| نویسندگان | سیدمحمد حسینی,حسن محبوبی نیک,احسان صالحی فر |
| همایش | هفتمین همایش علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی در ایران |
| تاریخ برگزاری همایش | 2020-12-13 |
| محل برگزاری همایش | مشهد |
| شماره صفحات | 0-0 |
| نوع ارائه | پوستر |
| سطح همایش | داخلی |
چکیده مقاله
به منظور بررسی اثیرر روشهثی مختلف فرآوری دانه کرنوا بر مصیر وورا، اویر اخ مرغ مرثنگرن وزن اخ مرغ اوده
اخ مرغ و ضیر ت ای خ وورا، در مرغثن اخمگذار سیو هی هثی-لا ن ) W36 ( آزمث ش در قثیت طرح کثملاً اصیثدف بث
اعی اد 240 قطعیه 6 ارمیثر و پنج اکرار )هر اکرار شیییثمیخ 8 مرغ( بیه می 6 هفتیه )از سییین 25 ایث 31 هفتگ ( اجرا شییی
ارمثرهثی آزمث ش شثمخ: ارمثر شثه )جرره پث ه ب ون کرنوا( ارمثر حثوی کرنوای فرآوری نش ه به مق ار 20 درص جرره
ارمثر حثوی کرنوای فرآوری شی ه )فق پوسیک کن ه شی ه( به مق ار 20 درصی جرره ارمثر حثوی کرنوای فرآوری شی ه بث
آب 30 درجه سیثنت گراد به مق ار 20 درصی جرره ارمثر حثوی کرنوای فرآوری شی ه بث آب 50 درجه سیثنت گراد به مق ار
20 درصی جرره و ارمثر حثوی کرنوای فرآوری شی ه بث آب 70 درجه سیثنت گراد به مق ار 20 درصی جرره بود نتث ج نشیثن
داد ارمثرهثی آزمث ش اثیرر معن داری بر غلظک اریگلرسرر کلسترول LDL و HDL ن اشتن
لینک ثابت مقاله