اثر افزودن سطوح مختلف دانه های خارمریم و خرفه به جیر غذایی بر عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ و ترکیب لیپیدهای خون و زرده تخم مرغ در مرغهای تخمگذار

نویسندگانسیدمحمد حسینی,مصیب شلایی
نشریهپژوهش های علوم دامی
شماره صفحات۱۶۳-۱۷۷
شماره سریال۱
شماره مجلد۲۵
نوع مقالهFull Paper
تاریخ انتشار۲۰۱۵
رتبه نشریهعلمی - پژوهشی
نوع نشریهچاپی
کشور محل چاپایران
نمایه نشریهisc

چکیده مقاله

خار مریم و خرفه

لینک ثابت مقاله

tags: خار مریم و خرفه