نویسندگان | سیدمحمد حسینی,کامران بهرامپور,حسن محبوبی نیک,بهبود غفاری |
---|---|
همایش | اولین همایش ملی افزودنی های خوراک دام و طیور |
تاریخ برگزاری همایش | ۲۰۲۱-۰۶-۰۹ |
محل برگزاری همایش | بیرجند |
شماره صفحات | ۰-۰ |
نوع ارائه | سخنرانی |
سطح همایش | داخلی |
چکیده مقاله
یکی از موانع صنعت مرغداری در مناطق گرم جهان وقوع تنش گرمایی است. درجه حرارت بالا موجب تحمیل تنش شدید به پرندگان شده و به کاهش عملکرد منجر میشود. نقش موثر ویتامین E در کاهش اثرات تنش گرمایی سالیان است که توسط محققین به ثبت رسیده است. عناب بعنوان یک گیاه دارویی با خواص بالا می¬باشد که خاصیت پاداکسندگی دارد و با اثر بر رادیکال¬های آزاد هیدروکسیل و سوپراکسید مانع از پراکسیداسیون غشای سلولی می¬شود. لذا این مطالعه به منظور بررسی میوه عناب و ویتامین E بر شاخص¬های خونی جوجه¬های گوشتی در شرایط تنش گرمایی انجام شد.
کلیدواژهها: عناب، ویتامین E، آسپارتات آمینوترانسفراز، تنش گرمایی، جوجه گوشتی