رزومه


محمدحسین امینی فرد

محمدحسین امینی فرد

دانشیار

دانشکده: کشاورزی

گروه: باغبانی

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

رزومه
محمدحسین امینی فرد

دانشیار محمدحسین امینی فرد

دانشکده: کشاورزی - گروه: باغبانی مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی |

پایان‌نامه‌/رساله

نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۳۸ مورد.
#عنواننام نویسنده (دانشجو)مقطع تحصیلیسمت استاد در پایان‌نامه/رسالهمحل دفاعتاریخ دفاع
  
۱بررسی سازگاری و ویژگی های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چند گونه مریم گلی (Salvia spp.) در شرایط آب و هوایی شهرستان بیرجندمریم عباس پورکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۱ شهریور ۱۴۰۴
۲اثر اسانس¬های ترخون، اکالیپتوس، کندر و باریجه در کنترل قارچ Penicillium sp. عامل پوسیدگی فلفل قلمیعلی امجدی فردکارشناسی ارشداستاد مشاور۳۱ شهریور ۱۴۰۴
۳اثر اسانس های دارچین، زنجبیل ، زنیان و هل در کنترل قارچ .Aspergillus sp عامل پوسیدگی فلفل دلمه ایفاطمه خسرویکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۳ دی ۱۴۰۳
۴تاثیر تراکم کاشت،NPK و کود زیستی EM بر رشد، عملکرد و مواد موثره زعفران (Croscus sativus L.)هانیه ایزدیکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۲ دی ۱۴۰۳
۵بررسی تاثیر وزن بنه و قارچ میکوریزا و کود زیستی ازتوباکتر بر رشد، عملکرد و موادموثره زعفران (Crocus sativus L.)زهره دهقانیکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۲ دی ۱۴۰۳
۶اثر نورهای LED قرمز و آبی بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاهان دارویی مرزنجوش(Origanum majorana) و زوفا (Hyssopus officinalisفاطمه اسماعیلیکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۹ دی ۱۴۰۳
۷اثر اسانس های زنجبیل، هل، زنیان و کندر در کنترل قارچ .Penicillium sp عامل پوسیدگی لیمو شیرینفاطمه عباسی درمیانکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۷ شهریور ۱۴۰۳
۸اثر تاریخ کاشت ، اندازه سوخ و کودهای زیستی بر رشد، گلدهی و برخی از پارامترهای بیوشیمیایی گل نرگس (Narcissus tazetta L.احمد اکرمیکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۷ بهمن ۱۴۰۲
۹بررسی برهم¬کنش سولفات مس و ویروس موزاییک گوجه فرنگی بر روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی در رقم گوجه فرنگی گیلاسی و رقم گوجه فرنگی سوپر استار در شرایط گلخانهمحمد بنی اسدیکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۶ بهمن ۱۴۰۲
۱۰بررسی تاثیرسطوح مختلف بیوچار و گوگرد بر برخی خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.)وحید محمدزاده کاخکیکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۱ آذر ۱۴۰۲
۱۱اثر اسانس¬های زنجبیل، ترخون، اکالیپتوس و کندر در کنترل قارچ Penicillium italicum عامل پوسیدگی میوه پرتقالساجده ذاکریانکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۷ شهریور ۱۴۰۲
۱۲اثر اسانس¬های دارچین, هل , باریجه و زنیان در کنترل قارچ Penecillium digitatum عامل پوسیدگی پرتقالکوثر مودیکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۷ شهریور ۱۴۰۲
۱۳اثر اسانس برخی از گیاهان دارویی بر قارچ Penicillium sp. در میوه زرشکمهین ضیاءکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۷ دی ۱۴۰۱
۱۴اثر اسانس برخی از گیاهان دارویی بر قارچ .Penicillium sp در میوه انارمینا بهرامیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۷ دی ۱۴۰۱
۱۵بررسی تأثیر کود مرغی و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی شنبلیهسجاد ندافانکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۰ دی ۱۴۰۱
۱۶اثر اسانس‌های برخی گیاهان دارویی در کنترل عوامل قارچی پوسیدگی میوه انگورسیدحسن جلالیکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۵ شهریور ۱۴۰۱
۱۷بررسی اثر بازدارندگی اسانس های برخی گیاهان دارویی در کنترل عوامل قارچی پوسیدگی میوه گوجه فرنگیرضا شهریاری منشکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۵ شهریور ۱۴۰۱
۱۸تاثیراسانس گیاهان دارویی کندر، زنجبیل، دارچین و ترخون بر قارچ Aspergillus sp. درمیوه توت فرنگیالهام عدلکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۵ شهریور ۱۴۰۱
۱۹بررسی پاسخ های کمی و کیفی اسفرزه (Plantago ovata Forsk) به برخی منابع تغذیه ای ارگانیک تحت سطوح مختلف فراهمی آبعلی نوکیکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۸ خرداد ۱۴۰۱
۲۰بررسی پاسخ های کمی و کیفی اسفرزه (Plantago ovata Forsk) به برخی منابع تغذیه ای ارگانیک تحت سطوح مختلف فراهمی آبعلی نوکیکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۸ خرداد ۱۴۰۱