نویسندگان | سیدمحمد حسینی,حسن محبوبی نیک,احسان صالحی فر |
---|---|
همایش | هفتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی در ایران |
تاریخ برگزاری همایش | ۲۰۲۰-۱۲-۱۳ |
محل برگزاری همایش | مشهد |
شماره صفحات | ۰-۰ |
نوع ارائه | پوستر |
سطح همایش | داخلی |
چکیده مقاله
به منظور بررسی اثیرر روشهثی مختلف فرآوری دانه کرنوا بر مصیر وورا، اویر اخ مرغ مرثنگرن وزن اخ مرغ اوده اخ مرغ و ضیر ت ای خ وورا، در مرغثن اخمگذار سیو هی هثی-لا ن ) W36 ( آزمث ش در قثیت طرح کثملاً اصیثدف بث اعی اد 240 قطعیه 6 ارمیثر و پنج اکرار )هر اکرار شیییثمیخ 8 مرغ( بیه می 6 هفتیه )از سییین 25 ایث 31 هفتگ ( اجرا شییی ارمثرهثی آزمث ش شثمخ: ارمثر شثه )جرره پث ه ب ون کرنوا( ارمثر حثوی کرنوای فرآوری نش ه به مق ار 20 درص جرره ارمثر حثوی کرنوای فرآوری شی ه )فق پوسیک کن ه شی ه( به مق ار 20 درصی جرره ارمثر حثوی کرنوای فرآوری شی ه بث آب 30 درجه سیثنت گراد به مق ار 20 درصی جرره ارمثر حثوی کرنوای فرآوری شی ه بث آب 50 درجه سیثنت گراد به مق ار 20 درصی جرره و ارمثر حثوی کرنوای فرآوری شی ه بث آب 70 درجه سیثنت گراد به مق ار 20 درصی جرره بود نتث ج نشیثن داد ارمثرهثی آزمث ش اثیرر معن داری بر غلظک اریگلرسرر کلسترول LDL و HDL ن اشتن
کلیدواژهها: یرپر هثی وون کرنوا مرغ اخ گذار