مقالات در نشریات
- ۱. حمیدرضا فلاحی,محمد حسین امینی فرد,علی خاکساری مقدم,حسن بیات،اثر کاربرد سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر محتوای رنگدانههای فتوسنتزی برگ و برخی مواد مؤثره کلالة زعفران (Crocus sativus L.)،پژوهش های زعفران،مجلد ۲،شماره ۱۱،شماره صفحات ۲۹۷-۳۱۳،۲۰۲۴،isc.
- ۲. فرهاد آذرمی آتاجان,محمدعلی احمدی,سعید دقیقی,حسن بیات،تأثیر محلولپاشی کلرید کلسیم و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه عناب (Ziziphus jujuba Mill)،علوم باغبانی،مجلد ۳،شماره ۳۷،شماره صفحات ۷۶۹-۷۸۶،۲۰۲۳،isc.
- 3. zohre birjandi,Razieh Niazmand,Hasan Bayat,Potential of cold plasma pretreatment for preserving biochemical attributes and ensuring the microbiological safety of saffron stigma,Food Science and Nutrition,Vol. 10,No. 12,pp. 7417-7427,2024,ISI،JCR،Scopus.
- 4. Hassan Bayat,Maryam Davoodi,Salinity tolerance of five ornamental species from the Asteraceae family in seed germination and early seedling growth stages,JOURNAL OF HORTICULTURE AND POSTHARVEST RESEARCH,Vol. 1,No. 7,pp. 31-44,2024,isc،Scopus.
- 5. Hasan Bayat,Mohmmad Hossein Aminifard,Farhad Azarmi ,& Atajan,Effects of Foliar Application of Selenium and Nano- Selenium on Growth, Flowering, and Antioxidant Activity of Pot Marigold (Calendula officinalis L.) Under Salinity Stress Conditions,Communications in Soil Science and Plant Analysis,Vol. 20,No. 53,pp. 2749-2765,2022,JCR،Scopus.
- ۶. محمد حسین امینی فرد,سجاد ندافان,حسن بیات,مهدی جهانی،بررسی تأثیر کود مرغی و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد گیاه شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.)،بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology،مجلد ۴،شماره ۱۶،شماره صفحات ۵۸۷-۶۰۴،۲۰۲۵،isc.
- ۷. محمد حسین امینی فرد,علی خاکساری مقدم,حسن بیات,حمیدرضا فلاحی،بررسی تأثیر سطوح مختلف کود گوسفندی و گوگرد بر رشد رویشی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.)،پژوهش های زعفران،مجلد ۲،شماره ۱۲،شماره صفحات ۲۵۶-۲۷۴،۲۰۲۵،isc.
- ۸. زهره بیرجندی طرقی,فرید مرادی نژاد,راضیه نیازمند,حسن بیات،تأثیر بسته بندی فعال و خلاء بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی کلاله خشک زعفران (Crocus sativus L.)،زراعت و فناوری زعفران،مجلد ۴،شماره ۱۱،شماره صفحات ۴۱۳-۴۳۰،۲۰۲۴،isc.
- ۹. محمد حسین امینی فرد,علی خاکساری مقدم,حسن بیات,حمیدرضا فلاحی،بررسی تأثیر سولفات پتاسیم و عصاره جلبک دریایی بر رشد رویشی و عملکرد زعفران،پژوهش های زعفران،مجلد ۲،شماره ۱۱،شماره صفحات ۲۶۸-۲۷۵،۲۰۲۳،isc.
- ۱۰. حسن بیات,مرتضی علیرضایی نقندر,محمد حسین امینی فرد،تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندام های مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.)،نوآوری در علوم و فناوری غذایی،مجلد ۴،شماره ۱۳،شماره صفحات ۱-۱۱،۲۰۲۱،isc.
- ۱۱. حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد،تأثیر تنش های خشکی و شوری بر برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل نرگس (Narsicuss tazetta L)،علوم باغبانی ایران،مجلد ۱،شماره ۵۱،شماره صفحات ۸۰-۹۰،۲۰۲۰،isc.
