×
تنظیمات ویجت
Toggle navigation
Curriculum
Papers in Conferences
Papers in Journals
Thesis
Books
About Me
Books
Thesis
Articles
Courses
CV
Personal Card
Download Card
Close
Moslem Bashtani
Professor
Faculty: Agriculture
Department: Animal Sciences
Degree: Doctoral
About Me
Books
Thesis
Articles
Courses
CV
Personal Card
Download Card
Close
Professor Moslem Bashtani
Faculty: Agriculture - Department: Animal Sciences
Degree: Doctoral
|
مسلم باشتنی
Moslem Bashtani
Professor
Faculty: Agriculture
Department: Animal Sciences
Papers in Conferences
1.
حسین نعیمی پوریونسی,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی،اثر مقایسه روغنهای بنه و زیتون بر تولید و ترکیب شیر بزهای شیرده سانن،چهارمین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی با محوریت تنش های محیطی،شماره صفحات 0-0،بیرجند،2024 12 18.
2.
حسین نعیمی پوریونسی,مرضیه ابرهیم زاده لاین,مسلم باشتنی,عباسعلی ناصریان،اثر افزودن اسانس گیاه دارویی زنیان و پری بیوتیک بر عملکرد و برخی شاخص های بدنی در گوساله های شیرخوار هُلشتاین،چهارمین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی با محوریت تنش های محیطی،شماره صفحات 0-0،بیرجند،2024 12 18.
3.
حسین نعیمی پوریونسی,مرضیه ابرهیم زاده لاین,مسلم باشتنی,عباسعلی ناصریان،اثر افزودن اسانس گیاه دارویی زنیان و پریبیوتیک بر قابلیت هضم مواد غذایی و اسکور مدفوع در گوساله های شیرخوار هُلشتاین،چهارمین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی با محوریت تنش های محیطی،شماره صفحات 0-0،بیرجند،2024 12 18.
4.
مسعود دیدارخواه,محمد رمضانی ریزه,مسلم باشتنی،اثر سطوح مختلف گیاه نی (phragmites australis) بر عملکرد بره های نر بلوچی،چهارمین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی با محوریت تنش های محیطی،شماره صفحات 0-0،بیرجند،2024 12 18.
5.
مسعود دیدارخواه,محمد رمضانی ریزه,مسلم باشتنی،بررسی ترکیب شیمیایی و ضرایب هضمی گیاه نی (phragmites australis) با استفاده از روش کیسه¬های نایلونی،چهارمین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی با محوریت تنش های محیطی،شماره صفحات 0-0،بیرجند،2024 12 18.
6.
سید همایون فرهنگ فر,حسین نعیمی پوریونسی,مهتاب عزیزی,مسلم باشتنی،مقایسه پیش بینی منحنی درصد چربی شیر گاوهای شیری ایران با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و برخی توابع ریاضی،ششمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان،شماره صفحات 0-0،کرمان،2022 10 19.
7.
حسین نعیمی پوریونسی,سارا سعیدی گراغانی,مسلم باشتنی,پیروز شاکری,علی خطیبی بردسیری،تأثیر تغذیه سطوح مختلف بیوچار معدنی بر برخی از پارامترهای بیومتریک گوساله¬های شیرخوار هلشتاین،ششمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان،شماره صفحات 0-0،کرمان،2022 10 19.
8.
حسین نعیمی پوریونسی,سارا سعیدی گراغانی,مسلم باشتنی,پیروز شاکری,علی خطیبی بردسیری،بررسی تأثیر استفاده از سطوح مختلف بیوچار معدنی بر برخی از پارامترهای بیومتریک گوساله های از شیرگرفته هلشتاین،ششمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان،شماره صفحات 0-0،کرمان،2022 10 19.
9.
سیداحسان غیاثی,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,حسین نعیمی پوریونسی،بررسی اثر روغنهای بنه و زیتون بر ترکیب اسیدهای چرب شیر بزهای سانن،نهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی علوم دامی ایران،شماره صفحات 0-0،ساری،2021 09 15.
10.
حسین نعیمی پوریونسی,مهتاب عزیزی,سید همایون فرهنگ فر,مسلم باشتنی،مقایسه شبکه مصنوعی با برخی توابع ریاضی در پیش بینی منحنی شیردهی گاوهای هلشتاین ایران،نهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی علوم دامی ایران،شماره صفحات 0-0،ساری،2021 09 15.
11.
سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی،اثر تغذیه روغن های بنه و زیتون بر وضعیت آنتی اکسیدانی خون بزهای شیرده سانن،اولین همایش ملی افزودنی های خوراک دام و طیور،شماره صفحات 0-0،بیرجند،2021 06 09.
12.
سیدمحمد حسینی,سید حسن حسینیان بیلندی,محسن مجتهدی,مسلم باشتنی,یدالله قیصری،تاثیر اسانس گیاهان آویشن، بومادران، سیر و کاکوتی بر عملکرد جوجه های گوشتی،اولین همایش ملی افزودنی های خوراک دام و طیور،شماره صفحات 0-0،بیرجند،2021 06 09.
13.
سید همایون فرهنگ فر,مهتاب عزیزی,حسین نعیمی پوریونسی,مسلم باشتنی،پیش بینی منحنی شیردهی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از شبکه عصبی،اولین همایش ملی یافته های پژوهشی علوم دامی،شماره صفحات 0-0،ارومیه،2021 04 13.
14.
سیداحسان غیاثی,حامد ایران خواه,مسلم باشتنی,مسعود دیدارخواه،تعیین و مقایسه ترکیبات شیمیایی بخشهای مختلف میوه خربزه و طالبی به عنوان محصول فرعی در تغذیه دام،اولین همایش ملی یافته های پژوهشی علوم دامی،شماره صفحات 0-0،ارومیه،2021 04 13.
15.
سید همایون فرهنگ فر,نوید قوی پنجه,محمدحسن فتحی نسری,مسلم باشتنی،مقایسه ارزش غذایی علوفه کینوا با یونجه خشک،پنجمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان،شماره صفحات 0-0،کرمان،2019 10 16.
16.
سید همایون فرهنگ فر,نوید قوی پنجه,محمدحسن فتحی نسری,مسلم باشتنی،تعیین ترکیب شیمیایی و ترکیبات فنلی علوفه کینوآ،پنجمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان،شماره صفحات 0-0،کرمان،2019 10 16.
17.
سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی,سیدمرتضی وقارسیدین،بررسی فراسنجه های تولید گاز در میوه،پنجمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان،شماره صفحات 0-0،کرمان،2019 10 16.
18.
فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی،اثر تغذیه روغن های بنه و زیتون بر برخی از فراسنجه های خونی بزهای شیرده سانن،هشتمین کنگره علوم دامی ایران،شماره صفحات -،سنندج،2018 08 28.
19.
آرزو عباسی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر،بررسی ترکیب شیمیایی و برخی خصوصیات کیفی سورگوم سیلو شده با افزودنی ملاس و پساب ملاس،هشتمین کنگره علوم دامی ایران،شماره صفحات -،سنندج،2018 08 28.
20.
معصومه تکلوزاده,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,دادور پوریا،تاثیر تغذیه ی سطوح مختلف دانه بادام وحشی بر ترکیب شیر و فعالیت آنتی اکسیدانی آن در بزهای شیرده،هشتمین کنگره علوم دامی ایران،شماره صفحات -،سنندج،2018 08 28.
21.
معصومه تکلوزاده,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,دادور پوریا،تاثیر تغذیه ی سطوح مختلف دانه بادام وحشی بر قابلیت هضم ظاهری خوراک در بزهای شیرده،هشتمین کنگره علوم دامی ایران،شماره صفحات -،سنندج،2018 08 28.
22.
فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی،اثر استفاده از سطوح مختلف میوه بنه بر فراسنجه های تخمیر شکمبه ای بزهای شیرده سانن،دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی،شماره صفحات -،بیرجند،2018 04 11.
23.
ملیحه ابراهیم زاده,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,شعله قلاسی مود,فاطمه گنجی،تاثیر عمل آوری با اوره بر تجزیه پذیری پروتئین خام گیاه مرتعی مستار با استفاده از روش کیسه نایلونی،دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی،شماره صفحات -،بیرجند،2018 04 11.
24.
فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی،اثر استفاده از سطوح مختلف میوه بنه بر فعالیت آنتی اکسیدانی بزهای شیرده سانن،دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی،شماره صفحات -،بیرجند،2018 04 11.
25.
سید جواد حسینی واشان,امیر سالاری نیا,افضلی نظر,مسلم باشتنی،اثر افزودن پوسته برنج بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی،دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی،شماره صفحات -،بیرجند،2018 04 11.
