رزومه


مهدی خیاط

مهدی خیاط

دانشیار

دانشکده: کشاورزی

گروه: باغبانی

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

رزومه
مهدی خیاط

دانشیار مهدی خیاط

دانشکده: کشاورزی - گروه: باغبانی مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی |

پایان‌نامه‌/رساله

نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۲۰ مورد.
#عنواننام نویسنده (دانشجو)مقطع تحصیلیسمت استاد در پایان‌نامه/رسالهمحل دفاعتاریخ دفاع
  
۱تولید ورمی‌کمپوست از ضایعات زرشک و پستهعلی ابیزکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۶ شهریور ۱۴۰۴
۲بررسی سطوح مختلف کود سوپرفسفات تریپل بر برخی خصوصیات کمی و کیفی پسته رقم سفیدصدیقه وطن خواه حجت ابادکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۸ بهمن ۱۴۰۳
۳بررسی وضعیت برخی از عناصر ریز مغذی، پتاسیم و کلسیم گیاه زرشک بیدانه در مناطق آنیک، خوان و ماسنان شهرستان درمیانمحدثه اکبریکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۶ دی ۱۴۰۲
۴بررسی تأثیر باکتری تیوباسیلوس و گوگرد بر خصوصیات خاک، رشد و نمو و تحمل به سرمازدگی درختان انارزهرا زارعکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۹ دی ۱۴۰۰
۵بررسی برهم کنش عنصر منگنز و ویروس موزاییک یونجه بر روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی در دو رقم فلفل دلمه ای (کالیفورنیا واندر و پی اس 301) در شرایط گلخانه.مهدیه قائمیکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۰ شهریور ۱۴۰۰
۶تغییرات نیتروژن، پتاسیم، فسفر وآهن در شاخه‌های ON و OFF گیاه زرشک طی فصل رشدزینب عارف نژادکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۵ دی ۱۳۹۷
۷اثر غلظت و زمان محلو ل پاشی کائولین بر محتوای آنتوسیانین و کیفیت میوه انار،رقم شیشه کبمحدثه وحیدیانکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۷ دی ۱۳۹۶
۸بررسی اثر کلرید کلسیم و بسته بندی نانو بر خصوصیات کیفی و اختلالات انباری میوه انار رقم شیشه کب در شرایط انبار سردسوسن چمنی اصغریکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۶ دی ۱۳۹۶
۹بررسی عملکرد، خصوصیات بیوشیمیایی و دارویی میوه زرشک بی دانه در چند منطقه مختلف از خراسان جنوبی با توجه به دریافت واحد حرارتیزهرا براتیکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۵ دی ۱۳۹۶
۱۰اثر کاربرد قبل و پس از برداشت نمک های کلسیمی بر کیفیت و خصوصیات فیزیکوشیمایی میوه تازه عنابمهدی قسمتیکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۸ تیر ۱۳۹۶
۱۱بررسی اثر اسید هیومیک و تراکم بنه بر روی صفات رویشی، زایشی و عملکرد زعفرانفریده احمدی صنوبریکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۶ دی ۱۳۹۵
۱۲اثر کیسه کردن میوه قبل از برداشت بر میزان آنتو سیانین و کیفیت انار رقم شیشه کبفرزانه حامدی سرکمیکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۰ آذر ۱۳۹۵
۱۳اثر کاربرد نیتریک اسید و پوشش سولفان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه ی انار در دماهای مختلف انبارداریفاطمه رنجبریکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۳ آذر ۱۳۹۵
۱۴تاثیر کاربرد اسید سالسیلیک و نیترات پتاسیم بر صفات کمی و کیفی زعفرانمانی جباریکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۸ آبان ۱۳۹۵
۱۵اثر زمان برداشت، نوع خشک کن و دمای خشک کردن بر برخی خصوصیات فیزکوشیمیایی و کیفیت میوه عنابعلی کاظمیکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۹ تیر ۱۳۹۵
۱۶اثر متا بی سولفیت سدیم و روش های خشک کردن بر ماندگاری و برخی خصوصیات فیتوشیمیایی میوه ی زرشک بی دانهفرشته صفی خانیکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۲ تیر ۱۳۹۵
۱۷تاثیر سرما دهی مرطوب و تیمارهای شیمیایی بر خواب و ویژگی های جوانه زنی بذر کلپورهرسول سعادتی مقدمکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۶ بهمن ۱۳۹۴
۱۸اثر پیش تیمار پتاسیم دی سولفیت و دمای خشک کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و داروئی میوه سنجد (Elaeagnus angustifolia)هاشم امینیکارشناسی ارشداستاد راهنما۳۰ دی ۱۳۹۴
۱۹اثر پرایمینگ بر جوانه زنی بذر اسپند تحت شرایط تنش شوریمیثم عبدالهی خضرآبادیکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۰ دی ۱۳۹۳
۲۰اثر زمان برداشت بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه عنابفاطمه ستایشکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۰ دی ۱۳۹۳