رزومه وب سایت شخصی


سهراب محمودی

سهراب محمودی

دانشیار

دانشکده: کشاورزی

گروه: مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

رزومه وب سایت شخصی
سهراب محمودی

دانشیار سهراب محمودی

دانشکده: کشاورزی - گروه: مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی |

اثر وزن بنه و مصرف انواع مختلف انواع مختلف کود بر برخی خصوصیات رشدی و عملکرد زعفران ( Crocus sativus L.) در شرایط مه ولات

نویسندگانعلی پور میاندهی زینب,سهراب محمودی,محمدعلی بهدانی,محمدحسن سیاری زهان
نشریهپژوهش های زعفران
شماره صفحات97-112
شماره سریال۲
شماره مجلد۲
نوع مقالهFull Paper
تاریخ انتشار۲۰۱۴
رتبه نشریهISI
نوع نشریهچاپی
کشور محل چاپایران
نمایه نشریهisc

چکیده مقاله