رزومه


مجید جامی الاحمدی

مجید جامی الاحمدی

استاد

عضو هیئت علمی تمام وقت

دانشکده: کشاورزی

گروه: مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی

مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی

رزومه
مجید جامی الاحمدی

استاد مجید جامی الاحمدی

عضو هیئت علمی تمام وقت
دانشکده: کشاورزی - گروه: مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی مقطع تحصیلی: دکترای تخصصی |

Characterization of bacteria isolated from the saffron (Crocus sativus L.) rhizosphere

نویسندگانMajid Jami Al-Ahmadi,Abbas Mohammadi
نشریهJournal of Horticultural Research
شماره صفحات5-14
شماره سریال2
شماره مجلد25
نوع مقالهFull Paper
تاریخ انتشار2017
رتبه نشریهISI
نوع نشریهچاپی
کشور محل چاپبلژیک
نمایه نشریهISI،Scopus

چکیده مقاله