پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۱۰ مورد از کل ۱۰ مورد.
#عنواننام نویسنده (دانشجو)مقطع تحصیلیسمت استاد در پایان‌نامهمحل دفاعتاریخ دفاع
  
۱بررسی ویژگی‌های بیوشیمیایی و ضدسرطانی عصاره گیاه گندمک (علف جوجه) در رده سلولی انسانی سرطان سینهنیلوفر افتخاریکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۵ دی ۱۴۰۲
۲جداسازی و اندازه گیری ویتامین هایB3 و B9 در نمونه های غذایی با استفاده از نانوکامپوزیت اکسید گرافن –فریت کبالت (CoFe2O4/GO) و مطالعات آنتی باکتریالزهرا خالقیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۷ شهریور ۱۴۰۲
۳ارزیابی قابلیت چند گیاه شورزی برای گیاه‌پالایی عنصر سنگین مس تحت تنش شوریزهرا خدادادیکارشناسی ارشداستاد راهنما۳۰ خرداد ۱۴۰۲
۴بررسی ترکیبات و عناصر شیمیایی گیاه Xanthium strumariumفاطمه نصرابادیکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۰ بهمن ۱۴۰۱
۵شناسایی دسته ای از ترکیبات فنلی گیاه کلپوره منطقه خراسان جنوبی با استفاده از کروماتوگرافی مایع ، بررسی خواص ضد باکتری آن و مقایسه آن با ترکیبات فنلی گیاه کلپوره در مناطق دیگروحیده رحمتیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۹ مهر ۱۴۰۰
۶آماده سازی و کاربرد باکتری مغناطیسی شده بعنوان یک جاذب زیستی جدید برای پیش تغلیظ و اندازه گیری برخی از ترکیبات فنولی در نمونه های غذایی و آرایشی و بهداشتیسهیلا ارغوانیکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۰ شهریور ۱۴۰۰
۷کاربرد HPLC در شناسایی دسته ای از ترکیبات موثره گیاه Solanum villosum Mill و بررسی ساختار اسانس و خواص زیستی آناسیه رضائیکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۲ تیر ۱۴۰۰
۸شناسایی ترکیبات فنلی موجود در گیاه زعفران گونه ی (Crocus pallssi subsp haussknechtii) و بررسی امکان سنجی خواص بیولوژیکی آننوید زیویارکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۶ بهمن ۱۳۹۸
۹بررسی خواص فیتوشیمیایی، شناسایی ترکیبات فنلی و خواص بیولوژیکی گونه ای قارچ خوراکی(گونه ای از بازیدیومایکوتا) در منطقه زرنق استان آذربایجان شرقیامین نامنیکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۳ مهر ۱۳۹۸
۱۰بررسی خواص فیتوشیمیایی و بیولوژیکی گیاه پونه سای مرزه ای(Nepeta satureioides Boiss)راضیه کارگرکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۱ بهمن ۱۳۹۶