26.
فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی،اثر تغذیه با سطوح مختلف دانه بنه بر برخی فراسنجه های خونی بزهای سانن،اولین همایش فرصت های نوین تولید و اشتغال، بخش کشاورزی در شرق کشور(در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومت،شماره صفحات -،بیرجند،2018 02 14.
27.
فرشته ناوشکی,سید همایون فرهنگ فر,مسلم باشتنی،ارزیابی اثر ضریب همخونی بر چندک های وزن یک سالگی بز کرکی جنوب خراسان،اولین همایش فرصت های نوین تولید و اشتغال، بخش کشاورزی در شرق کشور(در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومت،شماره صفحات -،بیرجند،2018 02 14.
28.
فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی،تاثیر تغذیه با سطوح مختلف دانه بنه بر تولید و ترکیب شیر بزهای شیرده سانن،اولین همایش فرصت های نوین تولید و اشتغال، بخش کشاورزی در شرق کشور(در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومت،شماره صفحات -،بیرجند،2018 02 14.
29.
مرتضی نامجو,سید همایون فرهنگ فر,مسلم باشتنی,اقبال علیرضا،استفاده از آزمون ناپارامتری کای مربع در بررسی ارتباط بین برخی سازه های محیطی و توازن منفی انرژی در گاوهای شیری زایش اول،اولین همایش فرصت های نوین تولید و اشتغال، بخش کشاورزی در شرق کشور(در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومت،شماره صفحات -،بیرجند،2018 02 14.
30.
فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی،بررسی خواص آنتی اکسیدانی برگ بنه(پسته وحشی) در مراحل مختلف رشد،سومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور،شماره صفحات -،ساری،2017 10 26.
31.
فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی،بررسی و مقایسه مراحل مختلف فنولوژی بر ارزش تغذیه ای برگ بنه،سومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور،شماره صفحات -،ساری،2017 10 26.
32.
فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی,محمد رضا اصغری،بررسی ترکیبات فنلی و خواص آنتی اکسیدانی میوه بنه( Pistacia atlantica) در مراحل مختلف رشد،چهارمین سمینار ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان و دومین جشنواره بز کرکی راینی،شماره صفحات -،کرمان،2017 09 06.
33.
فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی,محمد رضا اصغری،بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی میوه بنه(Pistacia Atlantica) در مراحل مختلف رشد،چهارمین سمینار ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان و دومین جشنواره بز کرکی راینی،شماره صفحات -،کرمان،2017 09 06.
34.
سید جواد حسینی واشان,مرجانه محمدزاده,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی،1396بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص ضدمیکروبی گیاه خرفه. همایش منابع طبیعی و محیط زیست در استان خراسان جنوبی (چالشهاو چشم اندازها)،چهارمین سمینار ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان و دومین جشنواره بز کرکی راینی،شماره صفحات -،کرمان،2017 09 06.
35.
مسعود دیدارخواه,مسلم باشتنی،removal rate and pattern culling in SheepBaluchi in Torbat-e-Jam،پنجمین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری،شماره صفحات -،تهران،2017 07 30.
36.
فرشته ناوشکی,سید همایون فرهنگ فر,مسلم باشتنی،برآورد اثر همخونی بر وزن تولد بز کرکی جنوب خراسان با استفاده از تکنیک آماری رگرسیون گوآنتایل،اولین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست،شماره صفحات -،همدان،2017 07 16.
37.
فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی،تعیین و مقایسه میزان تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام برگ بنه و برگ زیتون به روش برون تنی،دومین همایش سراسری پژوهش های نوین در کشاورزی، منابع طبیعی و علوم دامی،شماره صفحات -،کیش،2017 05 30.
38.
فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی،تعیین و مقایسه میزان تجزیه پذیری الیاف نامحلول در شوینده خنثی و اسیدی میوه و برگ بنه به روش کیسه های نایلونی،کنفرانس بین المللی کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی هزاره سوم،شماره صفحات -،رشت،2017 05 22.
39.
ملیحه ابراهیم زاده,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,شعله قلاسی مود,فاطمه گنجی،بررسی و مقایسه مراحل مختلف فنولوژی بر کیفیت گیاه مرتعی مستار خام و عمل آوری شده با اوره،کنفرانس بین المللی کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی هزاره سوم،شماره صفحات -،رشت،2017 05 22.
40.
سید همایون فرهنگ فر,مرتضی نامجو,مسلم باشتنی,اقبال علیرضا،بررسی منحنی تغییرات نسبت چربی به پروتئین در رکوردهای شیر روز آزمون گاوهای شیری ایران با استفاده از تکنیک آماری رگرسیون کوآنتایل،اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی،شماره صفحات -،اردکان،2017 05 11.
41.
مرتضی نامجو,سید همایون فرهنگ فر,مسلم باشتنی,اقبال علیرضا،بررسی اثر متقابل بین گامه ی شیردهی و فصل تولید بر وقوع تعادل منفی انرژی در گاوهای شیری ایران،اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی،شماره صفحات -،اردکان،2017 05 11.
42.
سید جواد حسینی واشان,مهدی کاظمی شورغین,مسلم باشتنی,محسن مجتهدی،اثر عصاره خرفه بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی،اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی،شماره صفحات -،اردکان،2017 05 11.
43.
سید جواد حسینی واشان,مهدی کاظمی شورغین,مسلم باشتنی,محسن مجتهدی،اثر عصاره خرفه بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ایمنی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی،اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی،شماره صفحات -،اردکان،2017 05 11.
44.
مسلم رستم پور,محمد ساغری,حامد فروغی فر کدغیرفعال,مریم هاشمی گازار,مسلم باشتنی،بررسی تغییرات میزان کلیسم درمنه کوهی در دو مرحله گلدهی و بذردهی (مطالعه موردی مراتع خراسان جنوبی).،اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی،شماره صفحات -،اردکان،2017 05 11.
45.
مسلم رستم پور,محمد ساغری,مریم هاشمی گازار,حامد فروغی فر کدغیرفعال,مسلم باشتنی،اثر مرحله رویشی بر میزان پروتئین گیاه مرتعی Artemisia aucheri در مراتع کوهستانی شهرستان بیرجند،اولین همایش ملی کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی،شماره صفحات -،اردکان،2017 05 11.
46.
ملیحه ابراهیم زاده,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,شعله قلاسی مود,فاطمه گنجی,محمد رضا اصغری،تاثیر عمل آوری با اوره بر تجزیه پذیری ماده خشک و دیواره سلولی گیاه مرتعی مستار با استفاده از روش کیسه های نایلونی،همایش منابع طبیعی و محیط زیست در استان خراسان جنوبی(چالشها و چشم اندازها)،شماره صفحات -،بیرجند،2017 05 03.
47.
ملیحه ابراهیم زاده,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,شعله قلاسی مود,فاطمه گنجی,محمد رضا اصغری،تاثیر عمل آوری با اوره بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری پروتئین خام گیاه مرتعی مستار با استفاده از روش کیسه های نایلونی،همایش منابع طبیعی و محیط زیست در استان خراسان جنوبی(چالشها و چشم اندازها)،شماره صفحات -،بیرجند،2017 05 03.
48.
فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی،تعیین و مقایسه میزان تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام میوه و برگ بنه به روش کیسه های نایلونی،همایش منابع طبیعی و محیط زیست در استان خراسان جنوبی(چالشها و چشم اندازها)،شماره صفحات -،بیرجند،2017 05 03.
49.
سید جواد حسینی واشان,مرجانه محمدزاده,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی،بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص ضدمیکروبی گیاه خرفه،همایش منابع طبیعی و محیط زیست در استان خراسان جنوبی(چالشها و چشم اندازها)،شماره صفحات -،بیرجند،2017 05 03.
50.
شعله قلاسی مود,سمیرا یحیی آبادی,محمدرضا سعیدافخم شعراء,مسلم باشتنی،تعیین و مقایسه میزان برخی عناصر موجود در گیاه شبنم آسمانی در مراتع محدوده بیرجند،همایش منابع طبیعی و محیط زیست در استان خراسان جنوبی(چالشها و چشم اندازها)،شماره صفحات -،بیرجند،2017 05 03.
51.
سیداحسان غیاثی,مسلم باشتنی,مرجانه محمدزاده,سید جواد حسینی واشان،بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص ضد میکروبی گیاه خرفه(portulaca oleracea)،همایش منابع طبیعی و محیط زیست در استان خراسان جنوبی(چالشها و چشم اندازها)،شماره صفحات -،بیرجند،2017 05 03.
