مقالات در نشریات
- ۱. سیداحسان غیاثی,حسن رضا چوپانی,سید جواد حسینی واشان,محسن مجتهدی،تأثیر سطوح مختلف پلت چسبان و ضایعات کشتارگاهی طیور بر عملکرد، کیفیت لاشه و فراسنجههای سرمی جوجه های گوشتی،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد ۴،شماره ۱۴،شماره صفحات ۵۴۹-۵۶۳،۲۰۲۳،isc.
- 2. Seyyed Homayoun Farhangfar,S.Ehsan Ghiasi,Non-thermal technologies for broiler litter processing: microbial safety, chemical composition, nutritional value, and fermentation parameters in vitro,Veterinary Medicine and Science,Vol. 4,No. 10,pp. 1-11,2024,ISI،JCR،Scopus.
- 3. Seyyed Homayoun Farhangfar,S.Ehsan Ghiasi,Non-thermal technologies for broiler litter processing: microbial safety, chemical composition, nutritional value, and fermentation parameters in vitro,Veterinary Medicine and Science,Vol. 4,No. 10,pp. 1-11,2024,ISI،JCR،Scopus.
- ۴. سیداحسان غیاثی,یاسر فیض داربرآبادی,محسن مجتهدی,رسول کدخدایی،تأثیر مکمل آلی روی و مس پایدار شده در شکمبه بر فراسنجه¬های تولید گاز، عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی بره های پرواری،علوم دامی ایران،شماره صفحات ۱-۱۷،۲۰۲۴،isc.
- 5. S.Ehsan Ghiasi,معتمدی,Screeningthe Rumen of Balochi Camel (Camelus dromedarius) and Cashmere Goat (Capra hircus) to Isolate Enzyme-ProducingBacteria as Potential Additives for Animal Feed,Indian journal of Microbiology,Vol. 2,No. 64,pp. 572-582,2024,JCR،Scopus.
- 6. S.Ehsan Ghiasi,Hossein Motamedi,Tannase-producing bacteria isolated from the rumen of Fallow deer (Dama dama): Livestock potential feed additives,زیست شناسی میکروارگانیسم ها,Vol. 48,No. 12,pp. 27-40,2023,isc.
- 7. S.Ehsan Ghiasi,Ramin,Effects of wheat bran replacement with pomegranate seed pulp on rumen fermentation, gas production, methanogen and protozoa populations of camel and goat rumen using competitive PCR technique: An in vitro study,Veterinary Medicine and Science,Vol. 11,No. 1,pp. 1-11,2023,ISI،JCR،Scopus.
- ۸. سید همایون فرهنگ فر,ستاره عابدی,سید جواد حسینی واشان,سیداحسان غیاثی،ارزیابی اثر عصاره پوست انار بر عملکرد رشد، ریخت شناسی روده و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی،نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)،مجلد ۱۳۴،شماره ۳۵،شماره صفحات ۱۱۵-۱۳۰،۲۰۲۲،isc.
- ۹. سیداحسان غیاثی,سید جواد حسینی واشان,محسن مجتهدی,فاطمه سادات ثالثی،اثرات استروژنیک تفاله هسته انار بر فراسنجههای خونی و آنتی اکسیدانی بزهای ماده سانن،پژوهش در نشخوارکنندگان،مجلد ۲،شماره ۹،شماره صفحات ۷۳-۹۲،۲۰۲۱،isc.
- ۱۰. سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی،بررسی و مقایسه ارزش تغذیه ای، فعالیت آنتی اکسیدانی و فراسنجه های هضم برون تنی دانه و کنجاله پسته کوهی،پژوهش های تولیدات دامی،مجلد ۳۲،شماره ۱۲،شماره صفحات ۶۱-۷۱،۲۰۲۱،isc.
- ۱۱. سید جواد حسینی واشان,عاطفه نوکندی,سیداحسان غیاثی,حسین نعیمی پوریونسی،ارزیابی عملکرد رشد، شاخصهای خونی، پاسخ ایمنی، گوارشپذیری مواد مغذی و ریختشناسی روده جوجه گوشتی تغذیهشده با دانه فرآوریشده کینوا (Chenopodium quinoa Willd)،علوم دامی ایران،مجلد ۴،شماره ۵۱،شماره صفحات ۲۸۵-۲۹۷،۲۰۲۱،isc.
