مقالات در نشریات
- ۱. مهدی خیاط,سوسن چمنی اصغری,فرید مرادی نژاد،اثر کلریدکلسیم و بستهبندی پالستیکی نانو دکو ایتالیایی بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه انار رقم شیشه کب نگهداری شده در انبار سرد،پژوهش های میوه کاری،مجلد ۱،شماره ۵،شماره صفحات ۱۶-۲۸،۲۰۲۱.
- ۲. محمد حسین امینی فرد,محبوبه عسکریان داغی,مهدی جهانی,مهدی خیاط،بررسی تأثیر سطوح مختلف کود کامل NPK و اسید فولویک بر خصوصیات مورفولوژیکی، عملکرد و اجزا عملکرد گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.)،بوم شناسی کشاورزی-Journal of Agroecology،مجلد ۴،شماره ۱۱،شماره صفحات ۱۳۷۵-۱۳۸۸،۲۰۲۰،isc.
- ۳. محمد حسین امینی فرد,محبوبه عسکریان داغی,مهدی خیاط,مهدی جهانی،ارزیابی پارامترهای بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی ریحان (Ocimum basilicum L.) در واکنش به اسید فولویک و کود کامل (NPK)،علوم باغبانی ایران،مجلد ۴،شماره ۵۰،شماره صفحات ۷۹۱-۸۰۲،۲۰۲۰،isc.
- ۴. محمد حسین امینی فرد,افسانه حسینی,فرید مرادی نژاد,مهدی خیاط،تأثیر محلول پاشی برگی با کلرید کلسیم و نیترات کلسیم در طی رشد و نمو بر ویژگی های کمّی و کیفی گیاه زرشک،تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران،مجلد ۶،شماره ۳۵،شماره صفحات ۱۰۲۸-۱۰۴۳،۲۰۲۰،isc.
- ۵. فرید مرادی نژاد,علی کاظمی,مهدی خیاط,سید همایون فرهنگ فر،تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب،پژوهش های میوه کاری،مجلد ۱،شماره ۴،شماره صفحات ۶۰-۶۹،۲۰۱۹.
- ۶. فرید مرادی نژاد,فرزانه حامدی سرکمی,مهدی خیاط،Pre-harvest bagging influences sunburn, cracking and quality of pomegranate fruits،JOURNAL OF HORTICULTURE AND POSTHARVEST RESEARCH،مجلد ۲،شماره ۲،شماره صفحات ۱۳۱-۱۴۲،۲۰۱۹،isc.
- ۷. فرید مرادی نژاد,مهدی خیاط,فرشته صفی خانی,مهدی جهانی،اثر پیش تیمار متابی سولفیت سدیم و دمای خشک کردن بر خصوصیات کیفی زرشک بیدانه،علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران،مجلد ۱۵،شماره ۷۴،شماره صفحات ۱۸۱-۱۹۰،۲۰۱۸،isc.
- ۸. حمیدرضا فلاحی,مانی جباری,مهدی خیاط,علیرضا صمدزاده،اثرات محلولپاشی اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر محتوای کلروفیل، نشت الکترولیت و رشد پیازهای دختری زعفران،پژوهش های زعفران،مجلد ۶،شماره ۱،شماره صفحات ۲۷-۴۹،۲۰۱۸،isc.
- ۹. فرید مرادی نژاد,مهدی خیاط,فرزانه حامدی سرکمی،اثر پاکت گذاری بر ارزش تغذیه ای، کلسیم، پتاسیم، آهن و کیفیت میوه انار رقم شیشه کب،تغذیه گیاهان باغی،مجلد ۱،شماره ۲،شماره صفحات ۳۷-۵۰،۲۰۱۸.
- ۱۰. فرید مرادی نژاد,فرزانه حامدی سرکمی,مهدی خیاط،اثر پوشاندن میوه قبل از برداشت بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت انار رقم شیشه کب،پژوهش های تولید گیاهی،مجلد ۲۵،شماره ۲،شماره صفحات ۱۳۹-۱۵۲،۲۰۱۸،isc.