52.
سیداحسان غیاثی,سحرسادات حسینی,مسلم باشتنی,سیدمحمد حسینی،شناسایی و بررسی ویژگی های پروبیوتیکی باکتری های موجود در ورمی کمپوست حاصل از کود گاوی جهت استفاده در خوراک دام،سومین همایش مدیریت ملی بهداشت دام،شماره صفحات -،شیراز،2016 11 02.
53.
سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سهیلا شبخوان شوکت آباد،بررسی ت ثیر حرارت پلت بر تجزیه پذیری پروتئین خام کنسانتره تجاری با استفاده از روش کیسه های نایلونی.،هفتمین کنگره ملی علوم دامی ایران،شماره صفحات -،تهران،2016 09 07.
54.
سید همایون فرهنگ فر,مرتضی نامجو,مسلم باشتنی,اقبال علی رضا،ارزیابی تعادل منفی انرژی در نتاج گاوهای نر هلشتاین ایرانی و خارجی،هفتمین کنگره ملی علوم دامی ایران،شماره صفحات -،تهران،2016 09 07.
55.
سید همایون فرهنگ فر,مرتضی نامجو,مسلم باشتنی,اقبال علی رضا،بررسی اثر تنوع تولید شیر در گله بر رخ دادن تراز منفی انرژی در گاوهای شیری ایران،هفتمین کنگره ملی علوم دامی ایران،شماره صفحات -،تهران،2016 09 07.
56.
فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر،تاثیر حرارت پلت بر ترکیب شیمیایی و بخش های نیتروژن دار در کنسانتره تجاری با استفاده از روش ها برون تنی،هفتمین کنگره ملی علوم دامی ایران،شماره صفحات -،تهران،2016 09 07.
57.
سیدمحمد حسینی,سحرسادات حسینی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی،بررسی پتانسیل تخمیر شکمبه ای و تولید گاز متان ورمی کمپوست با تراکم های مختلف کرم خاکی و کودهای گاوی در شرایط invitro،هفتمین کنگره ملی علوم دامی ایران،شماره صفحات -،تهران،2016 09 07.
58.
سیدمحمد حسینی,سعیده حسینی مصعبی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی،تاثیر تراکم های مختلف کرم خاکی بر محتوای مواد معدنی و ارزش غذایی ورمی کمپوست با بستر کود گاوی در تغذیه دام،هفتمین کنگره ملی علوم دامی ایران،شماره صفحات -،تهران،2016 09 07.
59.
مسلم باشتنی,محمد شریفی,ناصریان عباسعلی,سید همایون فرهنگ فر،تاثیر استفاده از سطوح مختلف هسته خرما بر تولید، ترکیب و فعالیت آنتی اکسیدانی شیر بزهای شیرده سانن،دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور،شماره صفحات 1-5،گرگان،2015 12 23.
60.
مسلم باشتنی,محمد شریفی,ناصریان عباسعلی,سید همایون فرهنگ فر،تاثیر استفاده از سطوح مختلف خرما بر پروفایل اسیدهای چرب شیر بزهای شیرده سانن،دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور،شماره صفحات 5-10،گرگان،2015 12 23.
61.
مسلم باشتنی,محمد شریفی,ناصریان عباسعلی,سید همایون فرهنگ فر،تاثیر استفاده از سطوح مختلف هسته خرما بر برخی فراسنجه های خونی، آنتی اکسیدانتی و تخمیری شکمبه بزهای شیرده سانن،دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور،شماره صفحات -،گرگان،2015 12 23.
62.
سید همایون فرهنگ فر,مسلم باشتنی,مرتضی نامجو,اقبال علیرضا،بررسی ارتباط بین شمار سلول های بدنی شیر و تعادل منفی انرژی در گاوهای شیری ایران،دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور،شماره صفحات -،گرگان،2015 12 23.
63.
سید همایون فرهنگ فر,عبدالرسول ملانوروزی,مسلم باشتنی,ناصریان عباسعلی،اثر منابع فیبر غیر علوفه ای (سبوس و تفاله چغندر قند) در کنسانتره شروع کننده بر فراسنجه های مربوط به سلامتی و pH ادرار و مدفوع گوساله های ماده هلشتاین،سومین سمینار ملی پرورش دام و طیور،شماره صفحات -،کرمان،2015 09 09.
64.
سید همایون فرهنگ فر,عبدالرسول ملانوروزی,مسلم باشتنی,ناصریان عباسعلی,محمد شریفی،اثر منابع فیبر غیر علوفه ای در کنسانتره شروع کننده بر پارامترهای تخمیری شکمبه گوساله های ماده هلشتاین،سومین سمینار ملی پرورش دام و طیور،شماره صفحات -،کرمان،2015 09 09.
65.
سید همایون فرهنگ فر,مرتضی نامجو,مسلم باشتنی,اقبال علیرضا،بررسی وقوع تعادل منفی انرژی در فصول مختلف تولید گاوهای شیری ایران،سومین سمینار ملی پرورش دام و طیور،شماره صفحات -،کرمان،2015 09 09.
66.
سید همایون فرهنگ فر,محمد شریفی,مسلم باشتنی,ناصریان عباسعلی،ت ثیر استفاده از سطوح مختلف خرما ضایعاتی بر فراسنجه های خونی و فعالیت آنتی اکسیدانی بزهای شیرده نژاد سانن،اولین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی،شماره صفحات 653-656،بیرجند،2015 05 27.
67.
سید همایون فرهنگ فر,محمد شریفی,مسلم باشتنی,ناصریان عباسعلی،ت ثیر استفاده از سطوح مختلف خرما ضایعاتی بر عملکرد بزهای شیرده نژاد سانن،اولین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی،شماره صفحات 820-822،بیرجند،2015 05 27.
68.
مسلم باشتنی,عبدالرسول ملانوروزی,ناصریان عباسعلی,سید همایون فرهنگ فر،پاسخ عملکرد گوساله های ماده هلشتاین در بعد از شیر گیری به کنسانتره شروع کننده حاوی سبوس و تفاله چغندر،ششمین کنگره علوم دامی ایران،شماره صفحات 1-4،تبریز،2014 08 27.
69.
مسلم باشتنی,عبدالرسول ملانوروزی,ناصریان عباسعلی,سید همایون فرهنگ فر،اثر منابع فیبر غیر علوفه ای در کنسانتره شروع کننده بر عملکرد فاکتورهای خونی و فراسنجه های رشد اسکلتی گوساله های ماده هلشتاین در کل دوره،ششمین کنگره علوم دامی ایران،شماره صفحات 5-9،تبریز،2014 08 27.
70.
مسلم باشتنی,عبدالرسول ملانوروزی,ناصریان عباسعلی,سید همایون فرهنگ فر,احمد پور امیر،اثر منابع فیبر علوفه ای( سبوس و تفاله چغندر در کنسانتره شروع کننده بر عملکرد گوساله های ماده هلشتاین در دوره قبل از شیرگیری،ششمین کنگره علوم دامی ایران،شماره صفحات 10-14،تبریز،2014 08 27.
71.
مسلم باشتنی,حمیده حیدری,محمد رضا اصغری,حسین نعیمی پوریونسی،تععین کیفیت علوفه گونه سلمه تره در سه مرحله فنولوژیکی رشد،ششمین کنگره علوم دامی ایران،شماره صفحات 15-19،تبریز،2014 08 27.
72.
مسلم باشتنی,حمیده حیدری,محمد رضا اصغری,حسین نعیمی پوریونسی،اثر طول زمان عمل اوری گیاه مرتعی سلمه تره با اهک بر میزان تجزیه پذیری ماده خشک با استفاده از روش کیسه های نایلونی،ششمین کنگره علوم دامی ایران،شماره صفحات 20-23،تبریز،2014 08 27.
73.
سید همایون فرهنگ فر,انسیه ارشی,مسلم باشتنی،مقایسه صحت انتخاب برای صفت شیر 305 روز در گاوهای زینه و اصیل هلشتاین،ششمین کنگره علوم دامی ایران،شماره صفحات -،تبریز،2014 08 27.
74.
ملیحه ابراهیم زاده,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,شعله قلاسی مود،تعیین روند تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک گیاه مرتعی مستار عمل آوری شده با اوره، روش کیسه های نایلونی،ششمین کنگره علوم دامی ایران،شماره صفحات -،تبریز،2014 08 27.
75.
ملیحه ابراهیم زاده,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,شعله قلاسی مود،تعیین ترکیب شیمیایی گیاه مرتعی مستار در مراحل مختلف رشد،ششمین کنگره علوم دامی ایران،شماره صفحات -،تبریز،2014 08 27.
