رزومه


سید محمد حسینی

سید محمد حسینی

دانشیار

بازنشسته

دانشکده: کشاورزی

گروه: علوم دامی

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

رزومه
سید محمد حسینی

دانشیار سید محمد حسینی

بازنشسته
دانشکده: کشاورزی - گروه: علوم دامی مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی |

اثر افزودن سطوح مختلف دانه های خارمریم و خرفه به جیر غذایی بر عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ و ترکیب لیپیدهای خون و زرده تخم مرغ در مرغهای تخمگذار

نویسندگانسیدمحمد حسینی,مصیب شلایی
نشریهپژوهش های علوم دامی
شماره صفحات163-177
شماره سریال۱
شماره مجلد۲۵
نوع مقالهFull Paper
تاریخ انتشار۲۰۱۵
رتبه نشریهعلمی - پژوهشی
نوع نشریهچاپی
کشور محل چاپایران
نمایه نشریهisc

چکیده مقاله

خار مریم و خرفه

لینک ثابت مقاله