۱ | مقایسه میزان مصرف نهاده های کود و سم در سیستم های تولید زعفران و گندم در شهرستان قائنات | مجید جامی الاحمدی,فاطمه یعقوبی شاه نشین سفلی,محمدرضا بخشی,محمدحسن سیاری زهان | زراعت و فناوری زعفران | 2014 |
۲ | مقایسه کارآیی برخی پارامترها در افزایش قابلیت دسترسی کادمیوم در گیاه پالایی توسط شاهی(Lepidum Sativum | شیرین جهانبخشی,محمدرضا رضائی,محمدحسن سیاری زهان | مدیریت خاک و تولید پایدار | 2014 |
۳ | مقایسه غلظت عناصر غذایی پرمصرف در بنه زعفران در مزارع چندساله در خراسان جنوبی | مجید جامی الاحمدی,محمدحسن سیاری زهان,مبینا مکتب داران,غلامرضا زمانی | پژوهش های زعفران | 2019 |
۴ | مقایسه شاخص های کارایی فنی و اقتصادی مصرف آب در تولید گندم و زعفران در شهرستان قائنات | مجید جامی الاحمدی,فاطمه یعقوبی شاه نشین سفلی,محمدرضا بخشی,محمدحسن سیاری زهان | زراعت و فناوری زعفران | 2016 |
۵ | مقایسه شاخص های زیست محیطی موازنه و کارایی نیتروژن در تولید زعفران و گندم در شهرستان قاینات | مجید جامی الاحمدی,فاطمه یعقوبی شاه نشین سفلی,محمدرضا بخشی,محمدحسن سیاری زهان | پژوهش های زعفران | 2015 |
۶ | مطالعه تاثیر کودهای دامی، زیستی و شیمیایی و اندازه بنه بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران(Crocus sativus L. | زینب علی پور میاندهی,سهراب محمودی,محمدعلی بهدانی,محمدحسن سیاری زهان | پژوهش های زعفران | 2014 |
۷ | رفع آلودگی خاک های آلوده به کادمیوم و کروم به روش گیاه پالایی در گیاه شاهی | شیرین جهانبخشی,محمدرضا رضائی,محمدحسن سیاری زهان | گیاه و زیست بوم | 2014 |
۸ | تاثیر مصرف کودهای گاوی، کمپوست محلی و فسفره روی برخی خصوصیات رشدی و عملکردی گند | مجید جامی الاحمدی,مهدی رضائی,سهراب محمودی,محمدحسن سیاری زهان | تولید گیاهان زراعی | 2023 |
۹ | تاثیر مصرف خاکی سولفات آهن و منگنز بر ویژگی های کمی و کیفی ذرت علوفه ای سینگل کراس 704 | نبوی مقدم راضیه ,صابری محمدحسین,محمدحسن سیاری زهان | به زراعی کشاورزی | 2013 |
۱۰ | تاثیر محلول پاشی قبل از برداشت کلرید کلسیم و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت میوه تازه زرشک بیدانه | فرید مرادی نژاد,سارا حسن پور,محمدحسن سیاری زهان | آب و خاک | 2018 |
۱۱ | تاثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر صفات رویشی، زایشی و شاخص های فتوسنتزی زعفران | زهره قلی زاده,محمد حسین امینی فرد,محمدحسن سیاری زهان | پژوهش های زعفران | 2018 |
۱۲ | تاثیر سطوح کودهای بیولوژیک و شیمیایی بر رشد و غلظت عناصر غذایی در گیاه ریحان | حجت اله آذرپیوند,محمدعلی بهدانی,محمدحسن سیاری زهان,خاوازی کاظم | علوم محیطی | 2013 |
۱۳ | تاثیر روش های مختلف کشت پیاز خوراکی و میزان نیتروژن بر روند رشدی آن در شرایط تداخل با اویارسلام ارغوانی | سیدوحید اسلامی,نصرت اله کریمی ارپناهی,سهراب محمودی,محمدحسن سیاری زهان | پژوهشهای زراعی ایران | 2016 |
۱۴ | تاثیر دو نوع جلبک بر خصوصیات رشدی گیاه گندم و ریحان در شرایط تنش شوری | محمدحسن سیاری زهان,محمد حسین صیادی,سهراب محمودی,غلامرضا زمانی,فرزانه گلستانی فر | تنش های محیطی در علوم زراعی | 2022 |
۱۵ | تاثیر باکتریهای حل کننده فسفات در تأمین فسفر از سنگ فسفات و بهبود رشد دانهالهای پسته در سطوح مختلف شوری آب آبیاری | فرهاد آذرمی آتاجان,محمدحسن سیاری زهان,عبدالله میرزائی | علوم باغبانی | 0 |
۱۶ | تأثیر مصرف گوگرد و کود دامی بر ویژگی های کمی و کیفی ارقام کنجد (Sesamum indicum) | سهراب محمودی,مرجان سعیدی نژاد,محمدعلی بهدانی,محمدحسن سیاری زهان | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2019 |
۱۷ | تأثیر کود گاوی و گوگرد بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام کنجد .Sesamum indicum L | محمدعلی بهدانی,مرجان سعیدی نژاد,محمدحسن سیاری زهان,سهراب محمودی | دانش کشاورزی و تولید پایدار | 2022 |
۱۸ | تأثیر فعالیت ریشه زعفران و سطوح کود حیوانی بر فراهمی عناصر غذایی در خاک | محمدحسن سیاری زهان,مجید جامی الاحمدی,یاسین هلال بیکی | پژوهش های زعفران | 2019 |
۱۹ | تأثیر سطوح کود دامی و سولفات منگنز بر عملکرد و اجزای عملکرد ارزن دم روباهی Setaria italic | حمیدرضا فلاحی,صادق صالحی نیا,محمدعلی بهدانی,محمدحسن سیاری زهان | تولیدات گیاهی | 2023 |
۲۰ | ت ثیر قارچ میکوریزا و کود فسفر بر غلظت رنگیزه های فتوسنتزی و عناصر غذایی لوبیا (Phaseolus vulgaris L.) در شرایط تنش شوری | سهراب محمودی,محمدحسن سیاری زهان,بهاره پارسا مطلق,نقی زاده مهدی | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2011 |