76.
محمدرضا سعیدافخم شعراء,مریم مهری,مسلم باشتنی,مسلم رستم پور،تعیین و مقایسه میزان عناصر معدنی گیاه زنبق-ایریس- و گون-آستراگالوس- / مطالعه موردی مراتع جنوب شرق شهرستان بیرجند،اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار،شماره صفحات -،تهران،2014 02 09.
77.
مسلم باشتنی,سهیلا شبخوان شوکت آباد,فروغی علیرضا,حسین نعیمی پوریونسی،اثر استفاده از آب پنیر و ملاس بر روند تجزیه پذیری ماده خشک و ترکیب برخی مواد معدنی سورگوم سیلو شده،دومین همایش ملی مدیریت پرورش دام و طیور با محوریت چالش های پرورش گوسفند و بز،شماره صفحات 202-206،کرمان،2013 09 07.
78.
مسلم باشتنی,خدیجه کرمی بی زلیخائی,محمد ساغری,یوسفی سمیه،اندازه گیری و مقایسه برخی خصوصیات ارزش غذایی دو گیاه مرتعی کرفس کوهی و بیلهر در مراتع ییلاقی شهرستان کهگیلویه،دومین همایش ملی مدیریت پرورش دام و طیور با محوریت چالش های پرورش گوسفند و بز،شماره صفحات 385-389،کرمان،2013 09 07.
79.
سید همایون فرهنگ فر,مهشید محمدپناه,مسلم باشتنی،تخمین وراثت پذیری و روند ژنتیکی برای رکوردهای شیر روز آزمون اولین دوره شیردهی گاوهای هلشتاین ایران،دومین همایش ملی مدیریت پرورش دام و طیور با محوریت چالش های پرورش گوسفند و بز،شماره صفحات -،کرمان،2013 09 07.
80.
سید همایون فرهنگ فر,مهشید محمدپناه,مسلم باشتنی،پایش تغییرات ژنتیکی صفت شیر روز آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای زینه و اصیل هلشتاین ایران،دومین همایش ملی مدیریت پرورش دام و طیور با محوریت چالش های پرورش گوسفند و بز،شماره صفحات -،کرمان،2013 09 07.
81.
محمدحسن فتحی نسری,ولی محمد شعبان,مسلم باشتنی,حسین نعیمی پوریونسی,مصیب شلایی،تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی سیلا ژ سورگوم در مرحله گلدهی،دومین همایش ملی مدیریت پرورش دام و طیور با محوریت چالش های پرورش گوسفند و بز،شماره صفحات 143-146،کرمان،2013 09 07.
82.
محمدحسن فتحی نسری,ولی محمد شعبان,مسلم باشتنی,حسین نعیمی پوریونسی,مصیب شلایی،بررسی اثر مرحله رشد و فرآیند سیلو کردن بر عناصر معدنی علوفه سورگوم،دومین همایش ملی مدیریت پرورش دام و طیور با محوریت چالش های پرورش گوسفند و بز،شماره صفحات 147-150،کرمان،2013 09 07.
83.
نظر افضلی,مسلم باشتنی,جلیل فرزادمهر,ام البنین غفوری قطب اباد,محمد شریفی،اثر عمل آوری گیاه مرتعی تاغ(Haloxylon sp.) با سود وآهک بر فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین،دومین همایش ملی مدیریت پرورش دام و طیور با محوریت چالش های پرورش گوسفند و بز،شماره صفحات 139-142،کرمان،2013 09 07.
84.
نظر افضلی,مسلم باشتنی,جلیل فرزادمهر,ام البنین غفوری قطب اباد,محمد شریفی،اثر عمل آوری با سود و آهک بر ترکیبات شیمیایی گیاه مرتعی تاغ(Haloxylon sp.)،دومین همایش ملی مدیریت پرورش دام و طیور با محوریت چالش های پرورش گوسفند و بز،شماره صفحات 135-138،کرمان،2013 09 07.
85.
سید همایون فرهنگ فر,بهناز عینی,مسلم باشتنی,محمد رضا اصغری،مقایسه ترکیب شیمیایی و برخی خصوصیات کیفی سیلاژ سورگوم برداشت شده در چین اول و دوم،دومین همایش ملی مدیریت پرورش دام و طیور با محوریت چالش های پرورش گوسفند و بز،شماره صفحات -،کرمان،2013 09 07.
86.
سید همایون فرهنگ فر,بهناز عینی,مسلم باشتنی,محمد رضا اصغری،اثر مایع شکمبه و اسید فرمیک بر ناپدید شدن شکمبه ای و فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ سورگوم،دومین همایش ملی مدیریت پرورش دام و طیور با محوریت چالش های پرورش گوسفند و بز،شماره صفحات -،کرمان،2013 09 07.
87.
زهرا تهامی,سیدمحمد حسینی,مسلم باشتنی،اثر مکمل اسید آلی ارگاسید بر برخی خصوصیات دستگاه گوارش و خاکستر استخوان درشت نی جوجه های گوشتی،دومین همایش ملی مدیریت پرورش دام و طیور با محوریت چالش های پرورش گوسفند و بز،شماره صفحات -،کرمان،2013 09 07.
88.
زهرا تهامی,سیدمحمد حسینی,مسلم باشتنی،بررسی اثر مکمل اسید آلی ارگاسید بر PH دستگاه گوارش و ابقای مواد معدنی پلاسما در جوجه های گوشتی،دومین همایش ملی مدیریت پرورش دام و طیور با محوریت چالش های پرورش گوسفند و بز،شماره صفحات -،کرمان،2013 09 07.
89.
سید همایون فرهنگ فر,بهناز عینی,مسلم باشتنی,محمد رضا اصغری،تعیین ضرایب هضمی سیلاژ سورگوم برداشت شده در چین اول و دوم با روش آزمون گاز،ششمین همایش یافته های پژوهشی کشاورزی،شماره صفحات -،سنندج،2013 05 15.
90.
مسلم باشتنی,ولی محمد شعبان,محمدحسن فتحی نسری,حسین نعیمی پوریونسی،اثر مرحله رشد بر ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام سیلاژ سورگوم،همایش ملی دام و طیور شمال کشور،شماره صفحات -،ساری،2013 05 02.
91.
مسلم باشتنی,ولی محمد شعبان,محمدحسن فتحی نسری,حسین نعیمی پوریونسی،اثر مرحله رشد و سیلو کردن بر مقدار تانن کل و متراکم علوفه سورگوم،همایش ملی دام و طیور شمال کشور،شماره صفحات -،ساری،2013 05 02.
92.
مسلم باشتنی,زهرا تهامی,سیدمحمد حسینی,نور محمدی روح الله,مصیب شلایی،اثر مکمل اسید الی بر ابقا مواد معدنی پلاسما و غلظت برخی متابولیت های سرم 21 روزگی جوجه های گوشتی،همایش ملی دام و طیور شمال کشور،شماره صفحات -،ساری،2013 05 02.
93.
مسلم باشتنی,زهرا تهامی,سیدمحمد حسینی,نور محمدی روح الله،اثر مکمل اسید الی بر روی برخی فراسنجه های خونی و ابقا مواد معدنی پلاسما جوجه های گوشتی،همایش ملی دام و طیور شمال کشور،شماره صفحات -،ساری،2013 05 02.
94.
مسلم باشتنی,فرزاد مهر جلیل,غفوری ام البنین,نظر افضلی,محمد شریفی،تعیین ترکیبات شیمیایی گیاه مرتعی تاغ در سه مرحله رشد،همایش ملی دام و طیور شمال کشور،شماره صفحات -،ساری،2013 05 02.
95.
مسلم باشتنی,فرزاد مهر جلیل,غفوری ام البنین,نظر افضلی,محمد شریفی،تعیین عناصر معدنی گیاه مرتعی تاغ در سه مرحله رویشی،همایش ملی دام و طیور شمال کشور،شماره صفحات -،ساری،2013 05 02.
96.
مسلم باشتنی,خدیجه کرمی بی زلیخائی,محمد ساغری,محمدی ذبیح الله،مطالعه ارزش غذایی گیاه کرفس کوهی و رابطه ان با مرحله فنولوژی،همایش ملی دام و طیور شمال کشور،شماره صفحات -،ساری،2013 05 02.
97.
مسلم باشتنی,خدیجه کرمی بی زلیخائی,محمد ساغری,محمدی ذبیح الله،بررسی تغییرات میزان مواد معدنی گیاه جا شیر در مراحل مختلف فنولوژی،همایش ملی دام و طیور شمال کشور،شماره صفحات -،ساری،2013 05 02.
