| 1 | Investigating The Combined Effect of Citric Acid and Bacillus cereus on Phytoextraction of Cadmium by Salsola imbricata | مهدی خیاط,مهدی رمضانی,عسکر مصلح ارانی,حمید سودایی زاده,محسن صادقیان | روابط خاک و گیاه | 2025 |
| 2 | Effects of Shading Nets on Yield, Quality, and Aril Paleness in Pomegranate Cultivars | Mehdi Jahani,Mohammad Hassan Sayyari Zohan,Mehdi Khayyat,Mohammad Reza Mirzaee | Erwerbs-Obstbau | 2025 |
| 3 | Effects of thiobacillus bacteria on physiology and vegetative growth of pomegranate | Farhad Azarmi-Atajan,Mehdi Khayyat | Journal of Plant Nutrition | 2024 |
| 4 | اثر کلریدکلسیم و بستهبندی پالستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد | مهدی خیاط,سوسن چمنی اصغری,فرید مرادی نژاد | پژوهش های میوه کاری | 2021 |
| 5 | بررسی تأثیر سطوح مختلف کود کامل NPK و اسید فولویک بر خصوصیات مورفولوژیکی، عملکرد و اجزا عملکرد گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.) | محمد حسین امینی فرد,محبوبه عسکریان داغی,مهدی جهانی,مهدی خیاط | بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology | 2020 |
| 6 | ارزیابی پارامترهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی ریحان (Ocimum basilicum L.) در واکنش به اسید فولویک و کود کامل (NPK) | محمد حسین امینی فرد,محبوبه عسکریان داغی,مهدی خیاط,مهدی جهانی | علوم باغبانی ایران | 2020 |
| 7 | تأثیر محلول پاشی برگی با کلرید کلسیم و نیترات کلسیم در طی رشد و نمو بر ویژگی های کمّی و کیفی گیاه زرشک | محمد حسین امینی فرد,افسانه حسینی,فرید مرادی نژاد,مهدی خیاط | تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران | 2020 |
| 8 | تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب | فرید مرادی نژاد,علی کاظمی,مهدی خیاط,سید همایون فرهنگ فر | پژوهش های میوه کاری | 2019 |
| 9 | Pre-harvest bagging influences sunburn, cracking and quality of pomegranate fruits | فرید مرادی نژاد,فرزانه حامدی سرکمی,مهدی خیاط | JOURNAL OF HORTICULTURE AND POSTHARVEST RESEARCH | 2019 |
| 10 | تأثیر اسید هیومیک و تراکم بنه بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد گل زعفران | محمد حسین امینی فرد,فریده احمدی صنوبری,مهدی خیاط,علیرضا صمدزاده | زراعت و فناوری زعفران | 2018 |
| 11 | اثر پیش تیمار متابی سولفیت سدیم و دمای خشک کردن بر خصوصیات کیفی زرشک بیدانه | فرید مرادی نژاد,مهدی خیاط,فرشته صفی خانی,مهدی جهانی | علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران | 2018 |
| 12 | اثرات محلولپاشی اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر محتوای کلروفیل، نشت الکترولیت و رشد پیازهای دختری زعفران | حمیدرضا فلاحی,مانی جباری,مهدی خیاط,علیرضا صمدزاده | پژوهش های زعفران | 2018 |
| 13 | اثر پاکت گذاری بر ارزش تغذیه ای، کلسیم، پتاسیم، آهن و کیفیت میوه انار رقم شیشه کب | فرید مرادی نژاد,مهدی خیاط,فرزانه حامدی سرکمی | تغذیه گیاهان باغی | 2018 |
| 14 | اثر پوشاندن میوه قبل از برداشت بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت انار رقم شیشه کب | فرید مرادی نژاد,فرزانه حامدی سرکمی,مهدی خیاط | پژوهش های تولید گیاهی | 2018 |
| 15 | اثر محلولپاشی برگی برخی نمکهای کلسیم برخصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه عناب رقم چینی (Ziziphus jujuba Mill.) | فرید مرادی نژاد,مهدی قسمتی,مهدی خیاط | تولیدات گیاهی | 2018 |
| 16 | تاثیر محلول پاشی برگی نیترات کلسیم و کلرید کلسیم بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و کیفیت گیاه دارویی عناب | فرید مرادی نژاد,مهدی قسمتی,مهدی خیاط | تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران | 2017 |
| 17 | ارزیابی خصوصیات رنگ کاسبرگ در گیاه دارویی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) تحت تاثیر مدیریت آبیاری، تلقیح با دو گونه قارچ میکوریزا و مصرف اسید هیومیک | حمیدرضا فلاحی,مرتضی قربانی,مهسا اقحوانی شجری,علیرضا صمدزاده,مهدی خیاط,مرکی زهرا,امیرحسن اسعدیان | تنش های محیطی در علوم زراعی | 2017 |
| 18 | تثیر پیش تیمار بن مادری با سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر عملکرد گل، بنه و شاخص های فلورسانس کلروفیل زعفران | حمیدرضا فلاحی,مانی جباری,مهدی خیاط,علیرضا صمدزاده | زراعت و فناوری زعفران | 2017 |
| 19 | بررسی تثیر سطوح مختلف اسید هیومیک و تراکم بنه بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد موثره زعفران | محمد حسین امینی فرد,فریده احمدی صنوبری,مهدی خیاط,علیرضا صمدزاده | زراعت و فناوری زعفران | 2017 |
| 20 | بررسی تثیر سطوح مختلف اسید هیومیک و تراکم کاشت بر عملکرد گل و شاخصهای رشدی زعفران | محمد حسین امینی فرد,فریده احمدی صنوبری,مهدی خیاط,علیرضا صمدزاده | تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران | 2017 |