رزومه وب سایت شخصی


سهراب محمودی

سهراب محمودی

دانشیار

دانشکده: کشاورزی

گروه: مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

رزومه وب سایت شخصی
سهراب محمودی

دانشیار سهراب محمودی

دانشکده: کشاورزی - گروه: مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی |
آخرین ویرایش(تنظیم نشده)

اثر کود زیستی و نانو ذرات آهن بر خصوصیات کمی و کیفی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط شوری آب آبیاری

نام نویسنده (دانشجو):

مقطع تحصیلی: دکتری
سمت استاد در پایان‌نامه/رساله: استاد راهنما