98.
سید همایون فرهنگ فر,مهشید محمدپناه,مسلم باشتنی،مقایسه آماری روند ژنتیکی صفت تولید شیر روزانه تصحیح شده برای انرژی بین نتاج گاوهای نر هلشتاین داخلی و خارجی،همایش ملی دام و طیور شمال کشور،شماره صفحات -،ساری،2013 05 02.
99.
سید همایون فرهنگ فر,زکیه ازادوار,محمدباقر منتظرتربتی,مسلم باشتنی،مقایسه آماری روند ژنتیکی صفت تولید شیر دوره شیردهی در گاوهای زینه و اصیل هلشتاین،همایش ملی دام و طیور شمال کشور،شماره صفحات -،ساری،2013 05 02.
100.
سید همایون فرهنگ فر,محمد ساغری,خدیجه کرمی بی زلیخائی,مسلم باشتنی،بررسی ارزش غذایی گیاه مرتعی بیلهر (Dorema aucheri) در مراحل مختلف فنولوژی،همایش ملی دام و طیور شمال کشور،شماره صفحات -،ساری،2013 05 02.
101.
سید همایون فرهنگ فر,بهناز عینی,مسلم باشتنی,محمد رضا اصغری،تعیین ضرایب گوارشی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک به روش تولید گاز (in vitro)،همایش ملی دام و طیور شمال کشور،شماره صفحات -،ساری،2013 05 02.
102.
سید همایون فرهنگ فر,بهناز عینی,مسلم باشتنی,محمد رضا اصغری،بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک. تعیین ضرایب گوارشی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک به روش تولید گاز (in vitro)،همایش ملی دام و طیور شمال کشور،شماره صفحات -،ساری،2013 05 02.
103.
سید همایون فرهنگ فر,مرتضی عباسی,مسلم باشتنی,فروغی علیرضا،اثر شکل فیزیکی کنسانتره در جیره های کاملا مخلوط بر ترکیبات شیر گاوهای شیرده،همایش ملی دام و طیور شمال کشور،شماره صفحات -،ساری،2013 05 02.
104.
سید همایون فرهنگ فر,مرتضی عباسی,مسلم باشتنی,فروغی علیرضا،اثر شکل فیزیکی خوراک در جیره کاملا مخلوط روی برخی رفتارهای تغذیه ای گاوهای شیرده،همایش ملی دام و طیور شمال کشور،شماره صفحات -،ساری،2013 05 02.
105.
مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,محمد رضا اصغری,حسین نعیمی پوریونسی،اثر سطوح مختلف سبوس گندم بر برخی خصوصیات پرواری بره های نر نژاد بلوچی در ماههای مختلف،همایش علمی و کاربردی استفاده ار پسماندهای کشاورزی، شهری و صنعتی در جیره های غذایی دام، طیور و آبزیان،شماره صفحات -،تبریز،2012 12 13.
106.
محمدحسن فتحی نسری,مسلم باشتنی,محمدرضا تهرانی,ناصریان عباسعلی,گنجی فاطمه،استفاده از برگ درخت عناب در تغذیه بز آمیخته خراسان جنوبی،همایش علمی و کاربردی استفاده ار پسماندهای کشاورزی، شهری و صنعتی در جیره های غذایی دام، طیور و آبزیان،شماره صفحات 1-5،تبریز،2012 12 13.
107.
مسلم باشتنی,محمد امین زاده,فروغی علیرضا,فرزاد مهر جلیل,مهدی ناقوس،بررسی ترکیبات شیمیایی سر شاخه های گیاه مرتعی کهورک در مراحل مختلف رشد،پنجمین کنگره علوم دامی ایران،شماره صفحات -،اصفهان،2012 08 29.
108.
مسلم باشتنی,محمد امین زاده,فروغی علیرضا,فرزاد مهر جلیل,راهداری صدیقه,ولوی معصومه،مطالعه عناصر معدنی گیاه مرتعی کهورک در مراحل مختلف رشد،پنجمین کنگره علوم دامی ایران،شماره صفحات -،اصفهان،2012 08 29.
109.
سید همایون فرهنگ فر,مریم مقدم,مسلم باشتنی،بررسی اثر سن نخستین زایش بر احتمال وقوع اختلال متابولیکی کاهش چربی شیر در گاوهای هلشتاین ایران،پنجمین کنگره علوم دامی ایران،شماره صفحات 745-،اصفهان،2012 08 29.
110.
سید همایون فرهنگ فر,مریم مقدم,مسلم باشتنی،مقایسه آماری احتمال وقوع اختلال متابولیکی کاهش چربی شیر بین دختران حاصل از گاوهای نر هلشتاین ایرانی و خارجی،پنجمین کنگره علوم دامی ایران،شماره صفحات 1092-،اصفهان،2012 08 29.
111.
سید همایون فرهنگ فر,محسن افتاده,مسلم باشتنی,نظر افضلی,محمد رضا اصغری،ارزیابی استفاده از سبوس گندم با یا بدون آنزیم در جیره بر برخی صفات کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار،پنجمین کنگره علوم دامی ایران،شماره صفحات 919-،اصفهان،2012 08 29.
112.
محمدحسن فتحی نسری,محمدرضا تهرانی,مسلم باشتنی,ناصریان عباسعلی,حامد خوردوی خراسانی،بررسی ترکیب شیمیایی و تعیین تجزیه پذیری ماده خشک و الیاف نامحلول در شوینده خنثی برگ عناب،اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی،شماره صفحات 669-671،زنجان،2011 09 10.
113.
محمدحسن فتحی نسری,محمدرضا تهرانی,مسلم باشتنی,ناصریان عباسعلی,سید همایون فرهنگ فر,حسین نعیمی پور یونسی کدغیرفعال،تاثیر تغذیه برگ عناب بر برخی خصوصیات تخمیر شکمبه و متابولیت های خون در بزهای کرکی خراسان جنوبی،اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی،شماره صفحات 658-660،زنجان،2011 09 10.
114.
حسین نعیمی پور یونسی کدغیرفعال,صیفی سمیه,مسلم باشتنی,جلیل فرزادمهر,جعفریان محمد،ترکیب شیمیائی و خصوصیات تجزیه پذیری گیاه شور بیابانی در مراحل مختلف رشد،نخستین سمینار ملی مدیریت پرورش دام و طیور در مناطق گرمسیر،شماره صفحات -،کرمان،2011 09 07.
115.
Seyyed Javad Hosseini ,& Vashan,S.Ehsan Ghiasi ,ANALYSIS ANTIOXIDANT PROPERTIES OF PURSLANE (PORTULACAOLERACEA) ,ششمین کنگره ملی گیاهان دارویی ,pp. - ,تهران ,2017 05 09.
Papers in Journals
1.
حسین نعیمی پوریونسی,مسلم باشتنی,فروغی علیرضا,مهری حاجی شمسائی,سید همایون فرهنگ فر،اثر شکل فیزیکی جیره های کاملا مخلوط بر برخی خصوصیات تخمیر شکمبه، تولیدو ترکیبات شیرگاوهای شیرده نژاد براون سوئیس،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد 21،شماره 2،شماره صفحات 91-103،2011،isc.
2.
حسین نعیمی پوریونسی,سارا سعیدی گراغانی,مسلم باشتنی,پیروز شاکری،تأثیر استفاده از بیوچار معدنی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه های گوساله های شیرخوار هلشتاین،نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)،مجلد 143،شماره 37،شماره صفحات 45-56،2024،isc.
3.
حسین نعیمی پوریونسی,سارا سعیدی گراغانی,مسلم باشتنی,پیروز شاکری،تأثیر تغذیه بیوچار معدنی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه های خونی و تخمیری گوساله های از شیرگرفته هلشتاین،پژوهش در نشخوارکنندگان،مجلد 4،شماره 10،شماره صفحات 121-136،2023،isc.
4.
سید همایون فرهنگ فر,مهتاب عزیزی,حسین نعیمی پوریونسی,مسلم باشتنی،مقایسه عملکرد شبکه عصبی بیزی با برخی توابع ریاضی در پیش بینی منحنی شیردهی گاوهای شیری ایران،نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)،مجلد 141،شماره 36،شماره صفحات 133-142،2024،isc.
5.
Seyyed Homayoun Farhangfar,Effect of grape by-products inclusion on ruminal fermentation, blood metabolites, and milk fatty acid composition in lactating Saanen goats,Iranian Journal of Applied Animal Science,Vol. 4,No. 13,pp. 731-742,2023,isc،Scopus.
6.
