اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتی

نویسندگانسیدمحمد حسینی,فهیمه دانش یار,یعغوب فر اکبر
نشریهنشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)
شماره صفحات۲۰۵-۲۱۸
شماره سریال۴
شماره مجلد۱۲۵
نوع مقالهFull Paper
تاریخ انتشار۲۰۲۰
رتبه نشریهISI
نوع نشریهچاپی
کشور محل چاپایران
نمایه نشریهisc

چکیده مقاله

اثرات سبوس گندم، پوسته سویا و مخمر ساکارومایسیس سرویزیه به عنوان منابع آلی پلی‌ساکاریدهای دیواره سلولی بر عملکرد و بازده انرژی و پروتئین جوجه‌های گوشتی

لینک ثابت مقاله

tags: سبوس گندم، پوسته سویا و مخمر ساکارومایسیس سرویزیه، جوجه‌های گوشتی