| ۱ | اثر اسانس¬های ترخون، اکالیپتوس، کندر و باریجه در کنترل قارچ Penicillium sp. عامل پوسیدگی فلفل قلمی | علی امجدی فرد | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ |
| ۲ | اثر اسانس های دارچین، زنجبیل ، زنیان و هل در کنترل قارچ .Aspergillus sp عامل پوسیدگی فلفل دلمه ای | فاطمه خسروی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۳ دی ۱۴۰۳ |
| ۳ | تاثیر تراکم کاشت،NPK و کود زیستی EM بر رشد، عملکرد و مواد موثره زعفران (Croscus sativus L.) | هانیه ایزدی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۲ دی ۱۴۰۳ |
| ۴ | بررسی تاثیر وزن بنه و قارچ میکوریزا و کود زیستی ازتوباکتر بر رشد، عملکرد و موادموثره زعفران (Crocus sativus L.) | زهره دهقانی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۲ دی ۱۴۰۳ |
| ۵ | اثر نورهای LED قرمز و آبی بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاهان دارویی مرزنجوش(Origanum majorana) و زوفا (Hyssopus officinalis | فاطمه اسماعیلی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۹ دی ۱۴۰۳ |
| ۶ | اثر اسانس های زنجبیل، هل، زنیان و کندر در کنترل قارچ .Penicillium sp عامل پوسیدگی لیمو شیرین | فاطمه عباسی درمیان | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۷ شهریور ۱۴۰۳ |
| ۷ | اثر تاریخ کاشت ، اندازه سوخ و کودهای زیستی بر رشد، گلدهی و برخی از پارامترهای بیوشیمیایی گل نرگس (Narcissus tazetta L. | احمد اکرمی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ |
| ۸ | بررسی برهم¬کنش سولفات مس و ویروس موزاییک گوجه فرنگی بر روی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی در رقم گوجه فرنگی گیلاسی و رقم گوجه فرنگی سوپر استار در شرایط گلخانه | محمد بنی اسدی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ |
| ۹ | بررسی تاثیرسطوح مختلف بیوچار و گوگرد بر برخی خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.) | وحید محمدزاده کاخکی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۰۱ آذر ۱۴۰۲ |
| ۱۰ | اثر اسانس¬های زنجبیل، ترخون، اکالیپتوس و کندر در کنترل قارچ Penicillium italicum عامل پوسیدگی میوه پرتقال | ساجده ذاکریان | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۷ شهریور ۱۴۰۲ |
| ۱۱ | اثر اسانس¬های دارچین, هل , باریجه و زنیان در کنترل قارچ Penecillium digitatum عامل پوسیدگی پرتقال | کوثر مودی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۷ شهریور ۱۴۰۲ |
| ۱۲ | اثر اسانس برخی از گیاهان دارویی بر قارچ Penicillium sp. در میوه زرشک | مهین ضیاء | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۷ دی ۱۴۰۱ |
| ۱۳ | اثر اسانس برخی از گیاهان دارویی بر قارچ .Penicillium sp در میوه انار | مینا بهرامی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۷ دی ۱۴۰۱ |
| ۱۴ | بررسی تأثیر کود مرغی و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی شنبلیه | سجاد ندافان | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۰ دی ۱۴۰۱ |
| ۱۵ | اثر اسانسهای برخی گیاهان دارویی در کنترل عوامل قارچی پوسیدگی میوه انگور | سیدحسن جلالی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ |
| ۱۶ | بررسی اثر بازدارندگی اسانس های برخی گیاهان دارویی در کنترل عوامل قارچی پوسیدگی میوه گوجه فرنگی | رضا شهریاری منش | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ |
| ۱۷ | تاثیراسانس گیاهان دارویی کندر، زنجبیل، دارچین و ترخون بر قارچ Aspergillus sp. درمیوه توت فرنگی | الهام عدل | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ |
| ۱۸ | بررسی پاسخ های کمی و کیفی اسفرزه (Plantago ovata Forsk) به برخی منابع تغذیه ای ارگانیک تحت سطوح مختلف فراهمی آب | علی نوکی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ |
| ۱۹ | بررسی پاسخ های کمی و کیفی اسفرزه (Plantago ovata Forsk) به برخی منابع تغذیه ای ارگانیک تحت سطوح مختلف فراهمی آب | علی نوکی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ |
| ۲۰ | بررسی برهمکنش عنصر روی و ویروس موزاییک خیار روی دو رقم فلفل در شرایط گلخانه | دنیا رحمانی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ |