پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۴۷ مورد.
#عنواننام نویسنده (دانشجو)مقطع تحصیلیسمت استاد در پایان‌نامهمحل دفاعتاریخ دفاع
  
۱بررسی کارایی ترکیبات محرک رشد جایگزین انتی بیوتیک بر عملکرد قابلیت هضم مواد غذایی بر جوجه های گوشتیحجت ضیائیکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۱ آذر ۱۳۸۶
۲استفاده از سطوح مختلف گندم در جیره پرواری بره های نژاد بلوچیفاطمه گنجیکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۱ بهمن ۱۳۸۸
۳تاثیر شکل فیزیکی جیره های کاملا مخلوط (TMRs) بر عملکرد و رفتارهای تغذیه ای در گاوهای شیردهمهری حاجی شمسائیکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۴ شهریور ۱۳۸۹
۴آنالیز فنوتیپی و ژنتیکی وزن از شیرگیری گوسفند نژاد بلوچی ایستگاه اصلاح نژاد عباس آباد مشهدقاسم متقی نیاکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۰ بهمن ۱۳۸۹
۵تاثیر استفاده از موننسین همراه با منابع مختلف کربوهیدرات بر عملکرد پروار گوساله های نر نژاد براوان سوئیسمهدی عدالتی نسبکارشناسی ارشداستاد راهنما۰۸ خرداد ۱۳۹۰
۶ارزیابی ژنتیکی گاوهای هلشتاین ایران برای صفت پروتئین با استفاده از مدل های روز آزمون با تابعیت ثابت و تصادفیمهدی جعفری تربقانکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۹ خرداد ۱۳۹۰
۷آنالیز ژنتیکی رکوردهای روز آزمون شیر در نوبت های مختلف دوشش گاوهای هلشتاین گاوداری های صنعتی خراسان رضوی با استفاده از مدل روز آزمونمحسن احمدی شاهرختکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۰ شهریور ۱۳۹۰
۸تاثیر سطوح مختلف سبوس گندم به همراه یا بدون آنزیم بر عملکرد رشد، صفات لاشه و برخی متابولیتهای خون در جوجه های گوشتیسمیه دیمهکارشناسی ارشداستاد مشاور۰۹ مهر ۱۳۹۰
۹بررسی ارزش غذایی گیاه شور بیابانی در مراحل مختلف رشد با استفاده از روش کیسه های نایلونیسمیه صیفی نوقابیکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۳ مهر ۱۳۹۰
۱۰تعیین ارزش غذایی برگ عناب و استفاده از آن در تغذیه بزهای آمیخته خراسان جنوبیمحمدرضا تهرانیکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۳ مهر ۱۳۹۰
۱۱اثرات تعداد وعده های خوراک دهی بر رفتارهای تغذیه ای،تولید و ترکیبات شیر گاوهای شیری براون سوئیسمحمدحسن حیدرزاده قرقوزارکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۷ مهر ۱۳۹۰
۱۲تاثیر فرایندهای حرارتی (تف دادن) و (اکسترود کردن) بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای-روده ای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویاحامد خوردوی خراسانیکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۷ مهر ۱۳۹۰
۱۳بررسی ارزش غذایی گیاه تاغ و عمل آوری با سود و آهک در مراحل مختلف رشد با استفاده از روش کیسه های نایلونیام البنین غفوری قطب ابادکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۸ دی ۱۳۹۰
۱۴بررسی اثر تراکم و نسبتهای کاشت بر عملکرد کمی و کیفی دانه و علوفه در کشت مخلوط جو و خلرستایش خردمندکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۴ اسفند ۱۳۹۰
۱۵تعیین ارزش خوراکی سبوس های مختلف گندم با استفاده از روش تولید گاززینب نقش بندیکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۲ اسفند ۱۳۹۰
۱۶اثر استفاده از سبوس گندم با یا بدون آنزیم بر عملکرد تولیدی و برخی صفات کیفی تخم مرغ در مرغان تخمگذارمحسن افتادهکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۹ شهریور ۱۳۹۱
۱۷-محمد امین زادهکارشناسی ارشداستاد راهنما۱۲ مهر ۱۳۹۱
۱۸تعیین ترکیبات ضد تغذیه ای و ارزش غذایی علوفه ی تازه و سیلو شده ی سورگوم...ولی محمد شعبانکارشناسی ارشداستاد راهنما۲۸ خرداد ۱۳۹۲
۱۹اثر اسیدهای آلی بر خصوصیات دستگاه گوارش مورفولوژی روده باریک و ابقا مواد معدنی پلاسما در جوجه های گوشتیزهرا تهامیکارشناسی ارشداستاد مشاور۱۹ تیر ۱۳۹۲
۲۰تعیین ارزش غذایی گیاه دانه شور و عمل آوری آن با سود سوزآوریداله قیصریکارشناسی ارشداستاد مشاور۲۴ شهریور ۱۳۹۲