Authors | فرید مرادی نژاد,مریم درستکار |
---|---|
Conference Title | چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران |
Holding Date of Conference | ۲۰۱۹-۰۸-۱۴ |
Event Place | تبریز |
Page number | ۰-۰ |
Presentation | POSTER |
Conference Level | Internal Conferences |
Abstract
انبه محصولی فرازگرا بوده و تولید اتیلن و تنفس بالا منجربه تسریع در رسیدن و پیری و در نهایت کاهش کیفیت تجاری میوه می شود. این آزمایش به منظور بررسی اثرات اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و ماندگاری میوه انبه، در تابستان سال 1931 در قالب طرح کامل تصادفی انجام گرفت. ابتدا میوه ها در مرحله بلوغ تجاری برداشت شدند و سپس با اعمال ترکیبات مختلف گازی میوه ها در پلاستیک هایی از جنس پلی اتیلن بسته بندی شدند. تیمارها به این شرح اعمال شد: O2: 9%, CO2: کلسیم کاربید + ,% 46 :(MAP1) - هوا )بدون هیچگونه تیمار(، 2- کلسیم کاربید، 9 : (C) -1 شاهد بسته بندی ها در دمای اتاق به مدت 4 روز O2: 19%, CO2: 6.5%, N کلسیم کاربید + % 2:74.5 :(MAP2) -4 ،N2:45% نگه داری شدند و سپس پارامترهایی همچون سفتی بافت میوه، فنول، رنگ پوست و رنگ گوشت میوه مورد ارزیابی قرار گرفت. توانست (MAP نتایج نشان داد استفاده از بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته شامل غلظت دی اکسید کربن زیاد و اکسیژن کم ( 1 در صفات سفتی، میزان فنول، رنگ پوست و رنگ گوشت میوه در بین تیمارهای اعمال شده موثرتر باشد.
tags: اتمسفر تغییر یافته، انبه، پس از برداشت، دی اکسید کربن بالا، سفتی، فنول