پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۴۸ مورد.
#عنواننام نویسنده (دانشجو)مقطع تحصیلیسمت استاد در پایان‌نامهمحل دفاعتاریخ دفاع
  
۱تاثیر دمای فراوری اکسید منیزیم بر ظرفیت بافری، فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط آزمایشگاهیزهرا اسدیکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۴ آذر ۱۴۰۲
۲تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی بیوچار معدنی و تأثیر استفاده از آن در تغذیه گوساله های هلشتاین در قبل و بعد از شیرگیریسارا سعیدی گراغانیدکتریاستاد راهنما۱۶ بهمن ۱۴۰۱
۳فراتحلیل اثر استفاده از تفاله ی چغندرقند در جیره بر عملکرد و برخی از خصوصیّات تخمیری در گاوهای شیردهمحمد حقیقتکارشناسی ارشداستاد راهنما۳۰ شهریور ۱۴۰۱
۴تعیین ارزش خوراکی گیاه نی و استفاده آن در تغذیه بره های نر پرواری نژاد کردیمحمد رمضانی ریزهکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۹ شهریور ۱۴۰۱
۵امکان سنجی تولید پروبیوتیک تجزیه کننده تانن و بررسی اثرات آن بر بازده هضم، شاخص های فیزیولوژیکی و متابولیکی و جمعیت میکروبی در بره های تغذیه شده با پوست انارمریم غیبی پوردکتریاستاد مشاور۱۳ شهریور ۱۴۰۱
۶مقایسه عملکرد شبکه عصبی با برخی توابع ریاضی در پیش بینی منحنی شیردهی گاوهای هلشتاین ایرانمهتاب عزیزیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۵ مهر ۱۴۰۰
۷ارزیابی ارزش غذایی کنجاله کنجد و تاثیر استفاده از آن بر عملکرد، فراسنجه های خونی، شکمبه ای و فعالیت آنتی اکسیدانی در بزهای شیرده و بره های پرواریسهیلا شبخوان شوکت آباددکتریاستاد راهنما۲۲ مرداد ۱۳۹۹
۸اثر ادرار شتر شیرده بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی خون در موش های چاق شده با جیره پر چربنسرین برزگانیکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۱ بهمن ۱۳۹۷
۹اثر ملاس و پساب تقطیری تغلیظ شده ملاس بر ارزش غذایی و خصوصیات کیفی سورگوم سیلو شدهآرزو عباسیکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۸ آذر ۱۳۹۷
۱۰تاثیر برگ درخت عناب بر عملکرد، خصوصیات هضمی و تخمیری بره های نر پرواری بلوچیحسین حسن پورتقی آبادکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۶ شهریور ۱۳۹۷
۱۱کاربرد آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و ورمی واش بر خصوصیات لاشه، فراسنجه های خونی، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتیمرتضی خنداندل خراسانیکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۴ شهریور ۱۳۹۷
۱۲بررسی ارزش خوراکی، تجزیه پذیری شکمبه ای برگ درخت کاج و اثر آن بر فراسنجه های تخمیر میکروبی شکمبه به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهیفرشید صفاجوکارشناسی ارشداستاد راهنما۳۰ دی ۱۳۹۶
۱۳تعیین ارزش تغذیه ای بنه و اثر آن بر عملکرد، برخی فرتسنجه های متابولیکی و فیزیولوژیکی بزهای شیریفاطمه گنجیدکتریاستاد راهنما۳۰ دی ۱۳۹۶
۱۴اثر عصاره گیاه خرفه بر عملکرد، فراسنجه های بیوشیمیایی خون و وضعیت ضد اکسیدانی جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرماییمهدی کاظمی شورغینکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۳ دی ۱۳۹۶
۱۵تعیین و مقایسه میزان برخی عناصر موجود در گیاهان مرتعی Cramb kotschyana , Isatis minima در مراتع محدوده بیرجندسمیرا یحیی آبادیکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۴ دی ۱۳۹۶
۱۶تعیین ترکیبات شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و هضمی گیاه خرفه در مراحل مختلف رشد با استفاده از روشهای برون تنیمرجانه محمدزادهکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۶ شهریور ۱۳۹۶
۱۷ارزیابی اثر سازه های مختلف بر وقوع تعادل منفی انرژی در گاوهای شیری ایران با استفاده از یک مدل تعمیم یافته لجستیکمرتضی نامجوکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۲ شهریور ۱۳۹۶
۱۸اثرات تغذیه سیلاژ سورگوم و ذرت علوفه ای بر فراسنجه های تخمیری تولید و ترکیبات شیر و قابلیت هضم مواد مغذی در گاوهای شیرده براون سوئیسحمید اسکندریکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۸ تیر ۱۳۹۶
۱۹بررسی ارزش غذایی و ویژگی های میکروبی ورمی کمپوست حاصل از کود گاوی با سطوح مختلف تراکم گرم در بسترسحرسادات حسینیکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۷ مهر ۱۳۹۵
۲۰تعیین ارزش غذایی میوه و هسته خرما و تاثیر استفاده از آن بر عملکرد فراسنجه های خونی، شکمبه ای و فعالیت آنتی اکسیدانی در بزهای شیرده ساننمحمد شریفیدکتریاستاد راهنما۲۸ شهریور ۱۳۹۵