- ۱۲. سید جواد حسینی واشان,هادی یوسفی,سیداحسان غیاثی,محمد حسن نمایی،اثر عصاره آبی پوست سبز دو رقم پسته بر عملکرد، شاخص¬های خونی و جمعیت میکروبی روده جوجه گوشتی چالش یافته با استافیلوکوکوس اورئوس.،تحقیقات دامپزشکی،مجلد ۴،شماره ۷۵،شماره صفحات ۴۱۸-۴۳۰،۲۰۲۱،isc،Scopus.
- ۱۳. محسن مجتهدی,سیدمرتضی وقارسیدین,محمدحسن فتحی نسری,سیداحسان غیاثی،تعیین ظرفیت بافری برخی ترکیبات آلکالایزری و بافری معدنی بومی و تأثیر آن ها بر فراسنجه های تخمیر و هضم شکمبه ای در شرایط برون تنی،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد ۴،شماره ۱۱،شماره صفحات ۱-۱۲،۲۰۲۰،isc.
- ۱۴. سید جواد حسینی واشان,تکتم وفائی فرد,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی،اثر تفاله هسته انار با آنزیم و فرآوری آن با اوره بر عملکرد، فراسنجه¬های بیوشیمیایی خون و ایمنی جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی،تحقیقات تولیدات دامی،مجلد ۱،شماره ۹،شماره صفحات ۸۹-۹۹،۲۰۲۰،isc.
- ۱۵. سیداحسان غیاثی,یاسر فیض داربرآبادی,محمدباقر منتظرتربتی،اثر منبع کاتیونی و DCAD جیره گاو شیری بر فراسنجه¬های تخمیر شکمبه در شرایط برون تنی،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد ۲،شماره ۱۲،شماره صفحات ۰-۰،۲۰۲۰،isc.
- ۱۶. سیداحسان غیاثی,یاسر فیض داربرآبادی,محمدباقر منتظرتربتی،اثر منبع کاتیونی و اختلاف آنیون - کاتیون جیره گاو شیری در اوایل شیردهی بر قابلیت هضم شکمبهای، تولید گاز متان و جمعیت میکروبی شکمبه به روش واکنش زنجیرهای پلیمراز رقابتی،میکروبیولوژی دامپزشکی،مجلد ۲،شماره ۱۵،شماره صفحات ۷۳-۹۰،۲۰۲۰،isc.
- ۱۷. سید همایون فرهنگ فر,فاطمه گنجی,مسلم باشتنی,سیداحسان غیاثی،تعیین خصوصیات آنتی اکسیدانی، ارزش غذایی و قابلیت هضم شکمبه ای - روده ای برگ بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه های نایلونی،پژوهشهای علوم دامی ایران،مجلد ۱۰،شماره ۴،شماره صفحات ۴۷۷-۴۸۸،۲۰۱۹،isc.
- ۱۸. سید جواد حسینی واشان,ستاره عابدی,سید همایون فرهنگ فر,سیداحسان غیاثی،اثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخص های خونی، ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا،تحقیقات تولیدات دامی،مجلد ۳،شماره ۸،شماره صفحات ۱۳-۲۴،۲۰۱۹،isc.
- ۱۹. محسن مجتهدی,سیدمرتضی وقارسیدین,محمدحسن فتحی نسری,سیداحسان غیاثی،بررسی تأثیر استفاده از چند مخلوط بافری در جیره بر فراسنجههای تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی،تولیدات دامی،مجلد ۴،شماره ۲۱،شماره صفحات ۴۸۷-۴۹۷،۲۰۱۹،isc.
- ۲۰. سید جواد حسینی واشان,هادی یوسفی,سیداحسان غیاثی,محمد حسن نمائی،ارزیابی عملکرد، فراسنجههای بیوشیمیایی خون و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی تغذیه شده با عصاره آبی پوسته سبز دو رقم پسته کله قوچی و فندقی،پژوهش های تولیدات دامی،مجلد ۲۰،شماره ۹،شماره صفحات ۱۹-۲۶،۲۰۱۸،isc.
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۳۶ مورد.