درآمدی بر تاریخ معماری منظر دوره اسلامی

تعداد صفحات : ۵۶۰
قیمت : ۱٬۵۰۰٬۰۰۰ ریال
خرید آنلاین کتاب

کتاب « درآمدی بر تاریخ معماری منظر دوره اسلامی» ترجمه آقایان دکتر خلیل نژاد (استادیار معماری منظر دانشگاه بیرجند) و دکتر امانی بنی (استادیار معماری منظر دانشگاه سوث وست جیائوتونگ) است. اصل این کتاب با عنوان Islamic Gardens and Landscapes توسط خانم دکتر Farichild Ruggles استاد گروه معماری منظر دانشگاه ایلینوی نگاشته شده است. قبلا این کتاب به زبان‌های ژاپنی و ترکی استانبولی ترجمه شده بود.

این کتاب برای تدریس دروس دانشگاهی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری شامل تاریخ باغ و منظر جهان، حکمت و فلسفه باغ ایرانی، گونه‌شناسی باغ ایرانی، سیر تحول باغسازی و معماری منظر، مطالعات منظر آیینی، باغسازی در جهان اسلام و هنر باغسازی ایرانی پیشنهاد می‌گردد.

کتاب «درآمدی بر تاریخ معماری منظر دوره اسلامی» ترجمه آقایان دکتر خلیل نژاد (استادیار معماری منظر دانشگاه بیرجند) و دکتر امانی بنی (استادیار معماری منظر دانشگاه سوث‌وست‌جیائوتونگ) توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی تهران منتشر و مهرماه 1400 روانه بازار کتاب گردید.

این کتاب برای تدریس دروس دانشگاهی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری شامل تاریخ باغ و منظر جهان، حکمت و فلسفه باغ ایرانی، گونه‌شناسی باغ ایرانی، سیر تحول باغسازی و معماری منظر، مطالعات منظر آیینی، باغسازی در جهان اسلام و هنر باغسازی ایرانی پیشنهاد می‌گردد.

برنده جایزه افتخار پنجمین دوسالانه کتاب معماری و شهرسازی ایران

(جایزه دکتر منوچهر مزیّنی)