مقالات در همایش ها
# | عنوان مقاله | نویسندگان | همایش | تاریخ برگزاری همایش |
---|---|---|---|---|
۱ | بررسی تأثیر استفاده از سطوح مختلف بیوچار معدنی بر برخی از پارامترهای بیومتریک گوساله های از شیرگرفته هلشتاین | حسین نعیمی پوریونسی,سارا سعیدی گراغانی,مسلم باشتنی,پیروز شاکری,علی خطیبی بردسیری | ششمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان | 2022-10-19 |
۲ | تأثیر تغذیه سطوح مختلف بیوچار معدنی بر برخی از پارامترهای بیومتریک گوساله¬های شیرخوار هلشتاین | حسین نعیمی پوریونسی,سارا سعیدی گراغانی,مسلم باشتنی,پیروز شاکری,علی خطیبی بردسیری | ششمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان | 2022-10-19 |
۳ | مقایسه پیش بینی منحنی درصد چربی شیر گاوهای شیری ایران با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و برخی توابع ریاضی | سید همایون فرهنگ فر,حسین نعیمی پوریونسی,مهتاب عزیزی,مسلم باشتنی | ششمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان | 2022-10-19 |
۴ | مقایسه شبکه مصنوعی با برخی توابع ریاضی در پیش بینی منحنی شیردهی گاوهای هلشتاین ایران | حسین نعیمی پوریونسی,مهتاب عزیزی,سید همایون فرهنگ فر,مسلم باشتنی | نهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی علوم دامی ایران | 2021-09-15 |
۵ | بررسی اثر روغنهای بنه و زیتون بر ترکیب اسیدهای چرب شیر بزهای سانن | سیداحسان غیاثی,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,حسین نعیمی پوریونسی | نهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی علوم دامی ایران | 2021-09-15 |
۶ | تاثیر اسانس گیاهان آویشن، بومادران، سیر و کاکوتی بر عملکرد جوجه های گوشتی | سیدمحمد حسینی,سید حسن حسینیان بیلندی,محسن مجتهدی,مسلم باشتنی,یدالله قیصری | اولین همایش ملی افزودنی های خوراک دام و طیور | 2021-06-09 |
۷ | اثر تغذیه روغن های بنه و زیتون بر وضعیت آنتی اکسیدانی خون بزهای شیرده سانن | سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی | اولین همایش ملی افزودنی های خوراک دام و طیور | 2021-06-09 |
۸ | تعیین و مقایسه ترکیبات شیمیایی بخشهای مختلف میوه خربزه و طالبی به عنوان محصول فرعی در تغذیه دام | سیداحسان غیاثی,حامد ایران خواه,مسلم باشتنی,مسعود دیدارخواه | اولین همایش ملی یافته های پژوهشی علوم دامی | 2021-04-13 |
۹ | پیش بینی منحنی شیردهی گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از شبکه عصبی | سید همایون فرهنگ فر,مهتاب عزیزی,حسین نعیمی پوریونسی,مسلم باشتنی | اولین همایش ملی یافته های پژوهشی علوم دامی | 2021-04-13 |
۱۰ | بررسی فراسنجه های تولید گاز در میوه | سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی,سیدمرتضی وقارسیدین | پنجمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان | 2019-10-16 |
۱۱ | تعیین ترکیب شیمیایی و ترکیبات فنلی علوفه کینوآ | سید همایون فرهنگ فر,نوید قوی پنجه,محمدحسن فتحی نسری,مسلم باشتنی | پنجمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان | 2019-10-16 |
۱۲ | مقایسه ارزش غذایی علوفه کینوا با یونجه خشک | سید همایون فرهنگ فر,نوید قوی پنجه,محمدحسن فتحی نسری,مسلم باشتنی | پنجمین کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان | 2019-10-16 |
۱۳ | تاثیر تغذیه ی سطوح مختلف دانه بادام وحشی بر قابلیت هضم ظاهری خوراک در بزهای شیرده | معصومه تکلوزاده,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,دادور پوریا | هشتمین کنگره علوم دامی ایران | 2018-08-28 |
۱۴ | تاثیر تغذیه ی سطوح مختلف دانه بادام وحشی بر ترکیب شیر و فعالیت آنتی اکسیدانی آن در بزهای شیرده | معصومه تکلوزاده,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,دادور پوریا | هشتمین کنگره علوم دامی ایران | 2018-08-28 |
۱۵ | بررسی ترکیب شیمیایی و برخی خصوصیات کیفی سورگوم سیلو شده با افزودنی ملاس و پساب ملاس | آرزو عباسی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر | هشتمین کنگره علوم دامی ایران | 2018-08-28 |
۱۶ | اثر تغذیه روغن های بنه و زیتون بر برخی از فراسنجه های خونی بزهای شیرده سانن | فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی | هشتمین کنگره علوم دامی ایران | 2018-08-28 |
۱۷ | اثر افزودن پوسته برنج بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی | سید جواد حسینی واشان,امیر سالاری نیا,افضلی نظر,مسلم باشتنی | دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی | 2018-04-11 |
۱۸ | اثر استفاده از سطوح مختلف میوه بنه بر فراسنجه های تخمیر شکمبه ای بزهای شیرده سانن | فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی | دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی | 2018-04-11 |
۱۹ | تاثیر عمل آوری با اوره بر تجزیه پذیری پروتئین خام گیاه مرتعی مستار با استفاده از روش کیسه نایلونی | ملیحه ابراهیم زاده,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,شعله قلاسی مود,فاطمه گنجی | دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی | 2018-04-11 |
۲۰ | اثر استفاده از سطوح مختلف میوه بنه بر فعالیت آنتی اکسیدانی بزهای شیرده سانن | فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی | دومین همایش ملی پژوهش های نوین در علوم دامی | 2018-04-11 |
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۱۱۰ مورد.