مسلم باشتنی,احمد داوطلب زرقی,عباسعلی ناصریان,مهرداد مهری،بررسی مقادیر باقیمانده عناصر سنگین سرب، کادمیوم، کروم، آرسنیک و نیکل در شیر و بافت های بدن گاوهای شیری هلشتاین،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد 4،شماره 15،شماره صفحات 489-501،2024،isc.
7.
محمد ساغری,خدیجه کرمی بی زلیخائی,مسلم باشتنی,ذبیح الله محمدی،اثر دوره ی رشد بر ارزش غذایی دو گونه مرتعی بیلهر( Dorema aucheri Boss.) و کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff ) در مراتع ییلاقی دیشموک )استان کهگیلویه و بویراحمد(،پژوهش های آبخیزداری،مجلد 3،شماره 27،شماره صفحات 204-211،2014،isc.
8.
tiyam radin,,EinarVargas , Bello , Prez,,Dietary berberine supplementation improves growth performance, liver-related blood parameters, and antioxidative status of fattening lambs,Animal Feed Science and Technology,Vol. 10,No. 328,pp. 1-12,2025,JCR،Scopus.
9.
S.Ehsan Ghiasi,معتمدی,Screeningthe Rumen of Balochi Camel (Camelus dromedarius) and Cashmere Goat (Capra hircus) to Isolate Enzyme-ProducingBacteria as Potential Additives for Animal Feed,Indian journal of Microbiology,Vol. 2,No. 64,pp. 572-582,2024,JCR،Scopus.
10.
S.Ehsan Ghiasi,Hossein Motamedi,Tannase-producing bacteria isolated from the rumen of Fallow deer (Dama dama): Livestock potential feed additives,زیست شناسی میکروارگانیسم ها,Vol. 48,No. 12,pp. 27-40,2023,isc.
11.
سید همایون فرهنگ فر,رضا گنجوی,مسلم باشتنی,عباسعلی ناصریان,هادی سریر،اثر سطوح مختلف سرخارگل بر عملکرد، مصرف خوراک، متابولیت های خونی و پارامترهای سیستم ایمنی گوساله های شیری،پژوهش های علوم دامی،مجلد 1،شماره 32،شماره صفحات 113-123،2022،isc.
12.
سید جواد حسینی واشان,مهدی کاظمی شورغین,مسلم باشتنی,محسن مجتهدی،اثر عصاره گیاه خرفه بر عملکرد رشد، شاخصهای بیوشیمیایی خون، پاسخ ایمنی و ریخت شناسی ژژنوم جوجه گوشتی در شرایط تنش گرمایی،نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)،مجلد 131،شماره 34،شماره صفحات 133-150،2021،isc.
13.
سید همایون فرهنگ فر,سهیلا شبخوان شوکت آباد,مسلم باشتنی،اثر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی در بره های پرواری،پژوهش های علوم دامی،مجلد 3،شماره 30،شماره صفحات 1-12،2021،isc.
14.
سید همایون فرهنگ فر,نوید قوی پنجه,محمدحسن فتحی نسری,مسلم باشتنی،تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز،تولیدات دامی،مجلد 1،شماره 23،شماره صفحات 35-45،2021،isc.
15.
مسلم باشتنی,حسین حسن پور تقی آباد,محمد رضا اصغری،جایگزینی بخشی از یونجه جیره با برگ درخت عناب و تأثیر آن بر قابلیت هضم، برخی پارامترهای خونی و تخمیری شکمبهای در برههای نر بلوچی،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد 1،شماره 13،شماره صفحات 1-12،2021،isc.
16.
سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی،بررسی و مقایسه ارزش تغذیه ای، فعالیت آنتی اکسیدانی و فراسنجه های هضم برون تنی دانه و کنجاله پسته کوهی،پژوهش های تولیدات دامی،مجلد 32،شماره 12،شماره صفحات 61-71،2021،isc.
17.
سید همایون فرهنگ فر,سهیلا شبخوان شوکت آباد,مسلم باشتنی،تأثیر کنجاله کنجد بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و قابلیت هضم در بره های نژاد بلوچی،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد 4،شماره 12،شماره صفحات 423-435،2020،isc.
18.
سید همایون فرهنگ فر,محمدحسن حیدرزاده قرقوزار,مسلم باشتنی,علیرضا فروغی,فاطمه گنجی،اثرات تعداد وعده های خوراک دهی بر رفتارهای تغذیه ای، تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری براون سوئیس،پژوهش های علوم دامی،مجلد 2،شماره 29،شماره صفحات 117-129،2019،isc.
19.
سید جواد حسینی واشان,امیر سالاری نیا,افضلی نظر,مسلم باشتنی،ارزیابی شاخص تولید، راندمان انرژی و پروتئین، شاخصهای بیوشیمیایی خون و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح و اندازه ذرات مختلف پلیساکاریدهای نامحلول پوسته برنج و پوسته یولاف،تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک،مجلد 4،شماره 32،شماره صفحات 93-105،2019،isc.
20.
سید جواد حسینی واشان,امیر سالاری نیا,افضلی نظر,مسلم باشتنی،ر سطح و اندازه ذرات پلی ساکاریدهای نامحلول پوسته برنج و پوسته یولاف جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی،تولیدات دامی،مجلد 4،شماره 20،شماره صفحات 625-639،2019،isc.
21.
سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی،تعیین خصوصیات آنتی اکسیدانی، ارزش غذایی و قابلیت هضم شکمبه ای - روده ای برگ بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه های نایلونی،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد 10،شماره 4،شماره صفحات 477-488،2019،isc.
22.
سیدمحمد حسینی,سید حسن حسینیان بیلندی,محسن مجتهدی,مسلم باشتنی،اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی،تحقیقات تولیدات دامی،مجلد 3،شماره 7،شماره صفحات 53-65،2018،isc.
23.
سید همایون فرهنگ فر,مسلم باشتنی,محمد پناه مهشید,اقبال علیرضا،برآورد پارامترهای ژنتیکی برای صفت نسبت چربی به پروتئین شیر در گاوهای شیری ایران،اصلاح و به نژادی دام،مجلد 1،شماره 1،شماره صفحات 1-23،2018.
24.
سید همایون فرهنگ فر,مسلم باشتنی,فاطمه گنجی،تاثیر فرآیند پلت بر ترکیب شیمیایی، بخش های نیتروژن دار و خصوصیات تجزیه پذیری کنسانتره تجاری با استفاده از دو روش برون تنی،پژوهش های علوم دامی،مجلد 28،شماره 2،شماره صفحات 35-50،2018،isc.
25.
مسعود دیدارخواه,مسلم باشتنی،بررسی اثرات استفاده از افزودنی پروبیوتیک و پری بیوتیک در شیر بر شاخص های عملکردی و قابلیت هضم مواد مغذی در گوساله های هلشتاین،پژوهش های تولیدات دامی،مجلد 9،شماره 20،شماره صفحات 70-78،2018،isc.
26.
سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی،تثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبه ای روده ای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه های نایلونی،پژوهش های علوم دامی،مجلد 27،شماره 3،شماره صفحات 101-117،2017،isc.
27.
مسلم باشتنی,حمیده حیدری,حسین نعیمی پوریونسی,محمد رضا اصغری،تعیین ارزش غذایی گیاه سلمه تره عمل آوری شده با آهک در زمانهای مختلف به روش کیسه های نایلونی،مرتعداری،مجلد 3،شماره 1،شماره صفحات 81-97،2017.
28.
مسلم باشتنی,مرتضی عباسی,فروغی علیرضا,سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی،مقایسه کنسانتره اردی و پلت بر عملکرد شیردهی، رفتارهای تغذیه ای و برخی متابولیت های خونی در گاوهای شیرده،پژوهش های علوم دامی،مجلد 26،شماره 3،شماره صفحات 151-163،2016،isc.
29.
مسلم باشتنی,سهیلا شبخوان شوکت آباد,حسین نعیمی پوریونسی،تاثیر استفاده از ملاس و اب پنیر بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات کیفی علوفه سورگوم سیلو شده،پژوهش های علوم دامی،مجلد 26،شماره 1،شماره صفحات 27-41،2016،isc.
30.
مسلم باشتنی,سمیه دیمه,نظر افضلی،تاثیر آنزیم روابیو بر عملکرد رشد، برخی منابلیت های خون و قابلیت جذب عناصر معدنی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف سبوس گندم،پژوهش های تولیدات دامی،مجلد 7،شماره 14،شماره صفحات 33-43،2016،isc.
31.
مسلم باشتنی,بهناز عینی،بررسی ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری سیلاژ سورگوم از علوفه چین اول و دوم،پژوهش های تولیدات دامی،مجلد 7،شماره 14،شماره صفحات 136-142،2016،isc.
