اثرات مکمل جیره ای آنتی بیوتیک پذوبیوتیک پربیوتیک و اسید آلی به عنوان ترکیبات محرک رشد روی عملکرد رشدی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی سویه ی تجاری راس

نویسندگانسید همایون فرهنگ فر,حجت ضیائی,مسلم باشتنی,کریمی ترشیزی محمد امیر,حسین نعیمی پور یونسی کدغیرفعال
نشریهعلوم دامی
شماره صفحات۱۵-۲۴
شماره سریال۹۱
نوع مقالهFull Paper
تاریخ انتشار۲۰۱۱
رتبه نشریهISI
نوع نشریهچاپی
کشور محل چاپایران
نمایه نشریهisc

چکیده مقاله