تأثیر پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای منابع خوراکی بر عملکرد، بازده نسبی انرژی و پروتئین با خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

نویسندگانفهیمه دانش یار,سیدمحمد حسینی,اکبر یعغوبفر
همایشپنجمین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
تاریخ برگزاری همایش۲۰۱۷-۰۸-۱۶
محل برگزاری همایشاردبیل
شماره صفحات۰-۰
نوع ارائهپوستر
سطح همایشداخلی

چکیده مقاله

بروظنم یلپ ریثأت نییعتهتساشنریغ یاهدیراکاسرب یاصخاشنوخ مرس ییایمیشویب یاه هجوجیتشوگ یاه، مزآیشیا هرود رد ینس1 ات22 زا هدافتسا اب یگزور224 سار یراجت هیوس هزور کی یتشوگ هجوج هعطق343 زا بلاق رد سنج ود طولخم اب یفداصت ًلاماک حرط7 ،یشیامزآ رامیت6 و رارکت14 لماش یشیامزآ یاهرامیت .دش ماجنا رارکت ره رد هجوج هعطق: 1) هریج هیاپ ،2) یواح هریج 1/4 رمخم دصردهیزیورس سسیاموراکاس ،3) یواح هریج2/4 رمخم دصردهیزیورس سسیاموراکاس ،2) یواح هریج 5 سوبس دصرد مدنگ ،5) یواح هریج14 سوبس دصرد مدنگ ،6) یواح هریج 3 ایوس هتسوپ دصرد و7) هریج یواح6 ایوس هتسوپ دصرد دندوب .رامیت نیبینعم فلاتخا فلتخم یاه تاتکلا و رفسف ،میسلک ،زکولگ نازیم رظن زا یراد ،دیرسیلگ یرت ،لورتسلک تظلغ رظن زا فلتخم یشیامزآ یاهرامیت نیب نینچمه .تشادن دوجو نوخ یامسلاپ زانژوردیهدHDL وLDL ینعم توافت مرسشادن دوجو یرادریغ یاهدیراکاس یلپ تارثا ریثأت مدع هدنهد ناشن جیاتن .تهتساشنرب یاشصخا یاه هجوج رد ینوخ.دوب یتشوگ یاه

کلیدواژه‌ها: پهتساشنیا،یتشوگ هجوج ، صخاش