32.
مسلم باشتنی,فروغی علیرضا,محمد امین زاده,فرزاد مهر جلیل،تعیین ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری گیاه مرتعی کهورک با استفاده از روش کیسه های نایلونی،پژوهش های تولیدات دامی،مجلد 7،شماره 14،شماره صفحات 143-148،2016،isc.
33.
سید همایون فرهنگ فر,انسیه ارشی,مسلم باشتنی،تجزیه و تحلیل ژنتیکی گاوهای شیری استان تهران بر اساس رکوردهای شیر 305 روز دوره های اول و دوم شیردهی،تحقیقات دام و طیور،مجلد 5،شماره 3،شماره صفحات 1-15،2016.
34.
سید همایون فرهنگ فر,مرتضی نامجو,مسلم باشتنی,اقبال علیرضا،ارزیابی ت ثیر برخی سازه های محیطی بر وقوع تعادل منفی انرژی در گاوهای شیری ایران با استفاده از یک مدل خطی تعمیم یافته لجستیک،پژوهش در نشخوارکنندگان،مجلد 4،شماره 3،شماره صفحات 93-115،2016،isc.
35.
سید همایون فرهنگ فر,مهشید محمدپناه,مسلم باشتنی،تجزیه و تحلیل ژنتیکی صفات شیر روز آزمون خام و تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شکم اول هلشتاین ایران،پژوهش های تولیدات دامی،مجلد 7،شماره 13،شماره صفحات 153-162،2016،isc.
36.
مسلم باشتنی,فرزاد مهر جلیل,غفوری فرد ام البنین,نظر افضلی,محمد شریفی،تاثیر مرحله رشد بر ترکیبات شیمیایی و اثرات عمل آوری سود و آهک بر ترکیب شیمیایی و مولفه های تجزیه پذیری گیاه مرتعی تاغ در مرحله بذردهی،پژوهش های تولیدات دامی،مجلد 6،شماره 12،شماره صفحات 96-104،2015،isc.
37.
سید همایون فرهنگ فر,محسن افتاده,مسلم باشتنی,نظر افضلی,محمد رضا اصغری،اثر جیره های حاوی سطوح مختلف سبوس گندم همراه و بدون آنزیم بر عملکرد تولید در مرغ های تخمگذار،علوم دامی،شماره 107،شماره صفحات 127-136،2015،isc.
38.
سید همایون فرهنگ فر,مهشید محمدپناه,مسلم باشتنی،ارزیابی ژنتیکی گاوهای زایش اول هلشتاین ایران بر اساس رکورد شیر روز آزمون تولیدی و تصحیح شده برای انرژی،تولیدات دامی،مجلد 17،شماره 2،شماره صفحات 183-197،2015،isc.
39.
زهرا تهامی,سیدمحمد حسینی,مسلم باشتنی،بررسی اثر اسید آلی بر برخی فراسنجه های خونی و خصوصیات استخوان درشت نی جوجه های گوشتی،تحقیقات دام و طیور،مجلد 3،شماره 1،شماره صفحات 15-24،2014.
40.
سیدمحمد حسینی,تهامی زهرا,مسلم باشتنی،اثر مکمل اسیدهای آلی بر برخی خصوصیات دستگاه گوارش و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی،تحقیقات تولیدات دامی،مجلد 3،شماره 3،شماره صفحات 1-10،2014،isc.
41.
سیدمحمد حسینی,زهرا تهامی,مسلم باشتنی،اثر مکمل اسیدهای آلی بر برخی خصوصیات دستگاه گوارش و مورفواوژی روده باریک جوجه های گوشتی،تحقیقات تولیدات دامی،مجلد 3،شماره 3،شماره صفحات 1-10،2014،isc.
42.
سید همایون فرهنگ فر,مهشید محمدپناه,مسلم باشتنی،تجزیه و تحلیل فنوتیپی رکوردهای شیر روز-آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شیری شکم اول،پژوهش در نشخوارکنندگان،مجلد 2،شماره 3،شماره صفحات 139-164،2014،isc.
43.
سید همایون فرهنگ فر,قاسم متقی نیا,شادپرور عبدالاحد,مسلم باشتنی،اثر برازش مدل های مختلف دامی بر تخمین پارامترها و روندهای ژنتیکی برخی صفات رشد گوسفند بلوچی،پژوهش های علوم دامی،شماره 2،شماره صفحات 127-141،2014،isc.
44.
سید همایون فرهنگ فر,مریم مقدم,مسلم باشتنی,اقبال علی رضا،تحلیل لجستیک برخی متغیرهای موثر بر احتمال بروز اختلال متابولیکی کاهش چربی شیر در اوایل دوره شیردهی گاوهای هلشتاین ایران،تولیدات دامی،مجلد 15،شماره 2،شماره صفحات 79-88،2014،isc.
45.
مسلم باشتنی,عینی بهناز,علیرضا عرب،اثر مرحله برداشت و عمل اوری اسیدی و میکروبی بر خصوصیات تجزیه پذیری سیلاژ سورگوم با روش تولید گاز،تحقیقات دام و طیور،مجلد 3،شماره 4،شماره صفحات 39-46،2014.
46.
مسلم باشتنی,ولی محمد شعبان,محمدحسن فتحی نسری,حسین نعیمی پوریونسی،اثر مرحله رشد و فرآیند سیلو کردن بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم ماده خشک علوفه سورگوم،پژوهش های علوم دامی،مجلد 24،شماره 3،شماره صفحات 95-107،2014،isc.
47.
مسلم باشتنی,ولی محمد شعبان،مقایسه ترکیب شیمیایی و ارزش خوراکی علوفه سورگوم با دو روش مختلف سیلو کردن با استفاده از روش کیسه های نایلونی و ازمون گاز،تحقیقات دام و طیور،مجلد 2،شماره 1،شماره صفحات 41-49،2013.
48.
مسلم باشتنی,زینب نقش بندی,تقی زاده اکبر,محمد رضا اصغری,فاطمه گنجی،جدا سازی ذرات سبوس گندم و بررسی ارزش تغذیه ای آنها با استفاده از روش تولید گاز،تحقیقات دام و طیور،مجلد 2،شماره 3،شماره صفحات 1-9،2013.
49.
مسلم باشتنی,صیفی سمیه,حسین نعیمی پوریونسی,فرزاد مهر جلیل،تعیین ترکیب شیمیایی و ضرایب تجزیه پذیری گیاه مرتعی شور بیابانی در مراحل مختلف رشد با استفاده از روش کیسه های نایلونی،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد 5،شماره 3،شماره صفحات 210-216،2013،isc.
50.
مسلم باشتنی,حاجی شمسایی مهری,فروغی علیرضا,حسین نعیمی پوریونسی،تاثیر شکل فیزیکی جیره های کاملا مخلوط بر رفتارهای تغذیه ای و قابلیت هضم مواد مغذی در گاوهای شیرده براون سوئیس،تحقیقات دام و طیور،مجلد 1،شماره 4،شماره صفحات 9-17،2013.
51.
مسلم باشتنی,شعبان ولی محمد,محمدحسن فتحی نسری,حسین نعیمی پوریونسی،تعیین ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری سورگوم سیلو شده در دو مرحله از رشد با استفاده از روش کیسه های نایلونی،تحقیقات تولیدات دامی،مجلد 2،شماره 2،شماره صفحات 55-65،2013،isc.
52.
سید همایون فرهنگ فر,مریم مقدم,مسلم باشتنی,اقبال علیرضا،بررسی اثر فصل تولید بر وقوع اختلال متابولیکی کاهش چربی شیر گاوهای هلشتاین ایران با کمک تحلیل لجستیک،پژوهش های علوم دامی،شماره 2،شماره صفحات 101-110،2013،isc.
53.
محمدحسن فتحی نسری,مسلم باشتنی,محمدرضا تهرانی,ناصریان عباسعلی،اثر سطوح مختلف برگ درخت عناب بر مصرف خوراک، متابولیت های خون، تولید و ترکیبات شیر بزهای کرکی،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد 5،شماره 2،شماره صفحات 157-163،2013،isc.
54.
سمیه دیمه,نظر افضلی,مسلم باشتنی،تاثیر سطوح مختلف سبوس گندم با و بدون آنزیم بر عملکرد رشد و صفات لاشه در جوجه های گوشتی،پژوهش های علوم دامی،مجلد 23،شماره 3،شماره صفحات 29-40،2013،isc.
55.
