۱ | تأثیر استفاده از بیوچار معدنی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه های گوساله های شیرخوار هلشتاین | حسین نعیمی پوریونسی,سارا سعیدی گراغانی,مسلم باشتنی,پیروز شاکری | نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی) | 2024 |
۲ | تأثیر تغذیه بیوچار معدنی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه های خونی و تخمیری گوساله های از شیرگرفته هلشتاین | حسین نعیمی پوریونسی,سارا سعیدی گراغانی,مسلم باشتنی,پیروز شاکری | پژوهش در نشخوارکنندگان | 2023 |
۳ | مقایسه عملکرد شبکه عصبی بیزی با برخی توابع ریاضی در پیش بینی منحنی شیردهی گاوهای شیری ایران | سید همایون فرهنگ فر,مهتاب عزیزی,حسین نعیمی پوریونسی,مسلم باشتنی | نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی) | 2024 |
۴ | Effect of grape by-products inclusion on ruminal fermentation, blood metabolites, and milk fatty acid composition in lactating Saanen goats | Seyyed Homayoun Farhangfar | Iranian Journal of Applied Animal Science | 2023 |
۵ | اثر دوره ی رشد بر ارزش غذایی دو گونه مرتعی بیلهر( Dorema aucheri Boss.) و کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff ) در مراتع ییلاقی دیشموک )استان کهگیلویه و بویراحمد( | محمد ساغری,خدیجه کرمی بی زلیخائی,مسلم باشتنی,ذبیح الله محمدی | پژوهش های آبخیزداری | 2014 |
۶ | Tannase-producing bacteria isolated from the rumen of Fallow deer (Dama dama): Livestock potential feed additives | S.Ehsan Ghiasi,Hossein Motamedi | زیست شناسی میکروارگانیسم ها | 2023 |
۷ | اثر سطوح مختلف سرخارگل بر عملکرد، مصرف خوراک، متابولیت های خونی و پارامترهای سیستم ایمنی گوساله های شیری | سید همایون فرهنگ فر,رضا گنجوی,مسلم باشتنی,عباسعلی ناصریان,هادی سریر | پژوهش های علوم دامی | 2022 |
۸ | تعیین ترکیب شیمیایی و برآورد ارزش غذایی بقایای زراعی کینوا با استفاده از روش های کیسه های نایلونی و تولید گاز | سید همایون فرهنگ فر,نوید قوی پنجه,محمدحسن فتحی نسری,مسلم باشتنی | تولیدات دامی | 2021 |
۹ | جایگزینی بخشی از یونجه جیره با برگ درخت عناب و تأثیر آن بر قابلیت هضم، برخی پارامترهای خونی و تخمیری شکمبهای در برههای نر بلوچی | مسلم باشتنی,حسین حسن پور تقی آباد,محمد رضا اصغری | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2021 |
۱۰ | اثر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی در بره های پرواری | سید همایون فرهنگ فر,سهیلا شبخوان شوکت آباد,مسلم باشتنی | پژوهش های علوم دامی | 2021 |
۱۱ | بررسی و مقایسه ارزش تغذیه ای، فعالیت آنتی اکسیدانی و فراسنجه های هضم برون تنی دانه و کنجاله پسته کوهی | سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی | پژوهش های تولیدات دامی | 2021 |
۱۲ | اثر عصاره گیاه خرفه بر عملکرد رشد، شاخصهای بیوشیمیایی خون، پاسخ ایمنی و ریخت شناسی ژژنوم جوجه گوشتی در شرایط تنش گرمایی | سید جواد حسینی واشان,مهدی کاظمی شورغین,مسلم باشتنی,محسن مجتهدی | نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی) | 2021 |
۱۳ | تأثیر کنجاله کنجد بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و قابلیت هضم در بره های نژاد بلوچی | سید همایون فرهنگ فر,سهیلا شبخوان شوکت آباد,مسلم باشتنی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2020 |
۱۴ | ارزیابی شاخص تولید، راندمان انرژی و پروتئین، شاخصهای بیوشیمیایی خون و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح و اندازه ذرات مختلف پلیساکاریدهای نامحلول پوسته برنج و پوسته یولاف | سید جواد حسینی واشان,امیر سالاری نیا,افضلی نظر,مسلم باشتنی | تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک | 2019 |
۱۵ | تعیین خصوصیات آنتی اکسیدانی، ارزش غذایی و قابلیت هضم شکمبه ای - روده ای برگ بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه های نایلونی | سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی | پژوهشهای علوم دامی ایران | 2019 |
۱۶ | ر سطح و اندازه ذرات پلی ساکاریدهای نامحلول پوسته برنج و پوسته یولاف جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی | سید جواد حسینی واشان,امیر سالاری نیا,افضلی نظر,مسلم باشتنی | تولیدات دامی | 2019 |
۱۷ | اثرات تعداد وعده های خوراک دهی بر رفتارهای تغذیه ای، تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری براون سوئیس | سید همایون فرهنگ فر,محمدحسن حیدرزاده قرقوزار,مسلم باشتنی,علیرضا فروغی,فاطمه گنجی | پژوهش های علوم دامی | 2019 |
۱۸ | برآورد پارامترهای ژنتیکی برای صفت نسبت چربی به پروتئین شیر در گاوهای شیری ایران | سید همایون فرهنگ فر,مسلم باشتنی,محمد پناه مهشید,اقبال علیرضا | اصلاح و به نژادی دام | 2018 |
۱۹ | بررسی اثرات استفاده از افزودنی پروبیوتیک و پری بیوتیک در شیر بر شاخص های عملکردی و قابلیت هضم مواد مغذی در گوساله های هلشتاین | مسعود دیدارخواه,مسلم باشتنی | پژوهش های تولیدات دامی | 2018 |
۲۰ | تاثیر فرآیند پلت بر ترکیب شیمیایی، بخش های نیتروژن دار و خصوصیات تجزیه پذیری کنسانتره تجاری با استفاده از دو روش برون تنی | سید همایون فرهنگ فر,مسلم باشتنی,فاطمه گنجی | پژوهش های علوم دامی | 2018 |