| ۱ | اثرات شکل فیزیکی دان و طول دوره های محدودیّت مصرف خوراک بر توسعه دستگاه گوارش، گوارش پذیری و عملکرد رشد جوجه های گوشتی آرین | داود هفستانی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ |
| ۲ | ارزیابی اثر سطوح مختلف تفاله سیب و عصاره کاکوتی بر رشد و عملکرد، سامانه ایمنی و شاخص های خونی جوجه های گوشتی | مرتضی جلالی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۵ تیر ۱۴۰۱ |
| ۳ | اثر تزریق داخل تخم مرغی بره موم، ژل رویال و زهر زنبورعسل بر جوجه درآوری، پاسخ ایمنی و عملکرد دوره رشد جوجه های گوشتی | علیرضا فضایلی راد | دکتری | استاد راهنما | | ۳۰ آذر ۱۴۰۰ |
| ۴ | ارزیابی اثر متقابل بین گندم ضایعاتی و مولتی آنزیم برعملکرد صفات کیفی تخم مرغ های تخمگذار | جواد روشن ضمیر | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۱۹ آبان ۱۴۰۰ |
| ۵ | اثر سطوح مختلف دانه فرآوری شده کینوا، شاخص های خونی و خصوصیات کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار | حسن محبوبی نیک | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۰۷ شهریور ۱۴۰۰ |
| ۶ | اثر سطوح مختلف پوسته برنج و آرژنین جیره بر عملکرد رشد، ریخت شناسی روده و برخی شاخص های خونی در جوجه¬های گوشتی | مهدی عباس آبادی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ |
| ۷ | اثر سطوح مختلف عصاره آبی و الکلی میوه نسترن بر عملکرد، وضعیت پاداکسایش شاخص¬های بیوشیمیایی سرم خون و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی | اردشیر بخشی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ |
| ۸ | اثر عصاره کاسبرگ و برگ گیاه چای ترش (Hibiscus sabdariffa) بر عملکرد، شاخص های کیفی تخم و سامانه ایمنی مرغ های تخمگذار | شهین ثابت سروستانی | دکتری | استاد راهنما | | ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ |
| ۹ | اثر مکمل های تجاری دایجستروم و پروبیوتیک بر عملکرد ، گوارش پذیری و فراسنجه های لیپیدی خون جوجه گوشتی | خشایار خرم دل | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ |
| ۱۰ | اثرات مکمل دایجستروم، گرده گل، بره موم و تراکم گله بر عملکرد، نشانگرهای زیستی و ریخت شناسی روده جوجه گوشتی در شرایط تنش گرمایی مزمن | محمدعلی عباس پور | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۰۹ مهر ۱۳۹۷ |
| ۱۱ | کاربرد آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و ورمی واش بر خصوصیات لاشه، فراسنجه های خونی، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی | مرتضی خنداندل خراسانی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ |
| ۱۲ | توصیف ریاضی منحنی رشد جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 تغذیه شده با جیره های حاوی سطوح مختلف انرژی و پروتئین | ابراهیم سالاری علی آباد | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۶ دی ۱۳۹۶ |
| ۱۳ | اثر سطوح مختلف اسید آلفالیپوئیک در جیره های حاوی پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بر عملکرد،سامانه ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | فاطمه حسینی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۵ تیر ۱۳۹۶ |
| ۱۴ | تاثیر سطوح مختلف آنزیم فیتاز و ویتامین د3 بر عملکرد و کیفیت تخم مرغان تخمگذار تجارتی | فرشته فقیهی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۰۶ بهمن ۱۳۹۵ |
| ۱۵ | استفاده از زیره سیاه و رزماری بر عملکرد و برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | هاشم ناصری | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۰۴ بهمن ۱۳۹۵ |
| ۱۶ | بررسی ارزش غذایی و ویژگی های میکروبی ورمی کمپوست حاصل از کود گاوی با سطوح مختلف تراکم گرم در بستر | سحرسادات حسینی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۷ مهر ۱۳۹۵ |
| ۱۷ | بررسی مقایسه ای اثرات ویتامین ای و زعفران بر برخی خصوصیات مرتبط با عملکرد ، سامانه ایمنی و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی | مهدی ناقوس | دکتری | استاد راهنما | | ۲۹ شهریور ۱۳۹۵ |
| ۱۸ | اثر بافت دادن و زایلاناز بر عملکرد و گوارش پذیری ایلئومی مواد مغذی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های پایه گندم | نسرین میلویش | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۰۷ بهمن ۱۳۹۴ |
| ۱۹ | اثر بافت دان و زایلاناز بر عملکرد و ابقاء مواد معدنی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم در شرایط تنش گرمایی | مریم افشار | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۰ آبان ۱۳۹۴ |
| ۲۰ | اثر سطوح مختلف میوه عناب بر عملکرد و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی نژاد راس | ناصر محمودآبادی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۰ مهر ۱۳۹۳ |