سید همایون فرهنگ فر,مهشید محمدپناه,مسلم باشتنی،آنالیز فنوتیپی و ژنتیکی رکوردهای شیر روز آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شکم اول هلشتاین ایران،تحقیقات دام و طیور،مجلد 2،شماره 3،شماره صفحات 59-69،2013.
56.
سید همایون فرهنگ فر,مهدی جعفری تربقان,مسلم باشتنی,محمد نظری بهروز,هادی سریر،ارزیابی ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران برای صفت پروتئین شیر با دو مدل روز ازمون با تابعیت ثابت و تصادفی،تحقیقات تولیدات دامی،مجلد 1،شماره 2،شماره صفحات 9-20،2012،isc.
57.
حسین نعیمی پوریونسی,عاطفه عابدینی,سید همایون فرهنگ فر,شجاعیان کمال,مسلم باشتنی,محمد نظری بهروز،بررسی ژنتیکی نمره سلولهای سوماتیک در گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از یک مدل روز آزمون با ضرایب تابعیت تصادفی،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد 3،شماره 2،شماره صفحات -،2012،isc.
58.
سید همایون فرهنگ فر,مسلم باشتنی,فروغی علیرضا,مهدی عدالتی نسب،اثر استفاده از جیره های حاوی دانه جو یا تریتیکاله با یا بدون موننسین بر عملکرد پروار گوساله های نر براون سوئیس،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد 4،شماره 3،شماره صفحات 247-254،2012،isc.
59.
سید همایون فرهنگ فر,محسن احمدی شاهرخت,مسلم باشتنی,شادپرور عبدالاحد,اکبری کاظم،برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت تولید شیر در وعده های دوشش گاوهای هلشتاین خراسان رضوی با استفاده از مدل روز آزمون با تابعیت تصادفی،پژوهشهای علوم دامی ایران،شماره 2،شماره صفحات 145-153،2012،isc.
60.
مسلم باشتنی،تخمین پارامتر و ارزیابی ژنتیکی مقدار پروتئین شیر با استفاده از دو مدل روز آزمون با تابعیت ثابت و تصادفی در گاو های هلشتاین گاوداری های صنعتی خراسان رضوی،پژوهش های علوم دامی،مجلد 22،شماره 3،شماره صفحات -،2012،isc.
61.
حسین نعیمی پور یونسی کدغیرفعال,مسلم باشتنی,فروغی علیرضا,سید همایون فرهنگ فر,مهری حاجی شمسائی،اثر شکل فیزیکی جیره های کاملا مخلوط بر برخی خصوصیات تخمیر شکمبه، تولید و ترکیبات شیر گاوهای شیرده نژاد براون سوئیس،دانش کشاورزی،شماره 2،شماره صفحات 91-103،2011،isc.
62.
حسین نعیمی پور یونسی کدغیرفعال,سید همایون فرهنگ فر,شجاعیان کمال,مسلم باشتنی,محمد نظری بهروز,عابدینی عاطفه،تخمین پارامترها و روند ژنتیکی برای صفت نمره سلول های بدنی در گاوهای هلشتاین ایران بااستفاده از یک مدل روز آزمون با تابعیت تصادفی،پژوهشهای علوم دامی ایران،شماره 2،شماره صفحات 193-200،2011،isc.
63.
سید همایون فرهنگ فر,معتمدی محمد مهدی,افتخار شاهرودی فریدون,ولی زاده رضا,مسلم باشتنی,حسین نعیمی پور یونسی کدغیرفعال،تخمین پارامترهای ژنتیکی برخی صفات تولیدی و تولید مثلی در یک گله گاو هلشتاین،علوم دامی،شماره 90،شماره صفحات 22-27،2011،isc.
64.
سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,محمد رضا اصغری،استفاده ار سطوح مختلف سبوس گندم بر مصرف خوراک و عملکرد پروار بره های نر بلوچی،پژوهش های علوم دامی،مجلد 21،شماره 1،شماره صفحات 63-74،2011،isc.
65.
سید همایون فرهنگ فر,حجت ضیائی,مسلم باشتنی,کریمی ترشیزی محمد امیر,حسین نعیمی پور یونسی کدغیرفعال،اثرات مکمل جیره ای آنتی بیوتیک پذوبیوتیک پربیوتیک و اسید آلی به عنوان ترکیبات محرک رشد روی عملکرد رشدی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی سویه ی تجاری راس،علوم دامی،شماره 91،شماره صفحات 15-24،2011،isc.
66.
مسلم باشتنی,ناصریان عباسعلی,ولی زاده رضا,عاقل حسن،اثر تزریق شیردانی روغن تخم پنبه یا گلوکز بر تولید و ترکیب شیر بزهای شیرده سانن،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد 2،شماره 1،شماره صفحات 53-59،2010،isc.
67.
سید همایون فرهنگ فر,بحری بیناباج فاطمه,طهمورث پور مجتبی,مسلم باشتنی،تخمین احتمال وقوع آبستنی گاوهای هلشتاین پس از اولین تلقیح با استفاده از تحلیل آماری لجستیک،دانش کشاورزی،مجلد 4،شماره 2،شماره صفحات 133-141،2010،isc.
68.
مسلم باشتنی,ناصریان عباسعلی,ولی زاده رضا،بررسی تزریق شیردانی نشاسته یا روغن تخم پنبه با کازئین بر عملکرد شیردهی بزهای سانن،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد 1،شماره 2،شماره صفحات 67-76،2009،isc.
69.
مسلم باشتنی,ناصریان عباسعلی,ولی زاده رضا،اثر تزریق شیردانی روغن تخم پنبه یا نشاسته گندم بر عملکرد بزهای شیرده سانن،پژوهش های علوم دامی،مجلد 16،شماره 2،شماره صفحات 185-194،2006،isc.
70.
S.Ehsan Ghiasi,Hossein Motamedi,The potential of tannin degrading bacteria isolated from rumen of Iranian Urial ram as silage additives,Bioresource Technology Reports,No. 18,pp. 1-8,2022,Scopus.
71.
Seyyed Homayoun Farhangfar,,,Grape seed oil supplementation in lamb diet: effect on meat oxidation stability and muscle fatty acids,Italian Journal of Animal Science,Vol. 1,No. 18,pp. 1302-1309,2019,JCR،Scopus.
72.
Seyyed Homayoun Farhangfar,Evaluation of nutritive value of wild almond seed (Amygdalus scoparia) and its effect on performance, milk fatty acid composition and antioxidant activity in lactating goats,Journal of Livestock Science and Technologies,Vol. 1,No. 7,pp. 21-31,2019,isc.
73.
Seyyed Homayoun Farhangfar,NASERIAN A,The effect of grapeseed oil on performance rumen fermentation antioxidant status and subcutaneous adipose fatty acid profile in lambs,Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition,No. 102,pp. 157-165,2018,JCR،Scopus.
74.
Naserian abbasali,Seyyed Homayoun Farhangfar,Determination of chemical composition mineral content antioxidant capacity and rumen degradability in various varieties of wasted date palm,Italian Journal of Animal Science,Vol. 16,No. 3,pp. 507-514,2017,JCR،Scopus.
75.
naserian mohammad,Seyyed Homayoun Farhangfar,The Effect of increasing levels of date palm(phoenix dactylifera L.)seed on the performance ruminal fermentation antioxidant status and milk fatty acid profile of Saanen dairy goats,Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition,Vol. 4,pp. 1-10,2016,JCR،Scopus.
76.
,Seyyed Homayoun Farhangfar,The effect of feeding low quality date palm on the performance antioxidant status and ruminal fermentation of mid-lactating Saanen dairy goats,Small Ruminant Research,Vol. 130,pp. 95-100,2015,JCR،Scopus.
77.
Seyyed Mohammad Hosseini,Tahami Zahra,Effect of dietary acidification in broiler chickens 2. Digestive tract measurements and bone mineralization,Italian Journal of Animal Science,Vol. 14,pp. 410-415,2015,JCR،Scopus.
78.
,,effect of dietary crude protein level on the performance and apparent digestibility of Iranian Saanen kids,African Journal of Biotechnology,Vol. 12,No. 26,pp. 4202-4205,2013,Scopus.
79.
Seyyed Homayoun Farhangfar,Seyyed Mohammad Hosseini,Effect of citric acid and microbial phytase enzyme on ileal digestibility of some nutrients in broiler chicks fed corn-soybean meal diets,Italian Journal of Animal Science,Vol. 11,pp. 8-12,2012,JCR،Scopus.
80.
,Seyyed Homayoun Farhangfar,Effect of Antibiotic and its Alternatives on Morphometric Characteristics Mineral Content and Bone Strength of Tibia in Ross Broiler Chickens,Global Veterineria,Vol. 7,No. 4,pp. 315-322,2011,Scopus.