۱ | بررسی کارایی ترکیبات محرک رشد جایگزین انتی بیوتیک بر عملکرد قابلیت هضم مواد غذایی بر جوجه های گوشتی | حجت ضیائی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۱۱ آذر ۱۳۸۶ |
۲ | استفاده از سطوح مختلف گندم در جیره پرواری بره های نژاد بلوچی | فاطمه گنجی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۱۱ بهمن ۱۳۸۸ |
۳ | تاثیر شکل فیزیکی جیره های کاملا مخلوط (TMRs) بر عملکرد و رفتارهای تغذیه ای در گاوهای شیرده | مهری حاجی شمسائی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۱۴ شهریور ۱۳۸۹ |
۴ | آنالیز فنوتیپی و ژنتیکی وزن از شیرگیری گوسفند نژاد بلوچی ایستگاه اصلاح نژاد عباس آباد مشهد | قاسم متقی نیا | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ |
۵ | تاثیر استفاده از موننسین همراه با منابع مختلف کربوهیدرات بر عملکرد پروار گوساله های نر نژاد براوان سوئیس | مهدی عدالتی نسب | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۰۸ خرداد ۱۳۹۰ |
۶ | ارزیابی ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران برای صفت پروتئین با استفاده از مدل های روز آزمون با تابعیت ثابت و تصادفی | مهدی جعفری تربقان | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۹ خرداد ۱۳۹۰ |
۷ | آنالیز ژنتیکی رکوردهای روز آزمون شیر در نوبت های مختلف دوشش گاوهای هلشتاین گاوداری های صنعتی خراسان رضوی با استفاده از مدل روز آزمون | محسن احمدی شاهرخت | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ |
۸ | تاثیر سطوح مختلف سبوس گندم به همراه یا بدون آنزیم بر عملکرد رشد، صفات لاشه و برخی متابولیتهای خون در جوجه های گوشتی | سمیه دیمه | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۰۹ مهر ۱۳۹۰ |
۹ | بررسی ارزش غذایی گیاه شور بیابانی در مراحل مختلف رشد با استفاده از روش کیسه های نایلونی | سمیه صیفی نوقابی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۱۳ مهر ۱۳۹۰ |
۱۰ | تعیین ارزش غذایی برگ عناب و استفاده از آن در تغذیه بزهای آمیخته خراسان جنوبی | محمدرضا تهرانی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۱۳ مهر ۱۳۹۰ |
۱۱ | اثرات تعداد وعده های خوراک دهی بر رفتارهای تغذیه ای،تولید و ترکیبات شیر گاوهای شیری براون سوئیس | محمدحسن حیدرزاده قرقوزار | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۱۷ مهر ۱۳۹۰ |
۱۲ | تاثیر فرایندهای حرارتی (تف دادن) و (اکسترود کردن) بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای-روده ای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا | حامد خوردوی خراسانی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۱۷ مهر ۱۳۹۰ |
۱۳ | بررسی ارزش غذایی گیاه تاغ و عمل آوری با سود و آهک در مراحل مختلف رشد با استفاده از روش کیسه های نایلونی | ام البنین غفوری قطب اباد | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۱۸ دی ۱۳۹۰ |
۱۴ | بررسی اثر تراکم و نسبتهای کاشت بر عملکرد کمی و کیفی دانه و علوفه در کشت مخلوط جو و خلر | ستایش خردمند | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۴ اسفند ۱۳۹۰ |
۱۵ | تعیین ارزش خوراکی سبوس های مختلف گندم با استفاده از روش تولید گاز | زینب نقش بندی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۲ اسفند ۱۳۹۰ |
۱۶ | اثر استفاده از سبوس گندم با یا بدون آنزیم بر عملکرد تولیدی و برخی صفات کیفی تخم مرغ در مرغان تخمگذار | محسن افتاده | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۹ شهریور ۱۳۹۱ |
۱۷ | - | محمد امین زاده | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۱۲ مهر ۱۳۹۱ |
۱۸ | تعیین ترکیبات ضد تغذیه ای و ارزش غذایی علوفه ی تازه و سیلو شده ی سورگوم... | ولی محمد شعبان | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ |
۱۹ | اثر اسیدهای آلی بر خصوصیات دستگاه گوارش مورفولوژی روده باریک و ابقا مواد معدنی پلاسما در جوجه های گوشتی | زهرا تهامی | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۱۹ تیر ۱۳۹۲ |
۲۰ | تعیین ارزش غذایی گیاه دانه شور و عمل آوری آن با سود سوزآور | یداله قیصری | کارشناسی ارشد | استاد مشاور | | ۲۴ شهریور ۱۳۹۲ |