- ۱۱. فرید مرادی نژاد,مهدی قسمتی,مهدی خیاط،اثر محلولپاشی برگی برخی نمکهای کلسیم برخصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه عناب رقم چینی (Ziziphus jujuba Mill.)،تولیدات گیاهی،مجلد ۴۱،شماره ۳،شماره صفحات ۲۵-۳۶،۲۰۱۸،isc.
- ۱۲. محمد حسین امینی فرد,فریده احمدی صنوبری,مهدی خیاط,علیرضا صمدزاده،تأثیر اسید هیومیک و تراکم بنه بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد گل زعفران،زراعت و فناوری زعفران،مجلد ۲،شماره ۶،شماره صفحات ۱۹۷-۲۰۷،۲۰۱۸،isc.
- ۱۳. محمد حسین امینی فرد,فریده احمدی صنوبری,مهدی خیاط,علیرضا صمدزاده،بررسی تثیر سطوح مختلف اسید هیومیک و تراکم کاشت بر عملکرد گل و شاخصهای رشدی زعفران،تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران،مجلد ۳۳،شماره ۲،شماره صفحات ۲۹۳-۳۰۳،۲۰۱۷،isc.
- ۱۴. محمد حسین امینی فرد,فریده احمدی صنوبری,مهدی خیاط,علیرضا صمدزاده،بررسی تثیر سطوح مختلف اسید هیومیک و تراکم بنه بر فعالیت آنتی اکسیدانی و مواد موثره زعفران،زراعت و فناوری زعفران،مجلد ۵،شماره ۱،شماره صفحات ۶۱-۷۱،۲۰۱۷،isc.
- ۱۵. فرید مرادی نژاد,مهدی قسمتی,مهدی خیاط،تاثیر محلول پاشی برگی نیترات کلسیم و کلرید کلسیم بر خصوصیات آنتی اکسیدانی و کیفیت گیاه دارویی عناب،تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران،مجلد ۳۳،شماره ۵،شماره صفحات ۸۷۱-۸۸۱،۲۰۱۷،isc.
- ۱۶. حمیدرضا فلاحی,مانی جباری,مهدی خیاط,علیرضا صمدزاده،تثیر پیش تیمار بن مادری با سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و نیترات پتاسیم بر عملکرد گل، بنه و شاخص های فلورسانس کلروفیل زعفران،زراعت و فناوری زعفران،مجلد ۵،شماره ۱،شماره صفحات ۲۱-۳۵،۲۰۱۷،isc.
- ۱۷. حمیدرضا فلاحی,مرتضی قربانی,مهسا اقحوانی شجری,علیرضا صمدزاده,مهدی خیاط,مرکی زهرا,امیرحسن اسعدیان،ارزیابی خصوصیات رنگ کاسبرگ در گیاه دارویی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) تحت تاثیر مدیریت آبیاری، تلقیح با دو گونه قارچ میکوریزا و مصرف اسید هیومیک،تنش های محیطی در علوم زراعی،مجلد ۱۰،شماره ۴،شماره صفحات ۵۷۱-۵۸۲،۲۰۱۷،isc.
- 18. Mehdi Khayyat,The First Report on Nutrient Distribution and Resorption in Mature Alternate Bearer Seedless Barberry Trees: Storage Pools of Nitrogen, Phosphorus, Potassium and Carbohydrates,Erwerbs-Obstbau,Vol. 1,No. 65,pp. 1-10,2023,JCR،Scopus.
- 19. Mehdi Khayyat,Alireza Samadzadeh,Alternate Bearing, Chlorophyll Fluorescence Performance, Vegetative Growth and Fruit Quality of Seedless Barberry Under Different Mulching Treatments,Erwerbs-Obstbau,Vol. 1,No. 65,pp. 171-180,2022,JCR،Scopus.
- 20. Mehdi Khayyat,Mohmmad Hossein Aminifard,Bioactive Compounds and Quality Attributes of Fresh Seedless Barberry at Cold Storage as Influenced by Multiple Spraying of Calcium Nitrate and Potassium Nitrate,The Journal of Agricultural Sciences- Sri Lanka,Vol. 2,No. 17,pp. 258-269,2022,Scopus.
نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۵۰ مورد.