پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۲۹ مورد.
#عنواننام نویسنده (دانشجو)مقطع تحصیلیسمت استاد در پایان‌نامهمحل دفاعتاریخ دفاع
  
۱بررسی تاثیرسطوح مختلف بیوچار و گوگرد بر برخی خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.)وحید محمدزاده کاخکیکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۱ آذر ۱۴۰۲
۲اثر اسانس¬های زنجبیل، ترخون، اکالیپتوس و کندر در کنترل قارچ Penicillium italicum عامل پوسیدگی میوه پرتقالساجده ذاکریانکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۷ شهریور ۱۴۰۲
۳اثر اسانس¬های دارچین, هل , باریجه و زنیان در کنترل قارچ Penecillium digitatum عامل پوسیدگی پرتقالکوثر مودیکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۷ شهریور ۱۴۰۲
۴اثر اسانس برخی از گیاهان دارویی بر قارچ Penicillium sp. در میوه زرشکمهین ضیاءکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۷ دی ۱۴۰۱
۵اثر اسانس برخی از گیاهان دارویی بر قارچ .Penicillium sp در میوه انارمینا بهرامیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۷ دی ۱۴۰۱
۶بررسی تأثیر کود مرغی و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی شنبلیهسجاد ندافانکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۰ دی ۱۴۰۱
۷اثر اسانس‌های برخی گیاهان دارویی در کنترل عوامل قارچی پوسیدگی میوه انگورسیدحسن جلالیکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۵ شهریور ۱۴۰۱
۸بررسی اثر بازدارندگی اسانس های برخی گیاهان دارویی در کنترل عوامل قارچی پوسیدگی میوه گوجه فرنگیرضا شهریاری منشکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۵ شهریور ۱۴۰۱
۹تاثیراسانس گیاهان دارویی کندر، زنجبیل، دارچین و ترخون بر قارچ Aspergillus sp. درمیوه توت فرنگیالهام عدلکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۵ شهریور ۱۴۰۱
۱۰بررسی پاسخ های کمی و کیفی اسفرزه (Plantago ovata Forsk) به برخی منابع تغذیه ای ارگانیک تحت سطوح مختلف فراهمی آبعلی نوکیکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۸ خرداد ۱۴۰۱
۱۱بررسی پاسخ های کمی و کیفی اسفرزه (Plantago ovata Forsk) به برخی منابع تغذیه ای ارگانیک تحت سطوح مختلف فراهمی آبعلی نوکیکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۸ خرداد ۱۴۰۱
۱۲بررسی برهمکنش عنصر روی و ویروس موزاییک خیار روی دو رقم فلفل در شرایط گلخانهدنیا رحمانیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱
۱۳بررسی برهم کنش عنصر آهن و ویروس پژمردگی لکه ای گوجه فرنگی روی دو رقم گوجه فرنگی در شرایط گلخانه اینیلوفر حارث آبادیکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۳ اسفند ۱۴۰۰
۱۴شناسایی و تعیین راهبردهای مدیریت تولید و بازاریابی زرشک در استان خراسان جنوبی با استفاده از تحلیل SWOTعلیرضا اسماعیلیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۵ بهمن ۱۴۰۰
۱۵اثر جمعیت و کودهای آلی (کود مرغی و عصاره جلبک) بر رشد، گلدهی و برخی صفات بیوشیمیایی گل نرگس (Narcissus tazetta L.)سمیه اشرفیانکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۶ اسفند ۱۳۹۹
۱۶بررسی اثر سطوح مختلف محلول پاشی جلبک دریایی آکادین و کود مایع مرغی بیومیکس بر رشد و عملکرد زعفران (Croucus sativus L)مهدی گرامی صادقیانکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۱ شهریور ۱۳۹۸
۱۷بررسی ویروس پژمردگی لکه ای گوجه فرنگی(TSWV) در مزارع زعفران استان خراسان جنوبیسالار فرخوندکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۶ بهمن ۱۳۹۷
۱۸تاثیر اسانس برخی از گیاهان دارویی بر پوسیدگی قارچی میوه انارمعصومه پیراکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۰ دی ۱۳۹۷
۱۹بررسی پاسخ‌های موژفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمایی گل نرگس(Narcissus tazetta L.) به تنش‌های شوری و خشکیعلی ناصری مقدمکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۵ دی ۱۳۹۷
۲۰تأثیر اسید فولویک و اسید آمینه بر خصوصیات رویشی، عملکرد و بیوشیمیایی گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum)مژگان غلامی بمرودکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۶ دی ۱۳۹۷