نظریه ها و دیدگاه های یادگیری

شابک : 978-600-95652-6-9
در ارتباط با مباحث مربوطه به یادگیری (ماهیت، تعریف، نظریات و دیدگاه‌‌‌‌‌‌ها)، کتاب حاضر در 2 بخش و مجموعاً در 6 فصل نگارش یافته است. • بخش اول، دارای دو فصل است. ازآنجاکه ذکر تعاریف و مفاهیم، برای تداوم مباحث مهم است در فصل1 به تعریف و تحدید مفاهیم «یادگیری» و در فصل2 در ادامه تعاریف آن به ماهیت و مفهوم «آموزش» و «تدریس» و تفاوت‌‌‌‌‌‌های این دو واژه با یکدیگر و نیز با یادگیری پرداخته شده است. • بخش دوم کتاب، دارای چهار فصل است. در فصل3، ابتدا ماهیت، تفاوت و تشابه ‌‌‌نظریه‌‌‌‌‌‌های یادگیری و نیز انواع نظریه‌‌‌‌‌‌های آموزشی و سپس انواع نظریات در فصول جداگانه‌‌‌‌‌‌ای به‌‌‌ویژه نظریه‌‌‌‌‌‌های یادگیری چون سازنده‌‌‌گرایی (فصل4) و ارتباط‌‌‌گرایی (فصل5) و در فصل آخر این بخش یعنی فصل6، برخی از دیدگاه‌‌‌‌‌‌های نو در یادگیری، ارائه شده است. مباحث این کتاب در دوره‌‌‌‌‌‌های تحصیلی دانشگاهی اعم از کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و در رشته‌‌‌‌‌‌های علوم تربیتی و روان‌‌‌‌‌‌شناسی در دروسی مانند روان‌‌‌‌‌‌شناسی تربیتی، نظریه و روش‌‌‌‌‌‌های آموزش، کاربرد تئوری‌‌‌‌‌‌ها و اصول یادگیری، نظریات کاربردی یادگیری و روش‌‌‌‌‌‌های تدریس پیشرفته مورد استفاده است. امید است مجموع مباحث این کتاب که حاصل مطالعه و دستاوردهای تدریس در ترم‌‌‌‌‌‌های متوالی دوره‌‌‌‌‌‌های کارشناسی و تحصیلات تکمیلی در حوزه یادگیری و تدریس بوده است، مورد استفاده دانشجویان، دانش‌‌‌‌‌‌پژوهان، اعضای هیأت علمی، مدرّسان و معلمان و علاقه‌مندان به مطالعه حوزه‌‌‌‌‌‌های علوم‌‌‌تربیتی و روان‌‌‌‌‌‌شناسی، قرار گیرد.