رزومه وب سایت شخصی


سهراب محمودی

سهراب محمودی

دانشیار

دانشکده: کشاورزی

گروه: مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

رزومه وب سایت شخصی
سهراب محمودی

دانشیار سهراب محمودی

دانشکده: کشاورزی - گروه: مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی |

Physicochemical properties and nutritional value of Jujube (Ziziphus jujuba Mill.) fruit at different maturity and ripening stages

نویسندگانSohrab Mahmoodi,Mehdi Khayyat
نشریهInternational Journal of Horticultural Science and Technology
شماره صفحات43-50
شماره سریال1
شماره مجلد3
نوع مقالهFull Paper
تاریخ انتشار2016
رتبه نشریهISI
نوع نشریهچاپی
کشور محل چاپایران
نمایه نشریهisc

چکیده مقاله