- ۱۲. حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,علی رحیمی،اثر دگرآسیبی عصاره آبی نرگس شیراز (Narcissus tazetta L.) بر ویژگیهای جوانهزنی بذر و رشد علفهای هرز تاج خروس (Amaranthus retroflexus L.) و خرفه (Portulaca oleracea L.)،فناوری تولیدات گیاهی،مجلد ۱،شماره ۲۰،شماره صفحات ۶۳-۷۵،۲۰۲۰،isc.
- ۱۳. محمد حسین امینی فرد,مژگان غلامی بمرود,حسن بیات,فرید مرادی نژاد،تأثیر کاربرد کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ویژگیهای فیزیولوژیکی، رشدی و عملکرد (Coriandrum sativum L.) گشنیز،بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology،مجلد ۳،شماره ۱۲،شماره صفحات ۳۷۳-۳۸۸،۲۰۲۰،isc.
- ۱۴. محمد حسین امینی فرد,حسن بیات،بررسی خصوصیات جوانهزنی بذر فلفل شیرین (Capsicum annuum) تحت تیمار شوری و خشکی،پژوهش های بذر ایران،مجلد ۲،شماره ۶،شماره صفحات ۱۳۷-۱۴۹،۲۰۲۰،isc.
- ۱۵. حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد,فرید مرادی نژاد،اثر تنش¬های خشکی و شوری بر کیفیت گل، تغییرات بیوشیمیایی و غلظت یون¬ها در گل نرگس شهلا (Narcissus tazzeta cv. ‘Shahla’)،پژوهش های تولید گیاهی،مجلد ۱،شماره ۲۷،شماره صفحات ۲۰۷-۲۲۱،۲۰۲۰،isc.
- ۱۶. حسن بیات,علی ناصری مقدم,محمد حسین امینی فرد،تأثیر دگرآسیبی عصاره نرگس (Narcissus tazetta L.) برخصوصیات جوانهزنی، رشدی و فیزیولوژیک اگروپیرون (Agropyron repens) و یولاف وحشی (Avena fatua)،علوم و تحقیقات بذر ایران،مجلد ۴،شماره ۶،شماره صفحات ۴۵۷-۴۶۹،۲۰۲۰،isc.
- ۱۷. محمد حسین امینی فرد,مژگان غلامی بمرود,حسن بیات,فرید مرادی نژاد،بررسی تاثیر کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ترکیبات فنلی ، فلاونوئیدی، فعالیت آنتی اکسیدانی و رنگیزه های فتوسنتزی گیاه دارویی (.Coriandrum sativum L)،اکو فیتو شیمی گیاهان دارویی،مجلد ۱،شماره ۲۵،شماره صفحات ۲۵-۳۹،۲۰۱۹،isc.
- ۱۸. محمد حسین امینی فرد,راحله دهقان تنها,الهام مهدیان,حسن بیات,رضا کاراژیان،بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ،نوآوری در علوم و فناوری غذایی،مجلد ۱،شماره ۱۱،شماره صفحات ۸۵-۹۵،۲۰۱۹،isc.
- ۱۹. حسن بیات,محمد حسین امینی فرد,مرتضی علیرضایی نقندر،تأثیر کودهای شیمیایی نیتروژن، فسفر و پتاسیم بر برخی خصوصیات رویشی، زینتی و عملکرد بنه در گونه وحشی گل حسرت (Colchicum kotschyi Bioss)،علوم باغبانی ایران،مجلد ۴،شماره ۴۹،شماره صفحات ۹۳۹-۹۴۷،۲۰۱۹،isc.
- ۲۰. حسن بیات,مرتضی علیرضایی نقندر،تأثیر گلیسرول و سالیسیلیک اسید بر تحمل به تنش یخزدگی گل اطلسی ایرانی (.Petunia hybrida L)،تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی،مجلد ۳،شماره ۹،شماره صفحات ۱۲۵-۱۳۵،۲۰۱۹،isc.
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۴۸ مورد.