید کلسیم و بسته بندی نانو بر خصوصیات کیفی و اختلالات انباری میوه انار رقم شیشه کب در شرایط انبار سردسوسن چمنی اصغریکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۶ دی ۱۳۹۶
۷بررسی عملکرد، خصوصیات بیوشیمیایی و دارویی میوه زرشک بی دانه در چند منطقه مختلف از خراسان جنوبی با توجه به دریافت واحد حرارتیزهرا براتیکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۵ دی ۱۳۹۶
۸اثر کاربرد قبل و پس از برداشت نمک های کلسیمی بر کیفیت و خصوصیات فیزیکوشیمایی میوه تازه عنابمهدی قسمتیکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۸ تیر ۱۳۹۶
۹بررسی اثر اسید هیومیک و تراکم بنه بر روی صفات رویشی، زایشی و عملکرد زعفرانفریده احمدی صنوبریکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۶ دی ۱۳۹۵
۱۰اثر کیسه کردن میوه قبل از برداشت بر میزان آنتو سیانین و کیفیت انار رقم شیشه کبفرزانه حامدی سرکمیکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۰ آذر ۱۳۹۵
۱۱اثر کاربرد نیتریک اسید و پوشش سولفان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه ی انار در دماهای مختلف انبارداریفاطمه رنجبریکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۳ آذر ۱۳۹۵
۱۲تاثیر کاربرد اسید سالسیلیک و نیترات پتاسیم بر صفات کمی و کیفی زعفرانمانی جباریکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۸ آبان ۱۳۹۵
۱۳اثر زمان برداشت، نوع خشک کن و دمای خشک کردن بر برخی خصوصیات فیزکوشیمیایی و کیفیت میوه عنابعلی کاظمیکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۹ تیر ۱۳۹۵
۱۴اثر متا بی سولفیت سدیم و روش های خشک کردن بر ماندگاری و برخی خصوصیات فیتوشیمیایی میوه ی زرشک بی دانهفرشته صفی خانیکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۲ تیر ۱۳۹۵
۱۵تاثیر سرما دهی مرطوب و تیمارهای شیمیایی بر خواب و ویژگی های جوانه زنی بذر کلپورهرسول سعادتی مقدمکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۶ بهمن ۱۳۹۴
۱۶اثر پیش تیمار پتاسیم دی سولفیت و دمای خشک کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و داروئی میوه سنجد (Elaeagnus angustifolia)هاشم امینیکارشناسی ارشداستاد راهنما۳۰ دی ۱۳۹۴
۱۷اثر پرایمینگ بر جوانه زنی بذر اسپند تحت شرایط تنش شوریمیثم عبدالهی خضرآبادیکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۰ دی ۱۳۹۳
۱۸اثر زمان برداشت بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه عنابفاطمه ستایشکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۰ دی ۱۳۹۳