رزومه


سید محمد حسینی

سید محمد حسینی

دانشیار

بازنشسته

دانشکده: کشاورزی

گروه: علوم دامی

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

رزومه
سید محمد حسینی

دانشیار سید محمد حسینی

بازنشسته
دانشکده: کشاورزی - گروه: علوم دامی مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی |

اثر بافت دان و زایلاناز بر گوارش پذیری ایلئومی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های بر پایه گندم

نویسندگانسیدمحمد حسینی,نسرین میلویش,کامران بهرامپور
همایشدومین همایش بین المللی و سومین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تاریخ برگزاری همایش2019-03-06
محل برگزاری همایشجیرفت
شماره صفحات0-0
نوع ارائهپوستر
سطح همایشداخلی

چکیده مقاله

این آزمایش به منظور مطالعه اثر بافت دان و آنزیم زایلاناز بر گوارش پذیری ایلئومی مواد مغذی جوجه¬های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم-سویا، آزمایشی انجام شد. تعداد 240 قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس 308، در قالب طرح کاملا تصادفی بصورت یک آزمایش فاکتوریل 2 × 3 شامل سه نوع بافت دان (آردی، کرامبل و پلت) و دو سطح آنزیم زایلاناز (بدون یا با آنزیم) با 6 تیمار 4 تکرار و 10 قطعه در هر تکرار مورد استفاده قرار گرفت. جیره ها برای دو دوره رشد (0 تا 21 روزگی) و پایانی (22 تا 42 روزگی) تنظیم شد. نتایج نشان داد گوارش پذیری ایلئومی انرژی قابل متابولیسم جیره در جوجه¬های گوشتی تغذیه شده با جیره پلت بالاتر از تیمارهای تغذیه شده با جیره کرامبل بود و هر دو جیره موجب افزایش معنی¬دار گوارش پذیری انرژی نسبت به تیمارهای تغذیه شده با جیره آردی شدند که معنی¬دار بود (05/0>P). افزودن آنزیم زایلاناز به جیره موجب افزایش معنی‌دار گوارش پذیری انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام در جوجه¬های گوشتی شد (05/0>P).

لینک ثابت مقاله