تاثیر کاربرد پس از برداشت نمک های کلسیمی بر خواص کیفی قارچ تکمه ای (Agaricus bisporus) در طی نگهداری در یخچال

Authorsفرید مرادی نژاد,سیده فاطمه نظری,مریم درستکار
Conference Titleیازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
Holding Date of Conference۲۰۱۹-۰۸-۲۶
Event Placeارومیه
Page number۰-۰
PresentationPOSTER
Conference LevelInternal Conferences

Abstract

به منظور حفظ کیفیت پس از برداشت قارچ تکمه ای، تحقیقی بر پایه طرح کاملا تصادفی اجرا گردید. در این 0 یا 1 /5 ،0/ 0 یا 1 درصد(، سولفات کلسیم ) 25 /5 ،0/ مطالعه، اثر غوطه وری در محلول های تهیه شده از نیترات کلسیم ) 25 درصد( و آب مقطر به عنوان شاهد بر صفات کیفی قارچ تکمه ای در دوره انبارمانی مورد بررسی قرار گرفت. نمونه ها پس از چهار دقیقه غوطه ور شدن در محلول ها و خشک شدن رطوبت سطحی، درون سینی های معمول پلی اتیلنی قرار داده شده و با 3 درجه سلسیوس و رطوبت نسبی 90 % نگهداری شدند. سپس صفاتی مانند، ± سولفان بسته بندی شدند و سپس در دمای 1 پس از گذشت 18 روز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد تیمارهای سولفات کلسیم pH سفتی بافت، مواد جامد محلول و 0% سفتی بافت را نسبت به نمونه های شاهد بطور معنی داری افزایش دادند. تیمار / در غلظت 1% و سپس نیترات کلسیم 5 را نسبت به شاهد کاهش دهد. به طور کلی می توان pH سولفات کلسیم 1% همچنین توانست میزان مواد جامد محلول و 0% با بهبود / چنین نتیجه گرفت که در بین تیمارهای استفاده شده، تیمارهای سولفات کلسیم 1% و همچنین نیترات کلسیم 5 خواص کیفی قارچ تکمه ای به حفظ کیفیت پس از برداشت این محصول کمک می کند.

tags: انبار سرد، خواص کیفی، سفتی، سولفات کلسیم، قارچ خوراکی، نیترات کلسیم